SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toroğlu Bile İsyan Etti.. "Allah Belanızı Versin!"

0
Güncellendi - 2020-06-30 14:39:33
Toroğlu Bile İsyan Etti..
A- A+ PAYLAŞ

Süper ligde düşmeme mücadelesi veren BtcTurk Yeni Malatyaspor'un son dakika golleriyle 3-2 yenildiği Fenerbahçe maçından sonra yorum yapan eski hakem ve Yorumcu Erman Toroğlu, maçın 65. dakikasında hakem Ali Şansalan'ın Gökhan Töre'ye haksız yere ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart göstererek konuk takımı 10 kişi bırakmasına büyük tepki gösterdi ve "Allah belanızı versin" diye konuştu.

Sarı kartı bulunan Gökhan Töre'nin, maçın 65. dakikasında skor 0-0 iken Emre Belözoğlu ile giriştiği hava mücadelesi sırasında, Belözoğlu'nun Gökhan dokunmamasına rağmen kendini yere atması üzerine gösterdiği ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı ve Yeni Malatyaspor'un 10 kişi bırakılmasının, Gökhan'ın itirazlarına rağmen hakemin VAR'a gitmemesinin maçın sonucuna etki ettiğini değerlendiren A Spor Takım Oyunu yorumcusu Erman Toroğlu, şunları söyledi:

"Allah belanızı versin. Ben bu maçla ilgili yorum yapmıyorum. Kul hakkı bu. Olmaz. Kimler doğru işler yapmıyorlarsa Allah belalarını versin. Hakem de, futbolcu da teknik adam da.. Artık ahlak sınırları çok kötü olmaya başladı. Ama ahlaksızlık yapmayın, topçu olarak, hakem olarak. Demirden korkuyorsan trene binme lan. Biraz daha konuşacağım iş kötü olacak. VAR var şimdi, ne var lan! Şimdi VAR var, AVAR var, DAVAR var. Malatya takımının başkanının konuşmaya hakkı yok. Niye biliyor musun? Hani o var ya, geçen sezon. Galatasaray- Konya maçı. Neydi o hakemler Hüseyin Göçek.. Onların bitiminde Ali Koç, Fikret Beşiktaş başkanı, Başakşehir başkanıyla o kağıda (hata yapan o maçın hakemi Hüseyin Göcek'e sahip çıkmaya yönelik bildiriye) imza edenlerden bir tanesi bu. O zaman o imzayı atıyorsan şimdi konuşmayacaksın. İstiyorsan bağlan, senle neler konuşurum. Attığın silahla vurulursun."

Programın Fenerbahçeli olan yorumcusu Emre Bol da, kırmızı kart pozisyonuna tepki gösterdi ve şöyle konuştu:

"Adamın kolunu kanadını kırıp atıyorsun. Bir Fenerbahçeli olarak böyle bir galibiyeti hazmedemiyorum. Sanki suratına gelmiş gibi perende atıyorsun. Hakem çok yakın. Yazık günah. Bu sonuca bir tane Fenerbahçeli'nin sevineceğine inanmıyorum. Malatyaspor'un yerine ben üzüntülüyüm. Çünkü bir dizayn var. Böyle pozisyonlarda (Gökhan'ın ikinci sarı karttan kırmızıyla atıldığı pozisyon) VAR'a gidilemeyecekse, ne zaman gidilecek? Ey Emre Belözoğlu, neden kalkıp da bana birşey yapmadı diyemedin? Bunun cevabını ver bana."

"BİR TEMAS YOK.."

Bu arada, eski hakem Deniz Çoban, BtcTurk Yeni Malatyasporlu futbolcu Gökhan Töre’nin ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildiği pozisyonla ilgili, “Teması aramanın ötesinde pozisyonda faul yok” dedi.

 Deniz Çoban, Fenerbahçe - BtcTurk Yeni Malatyaspor mücadelesinde yaşanan tartışmalı pozisyonları yayıncı kuruluş beIN Sporst’ta değerlendirdi.

Çoban, Gökhan Töre ile Emre Belözoğlu arasında yaşanan ve Töre’nin ikinci sarı kartla oyundan ihraç edildiği pozisyonla ilgili “Yüze görünen bir temas yok. Teması aramanın ötesinde pozisyonda faul yok” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

65 yorum yapılmış

  • Malatyam için (3 yıl önce)
    ALLAH BİlDİĞİ GİBİ YAPSIN SENİ E M R E HARAM YEMENİN HESABI AHİRETTE DE SORULUR. BU TARAFTA DA A L L A H çıkartır senden. Televizyondan canlı izlerken sen girmeden bu dalaksız girdi bize KIRMIZI kart yedirecek dedim vallahi de çıktı. VAR ıda biran önce kaldırın iş yapmayacaksa. Ordaki hakemler orta hakeme diyemedimi derdi ama bilerek denilmedi. AYNI POZİSYONU BİZ EVDEN İZLERKEN İSYAN ETTİK. Onların önünde çeşitli açılarla yer alıyor üstelik. O KOLTUKTA o zaman oturmanın anlamı YOK YOK
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Yazık Allah belanızı versin kulübün avukatları nerede ey adil gevrek orada işin ne neye yarasın bir zamanlar hakemde hata yapabilir dedin şimdii mutlumusun bunun peşini bırakmayın ya bu maç iptal edilmeli yada ligde çekilmeli hiç değilse unurunla kal
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Biz kırmızı karta takıldık halbuki şunu konusmaliyiz 10 kişi ile üstün oynuyoruz iki gol atıyoruz ve son beş dakikada sahada 18 içinde defans yapan bir takım çıkıyor ortaya neden bu takım tarihe geçecek bir maçta oyunu 5 dakika tutamiyor veya iki bir öne geçtiğinden önceki oyununu oynamıyor Hikmet hocam acaba nerede yanlış yaptinizda elimizle maçı verdik ben size inanıyorum gençler ve Sivas maçlarını alacaksınız Beşiktaş ve rizeyle berabere kalacağız anteni yenip ligde kalacagiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Emre oyuncu deyil ona verilen paraya yazık ancak mac içerisinde karsitakimlara böyle yalanlarla kırmızı veya sarı kart verdirir dürüste çıkar hakeme derki gökan bana bir fail yapmadı der hani diyecek deli kanlı bunlar böyle maçı götürür bunlara verilen paraya yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Gökhana kırmızı kart çıktığı andatakım sahadan çekilmeliydi.canımız bu kadar acımazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    1990-2006-2020 malatya bunu hak etti. Çık lige, en iyi oyunculaŕı sat sonra MHK. Bu filmi çok izledik
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (3 yıl önce)
    Aslında beklenen herşey oldu bu maçta. Emek hırsızı Emre efendi tiyatrosunu oynadı. MHK ve TFF Malatya yı dogramaya devam etti. Ve son alarak futbol cahili Mustafa Akbaş denilen adam yaktı yine takımı. Allah a havale ediyoruz sizleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • geçen sene galatasarayın canı yandığında hakemlerde insan hata yapabilir diyerek bildiri yayınlayıp imzalayan 17 kulübün hakemlerden şikayet etme hakları yoktur
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    malatyaspor yönetimi küme düşmeme mücadelesi veren takımların maçlarının aynı gün ve saatte oynatılması için tff’ye başvurmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Tff si mhk sı malatyaspor başkanı ve yönetimi yazık ediyorlar gözümüz gibi baktığımız malatyasporumuza
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Mactad 2 penaltı vermediler umutun ayağına bastılar ama futbolcularımız dan hiç itiraz olmadı haksız kırmızı kart son 5 dk öne geçiyoruz Sakıp ve Mustafanin defansta eksiklerinden dolayı 2 gol yiyoruz hadebe olmazsa olmaz defansda Yusuf yükselen yıldız böyle bir macda neden Yusuf fofona Donald ilk 11 de oynamza hafez ve umut neden oyundan alınır murat yıldırım neden ilk 11 de neden neden neden sağlık olsun inşallah takımımız küme düşmez ama t.d ve kalecimiz farnolle bu macda eksikleri görür ona göre tedbirlerini alır bu takım oynarsa küme düşmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (3 yıl önce)
    Kimse kaleci dönelim hatalarını konuşmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (3 yıl önce)
    Fener Malatyasporu yendi şampiyon oldu bi ligi kirletenleri biz kirleteceğiz. ligde kalacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman Gazi Haktan (3 yıl önce)
    Emre her zamanki hareketini yapmış, var diye bir şey var,suç hakemde niye var'a gitmiyorsun.?F.bahce haketmedigi bir galibiyeti hakemin desteği ile almış.Yaziklar olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (3 yıl önce)
    evet hakem hata yaptım yaptı vara gitmesi gerekirken gitmedi var hakemi uyarması gerekirken uyarmadı emre çirkinlik yaptım yaptı bunlar suçlum suçlu asıl suçlu 9 hafta puan alamayan futbolcular kulübü doğru dürüst yönetemeyen başkan ve yönetime. takımı maçlara iyi hazırlamayan teknik heyete yuh
    0
    0
    Yanıtla
  • sayın editör yorumum bir iki kelimesin yumuşatıp yayınlamışsın canın sağ olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Emre gibi futbol hainleri, mirasyedileri, futbol dan arındırılmadıkça futbolun izleneceği yok. Doğu takımları istemiyolar işte başka izahı yok. Bu hakemcik de ailesini hakemlikten aldığı parayla beslemiyordur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahlak yoksununa Gökhan gidiyor git hakeme sana dokunmadigimi söyle diyor ama nafile haftalardır sportif direktörlük yapan kişi adeta Malatya ya oyun oynamak için sahaya giriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)
    Itiraz edilsin sonuca.Maç iptal edilip yeniden oynanmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (3 yıl önce)
    Malatya şehir olarak kümeye düşmüş. Malatyaspor çıktı şehir hala çıkamadık süper lige.
    0
    0
    Yanıtla
  • beydağı (3 yıl önce)
    dünyanın gözüne baka baka Y.malatyasporumuzu dilim dilim doğradılar, 3 puanımız resmen gasp edildi, bu işin arkasının kurilan oyunun ortaya çıkarïlması için tüm imkanlar seferber edilmeli, şakası yok tezgah kurulmuş göz g bizi düşürecekler tedbir alın nerde vekiller, şehrin önde gelen bürokrat ve kanaat önderleri birşeyler yapın uyanın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Hadebe sakatlanmasa belki mağlup olmazdık onun çıkması ve yerine Mustafa Akbaş in girmesi defansı olumsuz etkiledi Mustafa Akbaş in iyi niyetinden kuşkum yok ama ondan defans oyuncusu olmaz bir sözümde kaleciye fenerin ikinci gölünden önce gelen topa boşa çıktı nerdeyse yine penaltı yapıyordu işte eliyle tutamadığı ve boşa çıktığı o top döndü gol oldu fenerin 3 golunude bakın adamlar adeta fotoğraf cektiriyorlar bizim defans ise seyrediyor kısacası Yusuf ve danildin o guzel gollerine ve fofananin o güzel iki ortasına yazık oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Şimdi a sporu izliyorum emre hakeme diyorki hocam Gökhan bana dirsek vurmadı kart konusunda uyarıyor ama boşuna biryerlerden talimat almış karayelekli vicdani kararmış malatyayi katledecek burda kasıt var bu saatten sonra takımın bu tiyatrodan çekilmesi lazım bırakın hakemler kendileri oynasınlar önceki düşmelere bakınız 1989 yılında ispatladigimiz bolu adana demir maçındaki şikeyle 44 puanla düştük 2005 te maçlar aynı anda başlayıp bitmesi gerekirken Denizli'de olanlar oldu sahaya her şey atıldı Malatya Antep'te düştükten 20 dakika sonra Denizli maçı bitti bu futbol sahada oynanan oyun değil ülkemizde hiç değil masa başında oynanıyor sahada hakemler aracılığı ile uygulanıyor takımlar kıtır kıtır dograniyor ama bizim takımında bu kadar kötü defansla son 5 dakikada ceza sahasının tam içerisinde defans yapmasını anlamış değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Malatyaspor küme düşer..
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (3 yıl önce)
    Allah belalarını versin. Çıkmayın oynamayın herşey kurgulu planlı küme dusecekte her sene belli şampiyon olacaktı belli. Boşa moral bozukluğu
    0
    0
    Yanıtla
  • Faho (3 yıl önce)
    Malatya sporumuza yazık. Sergeni, Gilernme yi Yahovici satan ey başkan Adil Gevrek şimdi sen düşün. Bana uyar herşey. Malatyam Amatör e düşse bile her zaman desteklerim. Ama başkan sen düşün
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Her.macta.rezaleti.yapan.takimlara zarar Veren fenerli,Emre
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural Yıldırım (3 yıl önce)
    Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve üyelerinde eğer birazcık vicdan, adalet, haysiyet ve şeref varsa, hakemliğin yüz karası olan Ali Şansalan gibi şeref ve futbol ahlakından yoksun, futbol katilini hakem camiası içerisinde bir gün dahi tutmamalıdır. Eğer MHK bu tür futbol katillerini halen hakem camiası içinde tutmaya ve kollamaya devam ederlerse bundan böyle en büyük sorumlu da MHK olacaktır. Ayrıca Emre Belezoğlu gibi sporcu ahlakından uzak, bir oyuncuya Futbol Federasyonu disiplin kurulu göre halen müsaade ediyorsa Federasyon da istifa etmelidir. Zaten bu Futbol Federasyonu göreve geldiği günden beri süper lige şaibe bulaşmıştır. Eğer Türk Futbolunda dönen dolaplar, hem futbolculuk hemde hakemlik tecrübesi bulunan Erman Toroğlu gibi Türk Futbolunun duayenlerini bile çileden çıkarıyorsa bilin ki Türk futbolunun geleceği hem Avrupa'da hemde Dünyada çok vahim bir durumdadır. Önümüzdeki yıllarda Türk Takımları, Avrupa Kupalarında men edilirlerse hiç kimse şaşırmasın. Çünkü Avrupa'da yaşayan bir Türk futbol sever olarak UEFA yetkililerinin Türk Futbolunu yakından izleyerek bizzat mercek altına aldıklarını kendi ağızlarından duymaktayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (3 yıl önce)
    Çavuşoğlu isimli yorumcu arkadaş haksız; Spor Bakanı uyumuyor, uyuyan Malatya nın milletvekilleri ve Malatyalı iş insanlarıdır. Her il in milletvekilleri, iş insanları bürokratları kendi il lerinin takımları için her türlü girişimde bulunuyorlar. . Bizimkiler bu olanlara sesleri çıkmıyor. Geçen haftaki Göztepe maçında uyduruk bir penaltı ,bir Allah ın kulu çıkıp bu olana ses çıkarmadı, Karadeniz takımlarında birine öyle haksız bir penaltı verilsedi tehditleri gazetelerde okur olurduk bizim siyasilerde, kulüp yöneticilerinde ses seda yok bir hafta sonrada senin yenilmeni sağlayacak bir hakem maçına verirler.. Bundan sonra inşallah birileri yüksek sesle Malatyasporun haklı sesini kamuoyuna duyurur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Skor iki bir olmuş son 5 dakika skoru tutamiyoruz takım ceza sahasına gömülmüş topu çıkaramıyor keşke defansı ceza sahası dışında kurabilseydik diyorum bu durumu bir çok maçta yaşıyoruz elimizdeki maçı verdik ikinci golden sonra bir iki dakika topu ayagimizda tutamadik iki tane jenereklik gol atiyorsun ama bir hakem ve defans hatalarıyla maçı veriyorsun Ankara gücü maçını seyrediyorum adamlar şampiyonluğa oynayan takima karşı skoru tutmasını biliyorlar 5 dakikada iki gol yedik sebebi 18 içine gömülü defanstir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    bu hakemi ve emrenin pis oyunu görmeyip onlari birakip adil başkana saldirnak utanç verici ya bu olanlar bütün Malatyaya yapilmiş şu ortamda başkani suçlama ne kadar saçma hepimiz imza topkayalim sayin cumhur başkaniba şikayer edelimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    .Kaleci farnolle ve Mustafa akbaş bu takımın tüm emeklerini çöpe attılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Müco (3 yıl önce)
    Bunlarda allah korkusu vicdan merhamet kalmamış çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar diyecem onların günahı yok ama elbet biryerden çıkacak şu ülkede TORPİL İ bitirecek bir delikanlı babayiğit yok mu
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    90 da 2.1 öne geç uzatmada 3.2 yenil. İnşallah takim demorilize olmaz Hakem maçin basinda Gökhana gösterdigi kartla maci katledecegini belli etti. Mustafa AKBAŞIN Bu takima verdiği zararı kimse vermemiştir.Yemin ederim oyuna girdi macin kirilma ani ayvayi yedik dedim. Maçtaki tek olumlu olay YOUSSEF gibi geñç bir oyuncu kazanmamiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 yıl önce)
    Ali Koç un ayakciligini yapan adil efendi çıksın şimdi anlatsin ... Kendine anlatamaz bunu gerçi ya. Biz bittik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Bizim Bir uyuyan Spor Bakanımız var Birisi Bu Bakanı uyandırsada anlatsa TFF VE MHK denen kurumda ne şeytani planların döndüğünü Hakemlerin mafya usülü maçlar yönetiklerini Bu SPOR Baknına anlatsa adam sanki üç maymunları oynuyor Görmedim Duymadım Bilmiyorum Yuh ki yuh
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (3 yıl önce)
    Emre ve hakem Allah'a havale ediyorum sizleri bir taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum öbür cihanda iki elim yakanız da...
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (3 yıl önce)
    Emre denen futbol ahlaksızı Ve hakem müsvettesi yüzünden Malatyaspor’umuza haksızlık yapanların Allah belasını versin. Malatya’nın yetkililerinin gereğini yapmalarının zamanı geldiyse geçti. Ne zaman harekete geçecekler....
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Sahipsiz Malatya, bir kentin kaderiyle bu kadar oynanılır da kimsenin sesi çıkmaz.Adil başkana destek verenler Malatya ya hesap vermelidirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (3 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor yereldeki AKP - MHP siyasi çekişmesine kurban olmasın. AKP İstanbula çıkarma yapmış MHP vekil yine esmiş gürlemiş. Sonuç değişmemiş Malatya yine hakemle yenilmiş. Bu takımın küme düşmesi ne AKP ye nede MHP prim yapar kimse bunu unutmasın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Rıdvan Dilmen demiş ki emre sana yakışmadı bir zaman aziz Yıldırım'a antipati yüzünden fenerin 3 sampiyonlugu son maçlarda gitti Ali Koç a sesleniyorum bu emre sizin en az 5 sene daha sampiyonlugunuza engeldir onu seven bir futbolsever varmı yoktur olamazda çünkü onda emeğe saygı ve futbol ahlâkî yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (3 yıl önce)
    Arkadaş bi dene Samed'i bi dene Murat'ı . Bazen bir insana sonsuz kredi vermek ona iyilik değil kötülüktür. Adam gerçekten terinin son damlasına kadar mücadele veriyor ama olmayınca da olmuyor. Arada iki maç dinlense,formasının teri kurusa ozaman görün siz adam kalede üç kişi oluyor mu olmuyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Bir takımın kaderiyle nasil bu kadar kolay oynayabilirsiniz gece yastiga kafanizi koydugunuzda rahat uyuyabilecekmisiniz merak ediyorum Emre'ye ve ona inanan hakeme yaziklar olsun Bu arada Var ikinci sariya mudahale edemiyormus bu var protokolünü hazirlayana da yaziklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Memleketin çivisi çıkmış. Kimin gücü kime yeterse. Aynı şeyi Trabzona yapabilirmisiniz. Yapın da ne kadar delikanlisiniz görelim. Malatyaya verilen cezalara bak. Alanya da küfürler tekmeler havada uçuşuyor. Gündem bile olmuyor. Bakalım federasyon ceza verebilecek mi ????? Ah adalet ah seni nerelerde arayacağız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    hakem denilen kişi olay bir metre önünde emre denen futbolun çirkin yüzüne müdahale bile yok vicdani kara düdüğünü vicdanına göre çalışmayan hakem bir vara git bak çok şey yazacağım ama yazamıyorum sene Allah'a havale ediyorum sen yazmaya değmez bir adamsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Bunlar virus emre virus hakem virus yarin hakemligi birakmali...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çilesiz-tecdeli (3 yıl önce)
    Allahın dan bul hakem sen nasıl bir kulsun sen nasıl bir yaratıksın sen nasıl bir imana inanca sahipsin ...allah senın belanı versın allah seni yerle ihsan etsin ...ınsallah bu yazılanları okursun ..bir türkiye renkleri ne olursa olsun bütün taraftarlar sana küfür beddua ediyor...TFF için rahatladımı ne istiyorsunuz malatya spordan malatyalılardan ...hiç mi vicdanınız yok hıçmi allah korkusu yok...ne itibarınız kaldın ne size güven kaldı...EMRE belezoglu ....seni MALATYALILAR unutmayacak....kahrı perişan olursun inşallah sen nasıl uyuyacaksın geceleri vicdansız ahlaksız..türk futbolunu ne hale getirdiniz...yazıkk sana emre yazıkk...bikemedigin bilegi hileyle kırıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kaleci farnolle 2 adım önüne gelen hava topuna çıkmıyor..rakip cezasahası içinde fotoğraf çektirerek 2 kafa golü atıyor.defansımız ve kaleci ne güzel seyrediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş yorum.Türkiye gökhana gösterilen kırmızı kartı konuşuyor sen daha farnolle takılmışsın.Mustafa akbaş,sakıp,emreden bahsetmemişsin.Farnol ismini öğrenmişsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    Çıkmayın maçlara bu nedir be geçen hafta boş yere hoca bu hafta en etkili adamımz gökhan çıkmayın bırakın lig hakemlerin olsun UTANIN UTANIN hakemler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Hakem maçı aldı fenere verdi. Fenerin ilk golünden önce kaleciye faul var. Gökhan, a ikinci sarı kart hatalı. Emre, ninde allah belasını versin. Futbolun yüz karası.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Kim ya da kimler Malatya'nın hakkını yediyse ALLAH onları en sevdikleriyle imtihan etsin. ( amin)
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (3 yıl önce)
    takım bu hale getiren adil gevrek .Tamam hakem federasyon malatyayı düşürecek anladıkta adil gevrek nasıl oyuncu toplamış ki. Bu emre bel.oğlu taklacı. Adilin Ali koç destekler neden mi butayip sadık azbuke alexces gulerme johovic gitti takım bitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bunlar hakem değil kendilerine emredileni yapanlar yazık hakem seni Allah'a havale ediyorum sende zerre kadar vicdan varsa o düdüğü kırar atarsın ah Erman hocam ah bu camiayı çok iyi biliyorsun ama yüzde birini bile konuşmuyorsun baba oğul amca dayı kuzen enişte nasıl üst düzey hakem oluyorlar ah bir anlatsan elimizdeki maçı öncelikle hakem denilen futbolu katleden kişi sonra son 5 dakika defansı önde kurması gerekirken 18 içinde defans yapan oyuncular ve kalecimiz aldı götürdü bu hakemlerle işimiz çok zor diyorum bu sezon en az 15 puanımızı aldılar dudukculer diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    Türk futbolundan Tiksiniyorum nefret ediyorum artıkın Bir Malatyalı olarak Almanyada Gözüm kulağım Malatyanın maçlarında ama Bu Takımın üzerinde oynanan oyunlar ayyuka çıktı Yürekli Erman Hocanında Dedikleri doğrudur Emre denenen Spor ahlakından yoksun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malesef. Çok üzgünüm . Hiçbirşey söylemiyorum ve susuyorum. Tepkimi ancak bu şekilde dile getiriyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)DONDURMACI isimli kullanıcı yorumuna
    Bu ülkede masa başında lig dizayn ediliyor yazık çok yazık utanmaz adam vara gitte bir bak ey vardaki zevat hakemi bir cagirda hoca orda sarı kartlık bir olay yok de dilinizmi tutuldu Gökhan haftaya gençler macindada yok çok güzel ayar cekiyorsunuz lanet olsun sizin liginizede futbolunuzada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Emre karaktersizin önde gidenidir.Suratina darbe almış gibi kendini yere bıraktı.Hakemde ondan geri kalan değil.Allah belasını versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Tamam Malatya kötü de lanet olası hakemler en az 15 puanımızı elimizden aldı sezonun ilk yarısında şampiyonluk potasındaydık :(
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (3 yıl önce)
    F.Bahçe stadında resmen cinayet işlendi.Böyle hakemede böyle federasyonada yazıklar olsun.Toroğlu baştan sona haklı.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    yorumlara bakıyorum her kes adil başkana sallıyor. allahtan korkun erman toruğlu kadar malatyalı olamıyorsunuz göz göre göre hakem takımı sahada doğradı biz birbirimizi yiyiyoruz yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil başkanını sevsinler.O suyuna gittiği Ali koç ne güzel ders verdi.Başakşehir,fenerbahçe ile birlikte hakemleri kollayan destekleyen bildiriye imza atan Adil başkanın değil miydi? İşte böyle neyin ne olduğunu adama öğretirler.Malatyada herkes herşeyin farkında.Birtek siz farkında değilsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fener sevdan yüzünden trabzon a sallarken sen ey Adil başkan, al sana fener al sana Ali Koç al sana hinlik/cinlik. Yamayacaksin kendini diye ali koça, al sana yamadilar işte. Yazik bu takima.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen programı izlemeden yorum yapmışsın. Toroğlu devamında, Malatya başkanı çıkıp hakeme laf söyleyemez dedi. Malatya başkanı kendine güveniyorsa yayına bağlansın tartışalım diye de ekledi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali koç senin adil başkanına ne güzel salladı.Sallamak lafla olmaz icraatla olur.O kadar olay oldu Halen bazı şeyleri kavrayamadınız.Malatyasporu yiyip bitirdiler.
    0
    0
    Yanıtla