SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trabzonspor'da Malatya Depremi.. Şok Cezalar Geldi

0
Güncellendi - 2018-11-12 21:10:52
Trabzonspor'da Malatya Depremi.. Şok Cezalar Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor'da Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak kadro dışı bırakıldı.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, olağanüstü yönetim kurulu toplantısının sonucunda oy birliğiyle alınan kararları açıkladı. Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, bugün akşam saatlerinde gerçekleşen Olağanüstü Yönetim Kurulu toplantısında Recep Onur Kıvrak, Burak Yılmaz ve A Takım Profesyonel kadrosuna yönelik aşağıdaki kararların alındığını açıkladı. Kafkas, oy birliğiyle alınan kararları şu şekilde sıraladı:

“Recep Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz’ın süresiz olarak kadro dışı bırakılmasına, Recep Onur Kıvrak’tan takım kaptanlığının alınmasına, Yeni Malatyaspor maçındaki ağır yenilgi nedeniyle Profesyonel A Takım kadrosuna 100'er bin TL para cezası verilmesi kararlaştırılmıştır. Kamuoyu ve camiamıza saygıyla duyurulur.”

Trabzon, iha

FOTOĞRAFLAR: Kadro dışı bırakılıp kaptanlığı alınan Kaleci Onur ve Malatya bazı sonrası Trabzonspor'lu bazı futbolcular (AA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MALATYALI (5 yıl önce)
    KEŞKE 6-1 BİTSEYDİ DE PLAKAYI YAZIP GÖNDERSEYDİK HER YER TRABZON HER YER 6-1 .... :)
    0
    0
    Yanıtla
  • O nasil bir fantazi arkadas
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Dörtbüyüklerin dördü de dökülüyor.Fırsat bu fırsat Malatyaspor için.Şampiyonlar ligine gitmek çok da zor değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (5 yıl önce)
    O defans hattına asıl fatura takım ruh olarak bitmiş
    0
    0
    Yanıtla