SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Transfer Kulisleri ve Yeni Malatyaspor

A- A+ PAYLAŞ

Futbolda ara transfer dönemi 5 Ocak'ta başladı. İkinci transfer ve tescil dönemi olarak da adlandırılan bu dönem 21 Şubat 2021 tarihinde sona erecek.

Ara transfer dönemi iddia, söylenti ve dedikodularının merkezinde Yeni Malatyaspor ve bazı Yeni Malatyasporlu futbolcular da oluşturuyor.

Transferin gözdesi Youssouf Ndayishimiye

Bu dönemin en gözde isimlerinin başında Yeni Malatyaspor'un Burundili genç oyuncusu Youssouf Ndayishimiye geliyor.

Türkiye'ye ilk geldiğinde Galatasaray altyapısında denenen ve beğenilmeyen Youssouf Ndayishimiye için, Galatasaray Yeni Malatyaspor ile yoğun bir pazarlık süreci yürütüyor.

Abdurrahim Albayrak'ın yürüttüğü pazarlıkta Galatasaray Youssouf Ndayishimiye için takas (Emre Akbaba + bir miktar para) önerirken, Yeni Malatyaspor'un gözde futbolcusu için 3 milyon istediği, transferin bu nedenle şimdilik rafa kaldırıldığı belirtiliyor.

Youssouf Ndayishimiye'nin Belçika ekibi Anderlecht'in de uzun süredir radarında olduğu iddia ediliyor.

Hadebe Suudi Arabistan yolcusu mu?

Yeni Malatyaspor'un teklif aldığı ileri sürülen bir başka oyuncusunun ise Hadebe olduğu öğrenidi. Hadebe'ye İstanbul'dan en az iki kulübün teklif sunduğu ileri sürülüyor. Hadebe’ye Suudi Arabistan’dan ciddi teklifler geldiği belirtiliyor.

"Yeni Malatyaspor Mehmet Ekici ile anlaştı" iddiası

Mevcut durumda kulüpsüz olan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Mehmet Ekici ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda anlaşmaya varıldığı iddia ediliyor.

Halen Hannover 96 ile antrenmanlara çıkan ama bu kulüple sözleşmesi bulunmayan Mehmet Ekici 30 yaşında.

“Mustafa Eskihellaç’a Süper Lig ve TFF 1’den 3 talipli var” söylentisi

Yeni Malatyaspor’da bu sezon sadece 5 maçta toplam 75 dakika görev alan Mustafa Eskihellaç’a, Süper Lig’den Göztepe, TFF 1. Lig’den Yılport Samsunspor ve Altınordu’nun talip olduğu, koşulların uygun olması durumunda Eskihellaç’ın YMS hikayesinin sona ereceği kaydediliyor. Bu konudaki kararı da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu verecek. Mustafa Eskhellaç 18 Ocak 2018’den bu yana Yeni Malatyaspor’da.

Bilal Başaçıkoğlu Malatya'ya gelebilir

Guilherme'nin, Trabzonspor tarafından Malatyaspor'dan etik dışı yöntemlerle Yeni koparıldığı dönemde, Guilherme'ye karşılık talep edilen Trabzonsporlu Bilal Başaçıkoğlu'nun Abdullah Avcı'nın tercihleri arasında yer almamasından ve kadro dışı bırakılmasından sonra, yeniden Yeni Malatyaspor'un gündemine girdiği öğrenildi. 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Bilal Başaçıkoğlu'nun piyasa değeri 500 bin euro olarak görünüyor.

Erkan Kaş ve Berk Yıldız Adana Demirspor'a

Transefer pazarında adı geçen Yeni Malatyasporlu diğer iki oyuncu ise Berk Yıldız ve Erkan Kaş. Her iki ismin Adana Demirspor ile anlaştığı, Yeni Malatyaspor yönetiminin de bu gidişe sıcak baktığı belirtiliyor. Erkan Kaş'ın YMS ile sözleşmesi 30 Haziran 2021'de, Berk Yıldız'ın sözleşmesi ise 30 Haziran 2022'de bitiyor.

Beşiktaşlı Mirin’in taliplilerinden biri de YMS

Yeni Malatyaspor’un ara transfer döneminde Beşiktaş’ın A kadrosunda yer almayan Nicolas Isimit – Mirin için teklif sunduğu, ancak bu futbolcuyu almak konusunda Erzurumspor’un daha ısrarcı olduğu belirtiliyor. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Fransa Lig 1 takımlarından Toulouse’a kiralık giden Beşiktaşlı stoper Mirin, kiralık sözleşmesinin bitiminden sonra Beşiktaş’a dönmüştü.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mrt 44 (3 yıl önce)
    Umut'u isteyen kimse yok mu ????
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Sakın ola hamzaoğlunun ağzıyla transfer yapmayın.hiçbir kulübün yüzüne bile bakmadığı Mehmet Eki ye hamzaoğlu onay vermiş.gülermisin ağlarmısın.zaten kulüp çöplük gibi.birde mehmet ekici gelirse taraftar o stadyumun önünden bile geçmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Topçuları satacak parayı hiç edecek takımı yine küme düşürecek hadi bana eyvalla diyecek,sonra elini kolunu sallayıp gidecek adaletin olmadıgı ülkedee,filmin sonu bu iyi seyirler
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    O değil de yanarım yanarım berk gibi bir ismi kullanamadık ona yanarım ! Nasıl bir bakış açısı ki herkese şans verilen bir dönemde,hatta böylesine bir pandemi döneminde berk'e şans verilmedi eleştirim açık ve nettir !! Eğer giderse gideceği takıma yüzde yüz katkı sağlayacağına olan inancım tamdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (3 yıl önce)
    Para eden topçu anında gönderilsin. Boş konuşmaya gerek yok. Biz Anadolu kulübüyüz. Hem örnekleri çok para edipte satılmayan topçu oynamıyor. Performansı düşüyor gitmek istiyor. En sonunda sözleşmesi bitip bonservissiz gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasevdası44 (3 yıl önce)
    Adam param yok diyor. Satıp savacam dedi duymadınız mı? Hoca öyle demek istemedi , ben böyle demek istemedim, o olay öyle olmadı vs ? tam bir Fikret Orman talebesi olduğu belli Adil abinin kapmış ondan bazı şeyler . Fikret Orman abimizde Başkan ken iyiyiz durumlar süper borçları bitirdim kara geçtik , stadı bile sponsor ile yaptık para harcamıyoruz imajı veriyordu giderken 1 milyar dolardan fazla borç bırakıp gitti bir daha da gören olmadı :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil başkanın f.orma'nın çırağı olduğunu geçen sene söylemiştim. Ne aldığı ne sattığı hiçbirşeyi söylemiyor 3 e aldı 5 sattık demedi. Sonra bi baktık borçsuz bildiğimiz klup borç batağında
    0
    0
    Yanıtla
  • TEKİN (3 yıl önce)
    Umut,Ahmet,Olcay, Kubilay a teklif yokmu tuhh be halbuki takimda en uzun süre oynayan oyuncularımız bunlar demekki spor adamları işi bilmiyorlar Hamza hocamız kadar süre oyunda etkisiz kalan oyuncularımız dururken arada sırada oynayan oyuncularımıza teklifler gelmiş üzüldüm
    0
    0
    Yanıtla
  • ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (3 yıl önce)
    Sadık transferinde yapilan hatalar yapılmasın. Sozde Büyük takımda oynamayan topcu bizde hiç oynayamaz.4 ayda kaçar.. ara transferde topcu satılmaz
    0
    0
    Yanıtla