SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toplu Taşımaya Yüzde 50 Zam Geldi

0
Güncellendi - 2022-01-12 18:10:16
Toplu Taşımaya Yüzde 50 Zam Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ bünyesinde hizmet vermekte olan şehir içi toplu taşıma araçları ücretlerinde Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı doğrultusunda zam yapıldı.

12 Ocak tarihi itibariyle geçerli olan karar gereği, sivil tek binişler 3 TL’den 4,5 TL’ye, öğrenci ise 2 TL’den 3 TL’ye yükseltildi. Şehir içi toplu taşıma ücretlerinde son olarak 3 Ağustos 2021 tarihinde güncellemeye gidilmiş olup, son yıllarda artan yakıt gideri, şoförlere yapılan zam, yedek parça fiyatlarındaki artışlar nedeniyle fiyat artışı yapıldığı belirtilmişti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

129 yorum yapılmış

  • Zaten saatbaşı geliyordu (2 yıl önce)
    Gürkan ihtiyarlarla gezsin (Dağbaşı değil güngör caddesindeyiz)
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    sayın başkan otobus ücretlerine ve su ücretlerine zam yapmayı biliyorsunuz asli göreviniz madem dışarda bulunan başı boş köpekler ile ilgilide bir çalışma yapın sabah 6.30 o kör karalıkta çocuklara okula gidiyor daha bu sabah iki çocuğa köpekler saldıracaktı yoldan geçenler sayesinde köpekler kaçtı hergün hürriyet parkında başıboş köpek var bunlarıda toplamak belediyenin işi her şeye zamla olmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan (2 yıl önce)
    Allah razi olsun sayin baskanim. bu halk sizi bunlari yapmaniz icin secti, vefanizi cok guzel gosteriyorsunuz. Allah sizleri basimizdan eksik etmesin, degil %50 %150 de zam yapsaniz haklisiniz. Fakir fukara da yurusun sagliklarina iyi gelir. Ogrenciler de okuyup okuyup gomunik olacaklarina gitsin ailelerine yardim etsin. Hem ulke ekonomisini hem de vatandaslarin sagligini dusunen boyle bir baskan icin ne kadar dua etsek az. Allah sevdiklerinizden alsin size omur versin sayin baskanim saygilarimla.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Akpye verdik yetkiyi gördük etkiyi
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Ali gel (2 yıl önce)
    Allah kurtarsın
    0
    0
    Yanıtla
  • FENAYERİM (2 yıl önce)
    Haha İstabulda 5 lira o paraya kac km yol gidiyorsun malatyanın çapı neki bu kadar zam :d
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Halaycıbaşı (2 yıl önce)
    halay çekin puhahahahhah :D
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pırasa (2 yıl önce)
    Akaryakıt yükselmiş banane , Ben otobüsle gidiyorum diyen dayılara selam olsun. Şimdi halay zamanı...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cengiz (2 yıl önce)
    Malatyanın bir ucuyla öteki ucu kaç km ben söylüyeyim 10 km, 10 km 20 dakika eder 70 km hızla. İşte malatya bu kadar gardaşım, ayıp yaaa ayıp %50 zam ne demek. Eflasyon %30 açıklandı siz neye göre hesaplayıp bu zammı yaptınız. Biz 5 kişiyiz 3 sivil 2 öğrenci gidiş geliş hesabını yapın...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • florasan (2 yıl önce)
    Yapılan zammın ne önemi var, hiç bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Zaten ben her ay 50 TL yüklüyorum karta.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • SKJA (2 yıl önce)
    Halaycı dayıları sahneye alalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Haydin hep beraber, tey tey tey.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin Bikriye (2 yıl önce)
    Malatya Büyükşehir Belediyesi Taşıma Şirketi olan Motaş'ın taşıma ücretlerine 2021 yılı içinde Ağustos ayında ZATEN ZAM YAPILMIŞTI. Ağustos ayından bu yana yani 5 aylık süreçte ENFLASYON %50 artmış ise bu zamları normal karşılamak gerekir. Ancak sabah akşam geçmiş 12 aylık enflasyon ortalamasını %30 civarında açıklayıp, 4 ay içinde tekraren %50 Zam yapılması Ya Malatyalıyı eşek yerine koymaktır, ya da Malatya Köpeksiz Köyün Değneksizlerinin elinde oyuncak yapılmaya çalışılmaktadır. Bazı güzergahları 2 saat süren ve yaklaşık 100 KM olan İstanbulda İETT %36 zam yaptı diye mangalda kül bırakmayan küllükçüler dut yemiş bülbüle dönüyor Ak Parti yönetiminde belediyenin ve çoğunluğu Akpartili atanmış ve seçilmişlerden oluşan UKOME'nin yaptığı bu zam karşısında. Kim ne derse desin AĞUSTOS ayında ZAM YAPILMIŞ MOTAŞ OTOBÜSLERİNE 4 AY SONRA YENİDEN %50 ZAM YAPMAK HİÇ BİR GEREKÇE İLE İZAH EDİLEMEZ VE MALATYALILARA YAPILAN HAKSIZLIK VE ZALİMLİKTİR.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Dolar düştü, biz oynadık. Bu fiyat ayarlaması da neyin nesi. Aşkolsun valla.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    halay çekmek ıcın hala ne beklıyorsunuz.haydı halaya malatya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (2 yıl önce)
    İstanbul BB %36 zam yapınca kendini yırtanlar Malatya BB %50 zam yapınca sesleri çıkmıyor bence zam az oldu biraz daha fiyatları güncellesin Malatya belediyesi Malatya halkı bunu hak ediyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • abdullah (2 yıl önce)
    hangi belediye bir anda 1.5 tl zam getirmiş malatyadan başka acaba haktır bu hak gerçekten tamam fiyatlar pahalı ama halkını düşünmeyenler var bu memlekette 4,5 tl bilet mi olur hangi ildeyiz biz izmir mi ankara mı istanbul mu ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    65 yaş ve üstünden beleşçilerden dolayı otobüslerde yer bulamıyoruz.Buna bir sınırlama getirilsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halay çek halay
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Bisey olmaz adamlar 1 milyon TL ye bostanbasin da ev alıyor dokunmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İrfan (2 yıl önce)
    İnsaf insaf
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alp (2 yıl önce)
    Malatya büyükşehir belediyesi zamlar konusunda çok cesaretli maşallah enflasyon kadar neden zam yapmıyorsunuz ama sonunuzu hazırlayın ama bundan sonra size oy yok son yılınız yaşayın yeter artık sandıkta gereken yapılacak. Yazıklar olsun...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Allahın izniyle Selahattin Başkan yine aday oyumuzu da veririz zam yapıldı diye fikrimiz değişmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Gözünüz kör olmuş ve AKP aşkından. Allah sizi ıslah eylesin . Ya tuzunuz kuru ya çıkarınız gayet büyük. Pes bu kadarına ! Zam keşke sadece senin gibi zihniyetlere yapılsa.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vahap (2 yıl önce)
    Sağlık raporu alan vatandaşlara ve 65 yaş üzerine ücretsiz taşımacılık yapılıyor bu güzel bir hizmet tesekkür ederim emeği gecenlere
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan Naci (2 yıl önce)
    Maaşa %30 zam taşımaya yüzde 50 zam çok güzel bence az bile 9tl olmalıydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Asgari ücretli den alınan tașima bedelinin polisten, hemșireden, belediye personelinden alınmaması da ilginç, evet 65 yaș tada trilyonluk asgari ücretliye de bedava, gerçekten muhtaç olana da, iyi araaștirilmasi lazım. Ekonomik sıkıntı dönemlerinde gerçekten alt gelir guruplarini desteklemek lazım ama maalesef bir tekme de belediye vuruyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • aadas (2 yıl önce)
    Hani Enflasın %20 di ? ne oldu Yalanınız bata SEÇİM İSTİYORUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet naim YAZ (2 yıl önce)
    KINAYI GETİR ANEEY .!!! MİLLET 'in yokluklar içinde ay sonunu ucu ucuna yetiştirirken hatta her geçen gün borç batağında yüzerken bu % 5o lik zam da neyin nesi zam yapmak çok kolay sosyal belediyecilik anlayışı ile başa gelen herkes nedense başka alternatif çözümler yerine zam yapmak tan başka çözüm üretemiyorlar. en azından yükü adil paylaşmak için bedava binen her vatandaşdan sembolik bir ücret alınabilir geçici bir sürede olsa sosyal etkinliklere ayrılan kaynaklar belediye taşımacılık hizmetlerine aktarılabilir ve bu süre zarfında belediyenin tasarrufa yönelerek elde edilecek gelirlerle gelen zamlar bir şekilde halka az miktarda yansıtılır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bıkmış (2 yıl önce)
    Bu zamanakadar akp ye oy veren biri olarak. Secim zamani geldiginde de. Biz size boyle gecirdik desinler. Ve en onemlisi de 18-35 yas arasi olanlar sadece oy kullanabilir desinlerde gorelim. Her is ilaninda sunulan bu yas siniri emekli yasi 65 iken 35 yas ustunu hic hesaba katmayanlar secim zamanida oy beklemesinler 35 yas ustunden. Ve ne yapiyoruz gidecegimiz yere yuruyoruz alin size guzel bir spor. Biraz bos gidip gelsin otobusler daha da zarar etsinler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Turan (2 yıl önce)
    Pandemi kahramanları sağlık çalışanlarına Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ücretsiz ulaşım hakkı geldi. CHP belediyeleri bile cumhurbaşkanı kararnamesini dinledi, bir tek Selahattin Başkan dinlemedi. “Malatya’nın başkanı”, Cumhurbaşkanını neden dinlemiyor?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • sezer (2 yıl önce)
    hiç şaşırmadım zaten 65 yaş iptal edin öğrencilere indirim yapın en güzeli bu istanbulda 50km gidiyor 4,500 tl malatyada 2 durak 4,500 tl varmı adalet yorum sizin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Bu zam yetersiz kalıyor.yakita yüzde 100 zam var diğer giderleri söylemiyorum.belediyemiz sağolsun ki yüzde 50 yapmış yine fedakarlık yaptı.kimsenin eleştirmeye hakkı yoktur
    0
    0
    Yanıtla
  • Haksızlığa isyan (2 yıl önce)
    Beleş taşımanın yüzünden .muhtar bile beleş biniyor kırsal mahalle muhtarları tamamen yatarak maaş alıyor .( bazı işi hakkiyla yapan hariç) ücretsiz binmeleri haksizlik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emekli Ahmet (2 yıl önce)
    Belediye meclis üyeleri ne iş yapıyor orada korkuluklarmı hiç bir delikanlı yokmu intiraz edecek ve yalakalığı bırakın ekmek ve belediyelerde 1 25 kuruşken ekmek Esenlik market fiyatları aşırı bahalı bu millet geldiğiniz gibi göndermeyi de bilir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emekli Ahmet (2 yıl önce)
    Beleşcilerden farkını alınben emeliyim 25 zam alacak neye göre zam. Yaptınız biz sizi boşa desteklemiştir seçim geliyor vekillerde uyusun artık bıktık
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Vatandasa her taraftan yüklenin altta kalanin canı çıksın mantigı çok yanliş.senin neyine film festivali vatandasin parasini saciyosun.sonrada zam üstüne zam .....
    0
    0
    Yanıtla
  • sade vatandaş (2 yıl önce)
    Zam demeyeceksiniz fiyat ayarı diyeceksiniz. O zaman daha kabul edilebilir oluyor. Hem bazı haber siteleri de bu ifadeleri kullanıyor ( korkak ve yalakalar) Zaten eleştirel bir şey yazınca da yayınlamıyorlar :D Ağababaları kızar . Çarşıya pazara kameralarla birlikte iki tane zabıta gönderir ilkokul müsameresi gibi bir şov hazırlar bu böyle gitmeyecek! Dedirtir zabıtasına kameralar kapanınca ilk zammı kendisi yaparlar :)) Asgari ücrete yapılan zam daha şubatta vatandaşın cebine girecekti,görünen o ki cebine girmeden aldılar fazlasıyla. Neyse!!! Zam cebine değilse de gözümüze girdi ... :D
    %100
    %0
    Yanıtla
  • FATİH (2 yıl önce)
    ücretsiz binenlerden sembolik de olsa bir üçret alınsa bu kadar zaman zam alınmaz mesala polisden 3 tl 65 yaş dan 1 tl alınsa düşürebilirler bunu düşünemiyosanız o koltukda neden oturuyorsunuz belediyecilik yapın sosyal belediye olun bir zam yapılacak kaçınılmaz kabul ama bunu bölün ki insanlar rahat etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşlılar ülkemizin değerleri onları el üstünde tutmazsak sonumuz kötü olur.İleride bizlerde yaşlı olacağız öyle düşünmeyin.Şunu belirtmek isterim halk otobüsçülerine ve minibüsçülere güzel bir eğitim verilsin vatandaşlara davranışları ve araba kullanış şekilleri ile alakalı.Denetim yapılsın herkes canı istediği yere sürüyor arabayı böyle şey olmaz.Denetim şart
    0
    0
    Yanıtla
  • sembolik rakam 3 tl :) zaten asker polis otobüsten hiç inmiyor ?yani komedi filmi gibisiniz akıl tutulması yaşıyorsunuz sanırm
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)FATİH isimli kullanıcı yorumuna
    Şehit yakını ve gaziler dışında azda olsa herkes para ödemelidir özel halk otubuslerinde tanıdığınız varsa lütfen sorunuz günlük taşınan yolcunun en az yüzde kirkinin bedava yolcu olduğunu görürsünüz eğer para alinmayacaksa sosyal yardımlaşma vakfında dosyası olan ailelerin okula giden çocuklarından alınmasın diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan circan (2 yıl önce)
    Ya arkadaşlar bütün yorumlarda suçlu belediyemiz gibi yazıyorsunuz da motorinin 5 TL den 14 TL ye cikaranin yedekparca bakım masrafını yüzde seksen artmasına neden olan enflasyon un bu kadar artmasına neden olan kötü yönetimin ülkeyi yönetenlerin suçu yokmu siz asıl hesap sorulması gerekeni unutup muhatap saptiriyorsunuz tuz zammın yokluğun pahaliligin sorumlusu akp ve kötü yönetilmesi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ozel (2 yıl önce)
    Kolayı var herkez özel arabayla gitsin benzin mazot tarihin en ucuz seviyesinde litresi 4 TL çoğu benzinlik ye öyle yazıyor...not başına 1 koymassa ız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ozel (2 yıl önce)
    Özeleştiri ...bakın araçlara binenlerin yarısı bedava herkes para verse 2.5 bile yeter artar ...bakın dedesinin babannesinin vermediği parayı torunları ve çocukları ödüyor ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Turan (2 yıl önce)Ozel isimli kullanıcı yorumuna
    Pandemi boyunca 65 yaş üstü otobüslere binmedi. Değerlendirmelerinizi yaparken yaşlıları suçlamayın. Bu arada, pandemi kahramanları sağlık çalışanlarına Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ücretsiz ulaşım hakkı geldi. CHP belediyeleri bile cumhurbaşkanı kararnamesini dinledi, bir tek Selahattin Başkan dinlemedi. "Malatya'nın başkanı", Cumhurbaşkanını neden dinlemiyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Kısa mesafe ,Uzun mesafe fiyatları olmalı. Ayrıca polis,Asker,Encümen,Suriyeliler,Belediye personeli,PTT,Ormaniye,Korucu,Bekçi,Muhtarlar,Azalar, daha birçokları beleş biniyor .Eeee! zamlarda normal..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)Taylor isimli kullanıcı yorumuna
    Belediye personeli ücretli biniyor kardeş bi araştır öyle yorum yap iyi akşamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Başın dara düşüncede asker polis demezsin heralde
    0
    0
    Yanıtla
  • Zamlar zaten onlar biniyor diye oldu evet evet kesinliklesebep bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)Taylor isimli kullanıcı yorumuna
    Buna birde torpilli kart alanları ekleyin.adami olmayanlardan da alın ücreti.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    hamdolsun milletimizi ezdirmedik ezdirmeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Haktan (2 yıl önce)
    Başkan az bile yapmış zammı 6 TL olmalıydı Malatya halkı halkçı bir belediyeyi haketmiyor. Seçimde 3-5 kuruşa oyunu satanlar ağlamasınlar oy vermeyin dedik verdiniz bu saatten sonra biz vereceğiz biraz daha binsinler sırtınıza sizden olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    HEP BERABER HALAY ÇEKELİM... Büyük bir kısmı özel olan ulaşım hizmetlerinde zam oranı az sayılır. belediyeler ihale ile kamu kaynaklarını dağıttıklarından zamma karşı duramaz ve sessiz kalır. bu da dış güçlerin bir oyunudur alışılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (2 yıl önce)
    harika vallahi ellerinize sağlık diğer belediyeler yüzde 25 zam yaparken kendinizi paralıyordunuz malatya size yüzde 73 oy vermiş hakkı bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (2 yıl önce)
    Yaz Kızım: Malatya Belediyesi Halka Spor Yapmaları İçin Teşvik: Tam 4,5 TL, Öğrenci 3 TL
    0
    0
    Yanıtla
  • Beydağı (2 yıl önce)
    ee seçim yaklaşıyor küp daha dolmadı çünkü Covit birazda engel oldu ya kimse binmedi otobüse paranın akışı az olunca götüremediler götürseydiler çok belli olacaktı çareyi zam yapacaklarki parayı götürünce belli olmasın (Kovada bi tas su alıncamı, derede alıncamı belli olacak) anadınmııııı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hak (2 yıl önce)
    Yeter artık zam zam bu kadar zammı olur. İstanbulu salladık. zenginin zaten umrunda değil olan öğrencilere ve gariban kesime oluyor. Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • nurettin (2 yıl önce)
    Bari öğrenci otobüs ücretlerine zam yapılmasaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    yazıklar olsun motaş zaramı ediyor ki bu kadar zam yapıyorsunuz zaten personele az maaş veren bir başkansın hayırdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğrenci (2 yıl önce)
    En iyisi minibüse öğrenci diyip binmek:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    malatyalı olarak şunu söyleyem 4 yıl önceyi düşünün gürkan daha başkan seçilmeden malatyalı onu yıldıza çıkardı şimdi ise yerine koymak için inliyorlar burası malatya istanbul değil herşey istanbula bağlamışlar allah aşkına malatya çevresi ne kadar uzakki 4.5 tl yaptınız vicdanınız hiç sızlamadı en güzel adalet allahın adaleti diyorum başka söze gerek yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı öğrenci (2 yıl önce)
    Bıktım vallahi billahi bıktım bu otobüslerden. Ben üniversite öğrencisiyim. Oturduğum yer gereği günde 4 kere otobüse binmek durumunda kalıyorum. Öğrenciliği geçtim her gün otobüse binen bir vatandaş olarak otobüsler 65 yaş üstü amcalarla dolu. Her durakta 5 kişi biniyorsa bunun 3ü ücretsiz 65 yaş üstü kart. Dayı biniyor otobüse öğlen namazını çarşıda kılıyor daha sonra ne de olsa otobüs bedava diye atlıyor otobüse Eski Malatya'da ikindi namazını kılıyor. Demek istediğim ücretsiz diye ordan oraya otobüsle gitmesi. 65 yaş üstünden 1tl bilet parası alınsa emin olun bu yoğunluk yarıya iner. Öğrencinin parası yok, ailesinin verdiği 3 kuruş parayla geçiniyor siz kalkmışsınız 3tl zam getirmişsiniz. Hani diyorsunuz ya bu gençler ülkemizin geleceği diye; madem öyle diyecekseniz o zaman bu gençlere imkanları sağlayın. (Ücretsiz olsun demiyoruz. 65 yaş üstünden de 1tl bilet parası alınıp, öğrencilerden 2tl alınmaya devam edilmeli.)
    0
    0
    Yanıtla
  • bırakın şu yaşlılarımıza otobüs muhabbetinden laf söylemeyi başka milletler ülke ülke gezer bizim gariban yaşlı amcanın teyzenin otobobüs muhabbetine takmışlar. yaşlılara saygı gösterin bazılarının bu bakış açısından kurtulun saygı ve sevgi gösterin.yılların yorgunluğu sırtlarında taşıyan yada taşımakta zorlanan insanlara.yaşar ve yaşlanırsanız.belki anlarsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı öğrenci (2 yıl önce)MÜSLÜM isimli kullanıcı yorumuna
    "başka milletler ülke ülke gezerken" benim genç arkadaşlarım 3 lirayla günü nasıl geçindiririm diye düşünüyor. Bizim yaşlılara saygımız sonsuz merak etmeyin. Ancak parası olan yaşlılarımız otobüse ücretsiz binerken, bizler aktarmaya bile para veriyoruz. Şimdi siz elinizi vicdanınıza koyun. Belki anlarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence öğrenci 1tl olsun ama 65 yaşta binsin öğrenciye yer kalmıyor sa haklısın zammın sebebi 65 yaş değil
    0
    0
    Yanıtla
  • eleştirmen (2 yıl önce)
    Malatyahaber Selahattşn Gürkan'ı veya Büyükşehir Belediyesini neden eleştirmez? Neden?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    CHP zihniyeti yüzünden geliyor bu zamlar... Yoksa kimsenin zam yapacağı yok!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Yersiz yorum yapanlara söylüyorum, Yahu Allah aşkına saçmalamayın... Benzin, LPG ve mazota %200 zam geldiği bu günlerde adamların ne yapmasını bekliyordunuz... Bu durumdan ben de hiç hoşnut değilim ama ortada kabak gibi de bir gerçek var...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (2 yıl önce)Yeşilyurtlu isimli kullanıcı yorumuna
    LPG ve mazota benzine yapılan zammı da ak parti hükümeti yapmadı mı? Hepsini indirsin! haydi!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Destansı baskanın Destansı işleri...
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzzer (2 yıl önce)
    bu geceden itibaren durmayalım CİMERE yazalım şikayet edelim , belki sesimizi duyan olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaya (2 yıl önce)
    Ahada kaldık yaya çarşıya git gel 9 tl .
    0
    0
    Yanıtla
  • Murad (2 yıl önce)
    malatya liya yakışır 4,5tl az olmuş keşke 6tl olsaydı daha güzel olurdu malatyalı halay ceker diger malatya lida ona bakar halay cekerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    Gercekten yuksek zam. 65 yas ustu ucretsiz tasimanin bedeli bizlere yansitiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (2 yıl önce)
    Malatya olarak otobüs zamını purotesto edelim araçlar bir hafta boş gitip gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Belediye ler kapansa daha iyi olur zarar etmez ülke
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    O koltuk varya o koltuk alimi zalim yapar aslında bütün belediyeleri Vali yönetse ne güzel olur yok başkan yardımcısı yok genel sekreter yok genel müdür yok şube müdürü yok daire başkanı bu ne 1 belediye başkanı 100 tane birim ve başkanlık Malatya hep aynı değişen ne var personel belediye ve Maski aracıyla eve gider evden işe gelir ne kontrol var ne hesap soran yazık günah
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (2 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ayrıca seçim kavgaları gürültüleri tantanaları vb olaylarda yaşanmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence takip ediliyordur..Sabah 8de işe gelip arabasını alıp işlerine devam eder,akşamda 17de arabayı belediyeye bırakıp evine gider kamuda böyle normalde.Edilmiyorsa adam tabiki özel işi için kullanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan (2 yıl önce)
    Yaparsa akp belediye leri yapar.Verdiler yetkiyi gördüler etkiyi
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzzer (2 yıl önce)
    nede olsa yerli ve milli olacaklar.reisin kuyusunu bu iş bilmez belediyeler kazıyor Allahtan korkun.daha yeni asgari ücret elimize geçmeden cüzdanımıza el kouydunuz sosyal belediyecilik anlayışı nerede ağrı belediye başkanı kadar bile olamadınız yazıklar olsun size hakkımızı helal etmiyoruz 2023 seçimlerinde sizleri yolcu ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Malatya'da şöyle bir adaletsizlik var, yakın mesafe ile uzak mesafeye binen aynı parayı ödüyor. Maşti'den araştırmaya giden de aynı parayı ödüyor, Fatih Lisesinden araştırmaya giden de. Doğrusu mesafeye göre ücret alınması. Çoğu büyük şehirde kısa mesafe yolcuları indiği duraktan kartını okutarak gittiği kadar para ödüyor, geri kalanını iade alabiliyor. Malatya'da da acilen bu sisteme geçilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru çarşıdan bin öğretmen evinde in ,çarşıdan bin yakinkentte in aynı parayı öde mesafeye göre ucretlenme yapılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sire pazarinda merkez bankasinda dollar dustu diye halay davul calanlar belediye biletlere zam yapti 3 tl bilet 4,50 tl ogrenci Bileti 2 tl den 3 tl oldu halay cekin davul calin akp belediyelerini kutlayin susmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu zama da belediye başkanları halay çekecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Dolar düştü diye halay çekenler nerede, dolar düştü diye Bakırcılar Çarşısında bedava halka tatlı dağıtan esnaf abimiz nerde, dolar düştü akaryakıta gelen zamlar düştümü, hadi şimdide bedava tatlı dağıtın halay çekin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Akp zihniyetinin yaptığı zulmü cehape zihniyeti yapmadı.Ver mehteri Ver mehteri Ver mehteri...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hak (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun ne kadar bedavacı binenler varsa onların yükünü diğer garibanlara yüklüyorlar. Başkan bol bol reklama devam. Etsin. Bu kentin garibanları sürünsün. Kimin umurunda Tükiyenin en pahalı halk ekmeklerini bile doğru dürust insanlar kuyruklarda bekleyerek zar zor almaya çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (2 yıl önce)
    Sayın Malatya Halkı buralarda tepki vermekle olmuyor sandık geldiği zaman verilecek tepki önemli ama Malatya bu tepkiyi verir mi ?Vermez Selahattin Gürkan tekrar aday olsa yine başkan seçilir bunu biliyorlar inanın insanın içinden birşey yazmak gelmiyor Çünkü değişen birşey olmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Şu zammı chp belediyeleri yapsaydı yandaş medya susmazdı nerde davul çaldıranlar şimdi sustunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Halkın Sesini dinleyin (2 yıl önce)
    Allah tan korkun bu kadar da olmaz. İstanbul Ankara Adana İzmir e bakın bu kadar mı pahalı koca büyük şehirler. Yaptığınız yanınıza kalır mı sandınız? Acımayın bu millete... Kısacık mesafeye 4.5 TL..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kalır kalır halaya devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Delilo delilo destane (2 yıl önce)
    Yürümek sağlığa faydalıdır. Hele hele halay çeke çeke yürümek altın vuruş olur. Hem beyne kan gider hemde kalp böbrekte kendi içinde halay çeker. sağlıklı bir şekilde yaşar gidersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (2 yıl önce)
    sayın başkan 65 yaş 3 tl olmalı öğrenci 1tl olmalı keyfde 65 liklerin emekli maasımıza yüzde elli zammı geldi darende belediyesi ekmek fiyatı 1.25 kuruş encümenler nerde
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (2 yıl önce)berk isimli kullanıcı yorumuna
    Çok güzel tespit katılmamak elde değil hatta öğrenci 75 kuruş olsun ücretsizler gerçek engelli ve şehit gazi yakınları dışında kaldırılsın ama bu karar tabiki oy kaygısı kaynaklı alınmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek aile göl gazinosu (2 yıl önce)
    Davulcuyu çağırın sn malatyalı halkı
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende gel hadi gole bakmakla olmaz tehhh teh
    0
    0
    Yanıtla
  • Nur (2 yıl önce)
    Yani insanın içinden çok şey geçiyorda gerçekten yazılmıyor.yaziklar olsun. Yorumlara bir baktım da fakir insan biniyor. Asgari ücreti artırdılar bilemediler ki nereye zam yakalarsa acısını cikartalar. Bir anam vardı yokluktan 20 günde bir gittiğim artık ayda bir anca giderim herhalde ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Allah sizi ıslah etsin. Boşuna geçen gün dernek başkanı ve üyeler teşekküre gitmedler Büyükşehire!!! Şu kısa mesafe 4.5 lira vay be! Festival için dünya kadar para akıt.Malalatyalı olarak hakkımızı helal etmiyoruz. Vurun vatandaşın sırtına.Altta kalanın canı çıksın. Yerel basın bakalım ne yapacak?Merak
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Sosyal belediyecilik olmuş,kar belediyeciliği.eee nede olsa ak parti belediyeciliği değilmi.yeri geldimi sayın gürkan mangalda kül bıramıyor.türkiyenin en fazla yatırım yapan belediyesiyiz demesini biliyor.maşallah türkiyenin en fazla zam yapan belediyesi de siz olacaksınız bu gidişle.yarın belediyeden birileri çıkar türkiyede bilet fiyatlarını ulaşım fiyatlarını açıklar,en ucuz ulaşım sağlayan belediyeyiz der.hadi iyi uykular güzel şehrimin güzel insanları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep solmaz (2 yıl önce)
    Neye göre YUZDE/50 Zam yaptınız mazota göreyse oran siz belediyesiniz vatandaşınızı mağdur etmemek icin seçildiniz hizmet etmek icin geldiniz EZMEK icin geldiyseniz yeter artık tahammulumuz kalmadı bu zami vicdaniz Adaletiniz liyakatiniz varsa geri alın bu zam soygunculukdur. Yazikdir gunahtir bu millete selahattin baskan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necatin (2 yıl önce)
    Bin yıllık hizmet yapan yüz yıldır çözülemeyen sorunları çözen anayurdu anayurt yapan destan şehri malatyanın efsane başkanı selahattin gürkan bu nebiçim zam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu fiyatı eleştirenler yarın seçim olsa koşa koşa gider yine bunlara oy verirsiniz hiç şikayetci olmayın elinizle yapıp boynumuza çekersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Halaya buyrun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Turan (2 yıl önce)
    Başta Başkan Selahattin Gürkan olmak üzere tüm belediye yöneticilerinin makam arabalarına binerken kart basmalarını öneriyorum. Zam yaptıkları fiyat üzerinden binsinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Oynatmaya az kaldı doktorum nerede, kaşıkla ver kepçeyle al , bindik bir alamete gidiyok kıyamete, fiyat güncellemesi olmuş , çok yaşayın zam kelimesini unutmuştuk hafızamızı yenilediniz,doğalgaz ve elektrik zamlanmis bizim mübarekler gazeteye başlık atmışlar doğalgaz ve elektrik fiyatlarınin yarısini devlet ödüyor diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    sorun değil milli manevi duyguları yoğun insanlar yönetiyor ülkeyi !
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (2 yıl önce)
    Bu belediye şirketleri hizmet için değil kar için çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • BÖRTEÇİNO (2 yıl önce)
    H Plakalı araçlar daha çok kazansın diye bu zam yapıldı.Sabah saat 07.00 den 07.50 ye kadar yolcu yoğunluğunun çok olduğu 2D Bostanbaşı hattına hep H Plakalı araçlar gönderiliyor.07.50 den itibaren ise yolcu yoğunluğu azaldığı için belediyeye ait büyük otobüsler hareket ettiriliyor.B.B şu anda H plakalı araçlar için bu zammı yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (2 yıl önce)
    Yatacak yeri yok bunların. Bu kadar fakir fukaranın ahını alıyorlar. Burası geniş yiyin efendiler. Elbet bu yemenin gün gelir hesabıda gelir bakalım o zaman ne edeceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliseydi (2 yıl önce)
    Arkadaşlar Motaş yanlışlıkla yayınlamış olabilir Selo Başkan yarın çıkar der benim haberim yok hele durun 2-3 gün bekleyelim Ankaradan gelsin hele bizim Anayurdu Anayurt yapan desten şehri Malatya’nın başkanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman1453 (2 yıl önce)
    %50 zammı inanamıyorum Chp belediyeleri yapsa kıyamet kopar Ey Veli Ağbaba sesin çıksın sesin
    0
    0
    Yanıtla
  • cngz (2 yıl önce)
    O Değil Başkan Bağırıyor Her Tv ye Çıktığında Özel Sektöre Fiyatları Aşağıya Çekmeleri Yönünde (Hatta Kontrol İçin Komisyon Bile Kurmuş) Ki; Yakıt, Enerji ve Gıda gibi Temel İhtiyaç Giderlerinin De İpi Kendi Elindeyken ve Kesinlikle Toplu Taşıma Araçlarının Hakkı 1 lt mazot 14 tl olduğundan Ne Hikmetse Belediye'den yüzde 50 zam Asgari Ücrete Bile Yüzde 47 zam Geldiği zamanda hem de Cesaretinize Hayranım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Beter olsun ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Yiyorlar yiyorlar doymuyorlar..... AKP ye oy verenler ödesin ben taksi ile gidiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)
    Ey cehape Ey İnönü Ey İmamoğlu Ey Yavaş ... Hayaldi gerçek oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Herşey iyi güzel olacak köpüğünüzü alırız ses çıkarmayın Şehir hastahanesi yollar köprüler bunlar yetmiyormu bunların parası dolarla avurpada çok çok iyi Istanbul ankara izmir zam yapamaz zamın patenti bizde Susun be gider ayak bizi yormayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Şire pazarindaki Halaybasi (2 yıl önce)
    Artık acımıyorum size.bunu siz istediniz parası olmayan yürüsün hem beyne de kan gider
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    ankara da 30 km yol için zamanında 2.25 tl alınıyordu..o zaman malatya 5-6 km için 1.5 tl (yanlış hatırlamıyorsam) alıyordu...arkadaş bunlar nereye gidiyor kimin cebine giriyor!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    İstanbul %36 yapinca kıyameti koparanlar 2-3 km lik yolu 5 TL yapıyorlar. Allaha havale ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • 5 lira değil 4.5 Lira iftira atmayın lütfen...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Bu kadarda olmaz yazıklar olsun. Allah tan korkun toplu taşımayı fakir kullanıyor. Zengin kullanmıyor. Sayın.Selahattin Gürkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (2 yıl önce)
    Malatya motas ve bb ye teesuflerimi iletirim. Çünkü İBB yüzde 36 zam yaptı diye bayrak oldunuz. İstanbul daki mesafe ile Malatya'da ki birmi . 3 km yol 4.5 TL yaptınız İstanbul'da 30 km 6.5 TL artık siz kıyaslayın nasıl olsa size dur diyen yok yarın suyumuzuda 10 TL yaparsınız. Has ekmek kör memleket Saugilarimla
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    2 km yol 4.50tl olurmu vicdansızlar. Hani belediye hizmet için var. Sayın Gürkan tuzun kuru verdikleri zamın iki katını milletin geri aldınız. Elbet hesap günü gelecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kasım (2 yıl önce)
    Vatandaş ulaşima gelen bu zamlarla nasıl başadeceğini düşünedursun üniversite lise vb.okuyan öğrenciler ve velileri alt gelirlilerinALLAH yardımcıları olsun.Birde kamu ve belediyelerde çalişipda kurumların araçlarını amacı dışında kendi şahsi işleri ve servisi gibi kullananlar ve bunlara göz yumanlar bu milletin günahında kurtulamayacaklardır”İsraf sebep enflasyon sonuçtur”
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediye yöneticilerine belediye hizmetlerinin takibi olsun işler aksamasın diye veriliyor.İş dışında şahsi işlerde kullanma eve gidip gelme yoktur diye düşünüyorun selahattin bey bu konuda hassas devletin malını çarçur etmez.Yapanlar varsa şahsına arabaları kullananlar varsa da da gereğini yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (2 yıl önce)
    %50 zam nasıl yaw sandık gelecek selahattin başgan gidecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz KARA (2 yıl önce)
    Yaşasın Başkan zaten herkesin arabası var hangi çağda yaşıyoruz. Başkanım Hizmete devam Allah'ına gurban. Arabası olmayan bisiklet alsın Sen çok yaşa Başkanım. Alkışlara devam??
    0
    0
    Yanıtla