SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya TSO 44 'Yerli Oto' Alacak

0
Güncellendi - 2019-12-28 18:40:39
Malatya TSO 44 'Yerli Oto' Alacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO)Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, yerli otomobil üretimini överek, “27 Aralık Türkiye’nin gurur günüdür” diyerek, Malatyalılığın rakamsal tescili olan 44 rakamı adetince araç almayı taahhüt etti.

Sadıkoğlu, yerli otomobil üretimine geçilmesi ve tanıtımının yapılması nedeniyle yaptığı açıklamada, "TOBB Başkanımız sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun dediği gibi Türkiye’nin Otomobili sadece yerli marka araba yapmak değildir. Türkiye’nin Otomobili tüm dünyaya meydan okuma mesajıdır. Tek başına 4300 doğrudan olmak üzere yan sanayisiyle 20 bin’e yakın ilave istihdam kapısı oluşturacak gayri safi milli hasılaya 50 milyar dolar katkı sağlayacak olan bir değerdir yerli otomobil.60 yıllık rüyanın gerçeğe dönüştüğü, Türk Mallarını kutladığımız bu haftada Otomobilimizin tanıtılması daha da anlamlı olmuştur. “ ifadelerini kullandı.

Malatya 44 adet istedi

“Türkiye’nin Otomobiline yürekten inanarak destek veren ve sahiplenen başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğana ve TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, emeği gecen herkese şükranlarımı sunuyorum .” diyen Sadıkoğlu 2022 yılında banttan ilk çıkacak arabalardan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizin plakası ve Malatyalılığın rakamsal tescili olan 44 rakamı adetince araç almayı taahhüt ederek yerli üretimin her daim yanında yer aldığımızı belirtmek istiyorum.” şeklinde açıklamasını tamamladı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mustafa (4 yıl önce)
    hem hibe arabaya binip sonrada 44 tane alacağız diye sallıyorlar
    0
    0
    Yanıtla