SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci Gaziantep'te Nikah Şahidi Oldu

0
Güncellendi - 2021-06-27 01:49:52
Tüfenkci Gaziantep'te Nikah Şahidi Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Gümrük ve Ticaret eski bakanı AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci,  İsmail İnal ile Büşra Demiral’ın Gaziantep’te düzenlenen nikah törenine katıldı. Damat İsmail İnal'ın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski avukatlarından Mustafa Doğan İnal'ın kardeşi olduğu öğrenildi.

Gaziantep’e yapımı tamamlanan 8 projenin açılışı için gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, programların ardından İsmail İnal ile Büşra Demiral’ın düğüne katıldı. Büyükşehir Belediye Erikçe Mutfak Sanatları Merkezinde düzenlenen nikaha Bakan Varank’ın yanı sıra, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kalyoncu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu ve Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikahını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken, genç çiftin şahitliğini ise Bakan Mustafa Varank, Bilal Erdoğan, Milletvekili Bülent Tüfenkci, Cemal Kalyoncu, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve Ziyahattin Karaaslan yaptı.

Nikah akdinin ardından evlilik cüzdanını Bakan Mustafa Varank gelin Büşra Demiral’a verdi. Bakan Varank, cüzdanı verirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 çocuk sözünü hatırlattı.

Siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok ismin katıldığı düğün ünlü sanatçı Mustafa Ceceli’nin şarkıları ile devam etti.

Gaziantep, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız