SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tribündeki Kavgaya Polis Müdahalesi

0
Güncellendi - 2021-02-20 19:57:26
Tribündeki Kavgaya Polis Müdahalesi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un 2-0 önde iken 3-2 kaybettiği  maçın  75.dakikasında Yeni Malatyaspor ile İttifak Holding Konyaspor’un kulüp görevlileri arasında yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Protokol tribünün alt kısmındaki batı tribününde çıkan kavgaya müdahale eden emniyet görevlileri, iki tarafı ayırdı.

İki takımın görevlileri birbirlerine fiziki müdahalede bulunurken, emniyet görevlileri ise kavgayı büyümeden önlemek için iki gurubun arasına girdi.

Bu arada protokol tribününden inen kulüp başkanı Adil Gevrek, kavgayı ayırmaya çalıştı.

Mücadelenin sonunda stat çıkışında görev alan emniyet ekipleri, kulüp görevlilerinin stadın dışında beklemesine izin vermedi. Stadın önünde kimseyi bırakmayan emniyet ekipleri, geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Selçuk (3 yıl önce)
    Sözde yönetim gitmediği sürece hiçbirşey beklemeyin. Bu yönetim kendi işine baksın futbol bunlara göre değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Adil gevrek ve Hamza hamzaoğlu artık gidin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (3 yıl önce)
    Adil gevrek ile 2020 deki küme düşme olayının kopyası yaşanılıyor şuan önlibero d sadece Aquah var ve sakatlandı oyundan çıkıyor yerine 2.lig de dahi oynayamayacak yeterlilikte Ahmet İldiz giriyor maç 2-0 dan 2-1 oluyor maç 2-2 olurken oyuna stoper e hadebe yi alan bir hoca arjantin liginden getirilen üst düzey kaleci herera oynatılmjyor toptan korkan toptan kaçan amatör kaleci Abdulsamed oyunda Hamza hamzaoğlu bu takımı ne yazıkki manevi evlatları uğruna küme düşürüyor kimseden ses seda yok yönetimde 1 lira dahi yok her yaptıklarını kendi uçak biletlerini bile kulübe borç yazıyorlar aylardır galibiyet yok hoca yerinde futbolcu formsuz sistem yok Orta saha zayıf sonuç spor toto 1.lig olacak sezon sonu kimse kusura bakmasın bu takım ligde kalması mücize Adil Gevrek İSTİFA
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (3 yıl önce)
    Adil Gevrek istifa..Hamzaoğlu istifa..
    0
    0
    Yanıtla
  • Baris akgun (3 yıl önce)
    Nerde Malatya ruhu nerde o eski Malatya baskan baskan degilki futbolculara para cezasi versin Hoca Hoca degilki ceza antremani versin bakalim gelecek Mac Boyle yapiyorlarmi 2.0 ondesin 2.0 yaziklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • POLAT (3 yıl önce)
    Hamza hoca, Talihsizlik bir maç olur iki maç olur Rakibimiz olan takımlara kaybettik.Bunun adı talihsizlik değil,beceriksizlik,oyuncu değişikliklerinde hatalar yapılmasıdır.Ayrıca formayı hakeden oyuncu giymelidir.Takım şu an 11.sırada 30 puanı var ve aşağı doğru gidiyor.Bence Takımı ve kendini daha fazla yıpratmadan istifa etmelisin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Böyle kaleci olurmu yediği goller çok bonkörce evlere şenlik çok basit goller takımı oyundan düşürüyor.Ertac düzelmezse işimiz zor
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatyalı (3 yıl önce)
    Hamza umutuda al git .....HAMZAAAAOĞLUUUUU...
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğdu (3 yıl önce)
    Hoca acilen değişmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Konya iyi oynadı ve yendi.Yapılacak birşey varsa Takımı 8 dakikada 3 gol yiyecek kıvama getiren kötü ve başarısız T.Direktör Hamza hamzaoğlu ve bu başarısız adama göz yuman Adil gevrektir.Takımımızı her konuda rezil ettiniz.Birgün bunların hesabını verirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (3 yıl önce)
    Hamzaaa hamzaoğluuuu bizi düşürmeden düş yakamızdan Yeter ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demet (3 yıl önce)
    Adil gevrek gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • izmir kombi servisi (3 yıl önce)
    Üçüncü dünya ülkeleri gibiyiz sahada yapamadık Tribünde yapmaya çalışıyoruz pes..!
    0
    0
    Yanıtla