SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Traktör Kazalarının Son Kurbanı

0
Güncellendi - 2019-08-16 06:06:12
Traktör Kazalarının Son Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde traktörle kaza yapan 18 yaşındaki genç yaşamını yitirdi.

Kaza, Akçadağ ilçesine bağlı Doğu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mert Önal (18) idaresindeki 44 DA 611 plakalı traktör henüz bilenmeyen bir sebepten ötürü yeni mezarlık mevkisinde kaza yaptı. Kazada traktör sürücüsü Mert Önal ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan 18 yaşındaki genç burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Malatya'da son haftalarda meydana gelen ve ölümle sonuçlanan traktör kazalarının sonuncusuyla ilgili inceleme başlatılırken, Önal'ın cenazesi, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • DEVRIM (4 yıl önce)
    TIRAKTORLERIN UN TARAFINDA 300 KG DEMIR TAKILI OLMASA DEVRILIR DEMIR PAHALI DIYE SOKUYORLAR SATICILAR INSANLAR HEP KAZA GECIRIYOR 1 AYDA MALATYADA 3 YADA 4 OLUM HABERI BUNA BI CARE BULMALI DEVLET YADA MUHENDISLER ALLAH RAHMET EYLESIN
    0
    0
    Yanıtla
  • O bahsettiğiniz koruma demiri ve traktörde sabittir. Galerici veya satıcı onu sökemez! Yeni traktörlerde bu koruma demiri çok daha pratik. Millet ağaca deymesin diye söküyor.
    0
    0
    Yanıtla