SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ Yolunda Çalışmalar Sürüyor

0
Güncellendi - 2019-06-25 06:06:48
TOKİ Yolunda Çalışmalar Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Toki yolunu etaplar halinde yapan Büyükşehir Belediyesi 600 metrelik birinci etapta viraj düzeltmeleri, kısmi genişletme, dolgu ve kot düşürme çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Asfalt öncesi altyapı çalışmaları yapılan cadde de son olarak asfalt serimi yapılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden, çalışmaların seyri hakkında bilgiler aldı. Başkan Gürkan’ın inceleme gezisine, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Ramazan Yavuz ile Beydağı Mahalle Muhtarı Hakverdi Sevgi  katıldılar.

Yolun yapılan 600 metrelik bölümünün geçmişte birçok kazaya sebep olduğuna değinen Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Ramazan Yavuz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan göreve gelir gelmez ilk kazmayı buraya vurdu. Özellikle genişletilen bölümde araçlar önceden bir birlerini göremiyordu. Sorun büyüktü. O sorunlarımız ortadan kaldırılıyor. Mahalle sakinleri ve kendi adıma Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Beydağı Mahalle Muhtarı Hakverdi Sevgi de yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. TOKİ yolunun 12 yıllık bir yol olduğunu belirten Muhtar Sevgi, “Yolumuzun ilk açıldığı andan itibaren sorun olan bölgeleri bir bir yapılıyor. Dik bir rampası vardı. Kötü bir viraja sahipti. Bölgede oturanlar yolun bu bölümünden şikâyetçiydi. Şimdi sorunlar ortadan kalkıyor. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz. Başkanımızın yolu açık olsun” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin kısa bir sürede yoğun bir tempoyla çalıştığına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bu yol uzun yıllar kangren olmuştu. Karagöz’den gelen yolla birlikte keskin virajlara sahip ölüm yoluydu. Konforlu ve güvenli bir yol haline gelmesi için başladığımız rehabilite çalışmalarının büyük bölümünü tamamladık. Keskin virajı 20 metre içeriye girerek ortadan kaldırdık. Bazı bölümlerde kot farkı düşürmeleri oldu. Bazı bölümlerde ise dolgu çalışmaları yapıldı. Zemin güçlendirmeleri yaptık. Biz belediyecilik anlayışının tüm herkesi kucaklayacağı bir format içinde olması anlayışını benimsiyoruz. Hep bu şekilde yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. İnsan merkezli hizmet anlayışına her daim devam edeceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mesut (4 yıl önce)
    Malatyam76 ramazan yavuz kardeşin benimde mahalle muhtarım fakat başkanın en son yolu çalışma yapılırken incelemeye geldiğinde hastane hattına otobüs istenmiş ramazan bey daha önce vardı boş gidip geliyor die karşı çıkmış acaba neden insanlar iki otobüs değiştirme sinin ne kârı var umarım bu yanlıştan dönülür ayrıca camiden aşağıya bu insin kaldırımlar ne durumda temizlik bile yapılmıo gitsin bunları dile getirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sema (4 yıl önce)
    Beydağı kampüsünden yani eski ssk hastanesinden direk yukarı çıkan yol mayın tarlası gibi her taraf yama çukur arabayla hoplayıp zıplamaktan bıktık geçen yıllarda defalarca kazıp eştiler niye yaptılar onuda bilemiyoruz lütfen başkanım o yolada bir el atın
    0
    0
    Yanıtla
  • bostanbaşı çiftlik caddesi de aynı.hatta daha beter.10 seneden beri yama yapılıyor.artık caddenin başında arabayı bırakıp eve yürüyorum.tarladan daha beter.yazık verdiğimiz paralara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan KARDES (4 yıl önce)
    Emegi gecen tum calisanlara ve selahattin baskana tesekkur ederim.. Demekki fahrikayahandan baska yerlerde varmis?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Önceden onlarca kiralık iş makinası vardı, buna rağmen bu yolu bi türlü yapmadılar. Şimdi Belediyenin kendi araçlarıyla yapılıyor. Demek ki o kadar kiralık araca ihtiyaç yokmuş, yine birileri zengin edilmiş. Gürkan Başkan'ı verdiği doğru kararlardan dolayı tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam 76 (4 yıl önce)
    Mahalle muhtarımız Ramazan YAVUZ kardeşim bu yolun yapılacağını seçim öncesi söylemişti. İlgisinden dolayı teşekkür ederim. Belediye başkanımıza da çok teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat elman (4 yıl önce)
    Tabi akp kaybeder belediyeler lüxs içinde çalışanı eziliyor daire müdür başkanları kral
    0
    0
    Yanıtla
  • emine (4 yıl önce)
    başkanım belediyede ve maskide devletin senim benim cebinden çıkan kiraladığınız araç macerası yine başladı belediyede başkanlar evlerine bu kiralık araçlarla gidiyorlar mecburmuyuz araç verelim evlerine gidip gelsinler böyle bir lüxs görülmemiz malatyada
    0
    0
    Yanıtla
  • Şentepeli (4 yıl önce)
    Sayın başkan, şu tecde şentepe arasındaki ucube yola da bir el atsanız. Yol yol değil, kaldırım kaldırım değil. Yolun, bir mi iki mi şerit olduğunu anlamak güç. Kaldırın desen o daha beter. Yağışta çamur oluyor. Bu nedenle, dar olan yolda yürümek zorunda kalıyoruz. Bir gün birimize bir araba çarpacak.
    0
    0
    Yanıtla