SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Torbacı Operasyonunda 18 Tutuklama

0
Güncellendi - 2021-10-26 14:15:02
Torbacı Operasyonunda 18 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezli 3 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheliden 18'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Malatya'nın yanı sıra İstanbul ve Kocaeli'de eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Zanlılardan 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 18'i de tutuklandı.​​​​​​​

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Şehrin Evladı (2 yıl önce)
    Maşallah Malatyamızda Narkotik iyi çalışıyor. Müdüründen çaycısına hepsinden Allah razı olsun. İnşallah Trafik şubede yüzakı bulvarına radar atıp 56 km hızla giden araçlara ceza yazmanın yanında Doğanşehir yolunda Büyükşehir belediyesine ait asfalt mıcır şantiyesinden üstüne herhangi bir örtü örtmeden etrafa toz toprak saçarak ve kiralık katil gibi son sürat giden hafriyat kamyon ve turlarına da gereken özeni gösterir. Emniyet Müdürümüzün Malatyaya geldiği günden bu yana hassas bir şekilde şehrimizin suçtan arındırdığını biliyoruz. Kamyonlara da bir çözüm bulacaktır muhakkak.
    0
    0
    Yanıtla