SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Trafik Akışı Sağlıklı Olacak"

0
Güncellendi - 2019-07-04 04:27:57
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi TOKİ yolunda asfaltlama çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da devam eden çalışmaları sık sık yerinde inceliyor.

Cemal Gürsel Mahallesi ile Beydağı Mahallesini bir birinden ayıran başta Karagöz olmak üzere Yavuz Selim Mahallesi, TOKİ kentsel dönüşüm evlerinin ulaşım yükünü çeken cadde Büyükşehir Belediyesi tarafından standartlara uygun hale getiriliyor.

Devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bölge sakinlerinden caddeyle ilgili birçok şikâyet aldıklarını, zor ve zahmetli yol çalışmasını tamamlamak için geceli gündüzlü çalıştıklarını söyledi.

Yolun etaplar halinde yapılmakta olduğunu vurgulayan Başkan Gürkan, “Biz şuan 1 kilometrelik hatta çalışıyoruz. Burada keskin bir viraj vardı. Kayaları kırarak yolu 9 metre genişletip virajı ortadan kaldırdık. Yolun 250 metrelik bölümünde dolgu çalışması yapıp 3 metre yükselttik. Yolun tamamında ise zemin düzeltmeleri yaptık.” dedi.

Bu çalışmaları yaparken zamanı doğru kullanmak gerektiğini ifade eden Başkan Gürkan, “Etrafa zarar-ziyan vermeden, toz-toprak bırakmadan, vatandaşı rahatsız etmemek için hızlı bir çalışma yaptık. Gerek ilçelerimizde gerekse Güngör ve Fuzuli Caddelerimizde bu hassasiyete dikkat ettik. İnsan ve araç hareketliliğinin yoğun olduğu bu bölgelerimizde çalışmaları çok kısa zaman diliminde yaptık. Bu Malatya tarihi açısından da bir rekor. TOKİ yolumuzda da aynı hassasiyetle çalışıyoruz. Tamamı bittiğinde bu bölgede daha güvenli bir trafik akışı olacaktır.” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Vatandaş (4 yıl önce)
    14 yıl sonunda ilk defa yama çalışması değil gerçek yol çalışması yapılıyor gidilecek yol olmadıktan sonra fahri kayahan gibi 10 çeşit lamba olsa ne yazar. Bu yolu 2 günde makyaj asfalt da yapılabilirdi daha önce olduğu gibi. Sonunda vergimizin hakkını ödemeli belediye
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (4 yıl önce)
    yalakalığı bırakın IŞIKLANDIRMA YOKTUR KALDIRIM YOKTUR asfalt çekilse ne olur çekilmese ne olur fahri kayahan tarafı paris gibi tokiye karanlıktan girilmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (4 yıl önce)
    BU YOL PRESTİJ yolu olsa IŞIKLANDIRMALAR renkli ve AHENKLİ bir cadde olsa ne güzel olur. Başkanım Allah sizden razı olsun iyi ki varsınız. DÖNEMİNİZİN İLK BÜYÜK PROJESİ OLAN BU YOL MALATYA da HER PLATFORMDA OLUMLU KONUŞULUYOR. HERKES İŞİN DÖRT DÖRTLÜK YAPILDIĞINI DİLE GETİRİYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan KARDES (4 yıl önce)
    Bazi yorumlar okuyorum insanlar yanlis biliyo.. Yolun gec bitecegi dogrudur bununda sebebi altyapinin enguzel sekilde eksiksiz ve asfalt yapilip birgun sonra esilmemesi vede milletin parasinin cope atilmamasi icindir.. Alt yapiderken MASKİ,TEDAS,PTT,DOGALGAZ demek istiyorum... Sadece asfalt serimi son sistem makinalarla bastan asagi 5 is gununde biterdi.. Cogu yorumda hep belediyeye yuklenilmis ama kimsenin aklina gelmiyo dogalgaz,tedas,ptt,mobesa,felan.. Yeni donemde ozellikle artik yap boz islere musade edilmeyecegini goruyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Taha (4 yıl önce)
    Yüz akı bulvarinin kalan bölümü ne zaman yapılacak acaba yarisi bitmiş yarısı ucube gibi duruyor araç ve yayayalar için risk oluşturuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Salman melik (4 yıl önce)
    Teşekkür ederim emeği geçenlere ve unutulmuş toki halkını hatırlayanlara çünkü zengin mahallelerinden fırsat düşmüyodu
    0
    0
    Yanıtla