SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Magandasına Gözaltı

0
Güncellendi - 2020-01-01 19:21:08
Trafik Magandasına Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

YOL VERME YÜZÜNDEN DÖVDÜ, SİLAHLA TEHDİT ETTİ.. Malatya'da yapılan asayiş uygulamasında ruhsatsız 7 adet tüfek ile 2 tabanca ele geçirildi. Bu arada, trafikte bir sürücüyü ve ailesini döverek, silahla tehdit eden şahıs da gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre suç ve suçlularla etkin mücadele etmek, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla asayiş uygulaması ile denetimler yapıldı.

Kent genelinde gerçekleştirilen denetimlerde ruhsatsız 7 av tüfeği, 2 tabanca ile 14 mermi, 13 gram esrar maddesi, 0,73 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

- Kumar operasyonu

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler Şeyhbayram Mahallesinde bulunan bir tekel bayiinde 2 kumar makinesi ele geçirdi.

Olayla ilgili 2 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

- Darp ve silahlı tehdit 

V.T, isimli araç sürücüsü polis merkezine giderek eşi ve iki çocuğuyla trafikte seyir halindeyken başka bir araç şoförüyle yol verme nedeniyle tartıştığını ve tartışmanın ardından şüphelinin kendisini, eşini ve çocuklarını darp ederek, silahla tehdit ettiği belirterek şikayetçi oldu.

Asayiş ekipleri şüpheli A.K'yi gözaltına aldı, olayda teşhir ettiği tabanca ve dolu şarjör ele geçirildi.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • TURGAY AKÇADAĞ (4 yıl önce)
    arkadaşlar kimse bu şekilde olmasını istemez tabiki ama yok istanbuldan geldik yok izmirden geldik böyle seyler görmedik diyen arkadaşlara sesleniyorum gidin gardaşım bu kadar rahat deilsiniz madem tayın yazın gidin .. ayrıca konuyu herkeleştirmeyin malatyanın adamı yanında bayan varsa haklıysa bile başını eğip gider biz böyle gördük çocuklurımızada böyle öğretiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (4 yıl önce)
    bu adam hakkında Allah aşkına ne yapıldı önemli olan bu yakalandı tamamda herkes merak ediyor iki satır yazı ile geçiştirmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (4 yıl önce)AHMET isimli kullanıcı yorumuna
    Hiç birşey yapılmaz. O lanet olası denetimle serbestlik kanunu var ya!..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)AHMET isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaşım ne olduğunu merak etmişssin sana ne olduğununu söyleyim olay tamammen asılsız malatya heberde haberin yalan olduğunun farkında olay günü kamu görevlisi bir arkadaşımızın araçla seyir halinde iken yolu kesiliyor 3 erkek 1 bayan tarafından sopalarla saldırıya uğruyor kamu görevlisi arkadaşta üzerinde olmadığı halde silahım var diyerek bağırıp onları caydırmak istiyor ve karakola giderek şikayetçi olamak istiyor aracın plakasını vererek şikayetçi oluyor.olay bundan ibaret haberde olduğu gibi değil. EDİTÖR: Kendini '44malatya' diye kodlayan yorumcunun 'çarpıttığı' haberden rahatsız olan, evrakı 'ikmalen' gönderildiği için karakoldan salıverilen, onun gibilerinden çok duyduğumuz 'benim kim olduğumu biliyor musunuz?' türünden carladığı, 'yakışıksız' girişimlerle manüple etmeye çalıştığı, oysa Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı'na bağlı olan (yani devletin ajansı) Anadolu Ajansı tarafından 30 Aralık 2019 günü saat 10.46'da 'Emniyet Müdürlüğü' kaynaklı olarak abonelerine servis edilen bu habere konu şahsın, carlamaları üzerine görevi ve çalıştığı yer öğrenilince aslında daha da ilginçleşen, carlama telefonunun ardından o olaya karışanın kim olduğunun araştırılması sırasında amirlerinin de haberdar olduğu, ancak haber yayınlandıktan sonra görevine dair bilgi edinildiği için eklenmesine gerek duyulmayan (telefonla taciz ve benzeri girişimleri nedeniyle, editörün eklemediğine pişman olduğu) olayla ilgili şu haber malatyahaber.com'da yayınlanmıştı: "V.T, isimli araç sürücüsü polis merkezine giderek eşi ve iki çocuğuyla trafikte seyir halindeyken başka bir araç şoförüyle yol verme nedeniyle tartıştığını ve tartışmanın ardından şüphelinin kendisini, eşini ve çocuklarını darp ederek, silahla tehdit ettiği belirterek şikayetçi oldu.Asayiş ekipleri şüpheli A.K’yi gözaltına aldı, olayda teşhir ettiği tabanca ve dolu şarjör ele geçirildi." Devletin kurumunun verdiği bilgiyle haberi yapan devletin haber ajansının bu haberiyle sorununuz varsa, bu iddialarınızla basın kuruluşlarını 'taciz' edeceğinize, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına, Emniyet Müdürlüğü'ne, Cumhuriyet Başsavcılığı'na ve mahkemelere giderseniz, bu olaya dair tüm ayrıntılar ortaya çıkar ve önceki haberdeki eksikler de, yeni yapılacak haberle tamamlanır!
    0
    0
    Yanıtla
  • Öz Malatyali (4 yıl önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Daha önceki yorumumu paylasmadiniz ben olay yeri şahidiyim haber ajansı malatyahaber yalan haber yapiyorsunuz tarafli haber yapiyorsunuz işin gerçeğini öğrenmeden insanları lekelemeyin bu konu yargiyada taşınır kamu görevlisini suçsuz yere adını lekelediniz ve hakli gibi bide yorum yapiyonuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (4 yıl önce)
    Malatyaya taşınalı 1 yıl oldu, İstanbul Ankara İzmir gibi şehirlerdede araba kullandım ancak Malatyada ki gibi birbirini sıkıştıran birbirine yol vermeyen sabırsız hatta saygısız bir trafik hiç bir yerde görmedim. Yazık... araçla trafiğe çıkmıyorum zorunlu olmadıkça
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmir'de 10 yıl araç kullandım. 5 yıldır Malatya'da kullanıyorum. Burada kurallara uymama, yol vermeme, yayaların yola atlaması çok fazla. Üstelik hata kabul etmeyip, magandalik yapıyorlar. İlk işim araç kamerası almak oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • orduzulu (4 yıl önce)
    bu gibi kişilerin fotağraf ve isimlerinide yazılsa millet ne gibi kişiler olduğunu bilir
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (4 yıl önce)
    Malatya Trafiğini dışardan gelenlerde söyler.Saygı yol verme yol hakkı yok.Nefis meselesi ediyorlar yol vermeyi , iki dakika sabırlı olmayı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan A. (4 yıl önce)
    Adamı ailesinin yanında döv, sonra çocuklarını be eşini döv, ölüm korkuları sal! Ön kapıdan gözaltı arka kapıdan yallah şöför. Vay ülkemin hali vay!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Yani bayananin yanında karışmak ne allah aşkına bide çocuğu varsa ayıp be kardeşim kendimize gelelim iyi bi ceza versin emniyetimiz örnek teşkil etsin diye...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Malatyalı böyle yapmaz.Malatyamıza çar çakal doldu.Böyle adamlara iş,mevki,makam verilirse karnı duyunca böyle yaparlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıkamacı (4 yıl önce)
    Adamı bırakın hemen o hîrslan gitsin o aileye zarar versin güzelim memleketin güzel kanunu
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (4 yıl önce)
    vay memleketimin hali vay..önceden haksız bile olsa yanında bayan varsa eyvallah der gecerdi insanlar..şimdi eşi ve cocugunun önünde silah cekiyor..bitmiş adamlık delikanlılık
    0
    0
    Yanıtla
  • BAKA (4 yıl önce)
    Allah razı olsun emniyettten..ve uygulamalarindan, malatyayi başi boş canlilar sarmış
    0
    0
    Yanıtla