SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tuna Türkiye Şampiyonu Oldu, Milli Takıma Seçildi

0
Güncellendi - 2021-06-21 02:46:12
Tuna Türkiye Şampiyonu Oldu, Milli Takıma Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bölgesi yüzücülerinden Tuna Erdoğan, 9-11 Haziran tarihleri arasında Marmaris'te yapılan Açıksu Yüzme Milli Takım Seçmesi Türkiye Şampiyonası'nda 5 bin metrede birinci oldu ve milli takıma seçildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Polis Memuru Zeki Erdoğan'ın kızı olan Tuna Erdoğan'ı, bu başarısından dolayı İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren de makamında kabul ederek kutladı.

Dağdeviren'in, Tuna Erdoğan'ı ödüllendirdiği ziyarete ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabında, "Marmaris'te yapılan yüzme şampiyonasında 5.000 metrede 1. olarak Avrupa Gençler Şampiyonasına katılma hakkı kazanan ve Milli Takıma seçilen kadromuzda görevli Polis Memuru Zeki Erdoğan'ın kıymetli kızı Tuna Erdoğan İl Emniyet Müdürümüz Sn. Ercan Dağdeviren'i ziyaret etmiştir." açıklamasına yer verildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- malatyaemniyet

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Serdar K (2 yıl önce)
    Allah bu güzel evladımızı yetiştiren anne babadan razı olsun. Rabbim başarılarının devamını nasip etsin , maşallah. İnşallah ülkemizi en güzel şekilde temsil edip oradanda şampiyon olarak döner.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    İnşallah bundan sonra ismini uluslararası yarışmalardaki birincilikleri ile duyarız.Böyle bir evlat yetiştirdiği için ailesine,gelişimine katkısı olan hocalarının emeklerine teşekkürler.Allah yolunu açık etsin.
    %100
    %0
    Yanıtla