SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trabzon BYMS'yi Aradan Çıkarıp Aldı

0
Güncellendi - 2020-02-01 23:22:04
Trabzon BYMS'yi Aradan Çıkarıp Aldı
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'la olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Guilherme'nin Trabzonspor'a transferinin Malatya'nın aradan çıkarılarak gerçekleştirildiği bildirildi. B.Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da, Guilherme transferi konusunda Trabzonspor ile anlaşma sağlandığı bilgisi verildi.

KAP BİLDİRİMİNDE BYMS'DEN BAHİS YOK!

Yaz transfer döneminde bonservisini elinde bulunduran İtalyan ekibi Benevento'dan 2 yıllığına kiralanan ve 40 bin euroluk tazminatla serbest kalabileceği sözleşmesinde yer alan Guilherme, B.Yeni Malatya'nın Alanya maçı için gittiği Antalya'daki kampı terkederek kendisine talip olan Trabzonspor Kulübü ile anlaşmak üzere Trabzon'a gitmişti. Yeni Malatyaspor yönetimi, bu duruma ve Trabzonspor Kulübü'ne tepki göstermişti.

Transferin son günü olan 31 Ocak Cuma günü, iki kulüp arasında Guilherme ile ilgili görüşmeler yapıldığı, Yeni Malatyaspor tarafının bu futbolcunun transferi karşılığında Trabzonspor'dan futbolcu istediği, ancak anlaşılamadığı bildirildi.

Yeni Malatyaspor'un TFF ve FIFA'ya taşıyacağı tehdidinde bulunduğu Guilherme transferinde son saatlerde ilginç gelişmeler yaşandı. Trabzonspor Kulübü'nün Guilherme transferi konusunda Yeni Malatyaspor kulübüyle sorun yaşamak istememesi üzerine, bonservisi elinde bulunduran İtalyan Benevento kulübü, Guilherme'yi bir Portekiz takımına kiraladı, Trabzonspor da, Portekiz kulübünden Guilherme'yi aldı.

Bu transferle ilgili görüşmeler sürdüğü sırada, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Portekiz'in GDSC Alvarenga Futbol Kulübünün profesyonel futbolcusu Guilherme Costa Marques'in kulübümüze geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

TRABZONSPOR TARAFINDAN KAP'A GÖNDERİLEN SON BİLDİRİMDE ANLAŞMA KOŞULLARI VAR

Diğer yandan Trabzonspor Sportif A.Ş. Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'na yaptığı bildirimde, Guilherme Costa Marques'e 2019-2020 sezonunun ikinci yarısı için 450 bin euro, 2020-2021 sezonu için ise 1 milyon 100 bin euro ödeyeceğini açıkladı.

Trabzonspor Sportif A.Ş.'nin konuya ilişkin açıklamasında, her iki dönemin ücreti için "Garanti Ücret" ifadesi kullanıldı.

Trabzonspor ayrıca, Guilherme'nin bonservisini elinde bulundurduğu belirtilen  GDSC Alvarenga Futebol Kulübü'ne de 100 bin euro ödeneceğini açıkladı.

Bu konuda Trabzonspor A.Ş. tarafından KAP'a gönderilen açıklamada, "Guilherme Costa Marques'in kulübümüze geçici transferi konusunda GDSC Alvarenga Futebol Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşama göre, GDSC Alvarenga Futebol Kulübüne geçici transfer bedeli olarak 100.000 euro ödenecektir" denildi.

"ANLAŞMA SAĞLADIK.."

Bu arada, Trabzonspor'un KAP'a gönderdiği son bildiriminde adı geçmeyen B.Yeni Malatyaspor Kulübü'nün twitter hesabında saat 19.30'da yayınlanan açıklamada ise, "Bugün yapılan görüşmeler sonucunda kulübümüzün ekonomik talepleri de karşılanmak suretiyle, Guilherme Costa Marquez'in Trabzonspor'a transferi konusunda Alveranga Futbol Kulübü, Trabzonspor ve Guilherme ile anlaşma sağlanmıştır." denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi-malatyahaber.com- Trabzon, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ozcan (4 yıl önce)
    Baskan takımda adam tutamıyor ne teknik direktör ne futbolcuyu
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (4 yıl önce)
    Baskana yüklenmeyin sucu var ama trabzon az degil Sinn gün transfer yapti oyuncu deprem var diye kacti bundan sonra destek zamani
    0
    0
    Yanıtla
  • mutlu (4 yıl önce)
    Hiç kimse bizim takımdan büyük değildir giden gitsin Adil başkanı seviyoruz sonuna kadar yanındayız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (4 yıl önce)
    Sen baskan olacak mı neco... Ne biçim bi taraftarımız var herkes başkana sallayıp duruyor bu adam 3. Ligden aldı buralara getirdi.. her ligde de en az bütçeyle bunu yaptı iki 3 yıldır da süper ligde en az bütçeyle en iyi sonuçları alıyor şimdide tutturmussunuz istifa istifa .. istifa edince ne olacak koçlar, sabancilar mi gelip başkan olacak adam bırakırsa vallahi tr takım ortada kalır hızla geldiğimiz 3. Lige geri döneriz. Başkana ve takıma hele şu son günlerde koşulsuz destek olmamız gerekirken sizin şu yaptığınıza bakın yuh yuh yuh diyorum başka da bişey demiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Kimse Trabzonspor a kızmasın kızılacak Kişiler belli Olacağı buydu eşeği sağlam kazığa bağlamazsan sonuçlarına katlanırsın umarım küme düşmeyiz ancak bu guilerme den dolayı değil adam akıllı bir stoper ve 10 numara almadıklarından geriden oyun kuracak orta alanda takımı yönlendirecek kimse yok Malatyaspor umuza başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Adil gevrek.gibi bir baskan olursa normal dia transferi halen ortada adam ın yıllik malıyeti 1 milyon euro dan fazla ama yaptığı hiçbirşey yok idmana çıkmıyor üstüne 5 yıldızlı otel parasi bu kulüp tarafından veriliyor süperlig in en amatör yönetimi guilherme yi öyle bir anlaşma ile kiralamışlarki amatör futbol kulüpleri bile bu kadat amatör iş bilmez olamaz yonetim istifaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • O 1 milyon euroyu sadece dia mi alıyor sanıyorsun? Alan da veren de razı. O işte pis kokular var. Hem de ne koku..? Yeni yönetim gelince çıkar gün yüzüne.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yönetim de dönen dolaplari sağır sultan duymuş borcu yok diyenler yalan söylüyor sayın adil gevrek mahkemesi vardı söylenen fatura davası
    0
    0
    Yanıtla
  • Dia alindiginda kim itiraz etti ? Geldigii yil Osmanli ve Sivas maclarinda iyide oynadi.Dsha sonra gelen hocalar oynatmadi.Soruyorum burda yonetimin jabahati ne?Velevki transfer tutmadi okadar transfer icinde boyle firelerinde olabilecegi cokmu aa normal .Butun buyuk takimlar ve digerlerinde hemde buyuk rakamlarla hemen hemen % 35 'e yakin fireler oldu.Sizler Yonetime sallamaya sartlanmissiniz.Transferler hangi sartlarla yspiliyor hangi tavizleri vermek zorunda kaliyorsunuz bunlari bikmeden kendilerinize gore teoriler uretiyorsunuz.Yonetenler zaman zaman hatada yapabileceklerdir ancak,niyetleri ve basarilari iyi ise dyonetime destek verilmeli.Hesap sormanin yontemi ulu orta konusup takima zarar vermek degil kingre uyesi olup genel kurullarda takima sahip cikmaliyiz.
    0
    0
    Yanıtla