SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tunceli Cinneti İle İlgili Yeni İddia

0
Güncellendi - 2019-03-19 22:08:26
Tunceli Cinneti İle İlgili Yeni İddia
A- A+ PAYLAŞ

Tunceli'de uzman çavuş, eşi ve oğlunun evlerinde silahla vurulmuş olarak ölü bulunması ile ilgili Malatya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi ve soruşturma ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, Adıyamanlı olan ailenin memleketlerinde cenaze töreniyle ilgili İhlas Haber Ajansı'nın servise koyduğu haberde yeralan, uzman çavuşun cesedinde 2 kurşun yarası olduğu, bu nedenle cinnet geçirenin uzman çavuş değil eşi olduğu iddiası, Anadolu Ajansı'nın Tunceli mahreçli haberiyle yalanlandı. AA'nın haberinde, iha'nın iddiasının aksine, uzman çavuşun cesedinde tek, eşi ve oğlunun cesedinde ise ikişer kurşun yarası olduğunun saptandığı bilgisi yeraldı.

Anadolu Ajansı'nın, Tunceli'den Pazartesi günü geçtiği haber şöyle:

'Tunceli'de uzman çavuş, eşi ve oğlunun evlerinde silahla vurulma sonucu ölü bulunmasının ardından cesetler üzerinde yapılan ilk ölü muayene ve tespit işlemlerinin sonuçları ortaya çıktı.

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığından edinilen bilgiye göre, Atatürk Mahallesi'ndeki jandarma lojmanlarında 16 Mart Cumartesi günü akşam saatlerinde uzman çavuş Hüseyin Bektaş, eşi Sibel ve 8 yaşındaki oğlu Doruk'un evlerinde ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Uzman çavuş Bektaş, eşi ve oğlunun cesetleri üzerinde Tunceli Devlet Hastanesi'nde cumhuriyet savcısı nezaretinde ilk ölü muayene ve tespit işlemleri yapıldı.

Yapılan muayenede, uzman çavuş Hüseyin Bektaş'ın göğsünde bitişik atışla tek mermi çekirdeği girişi, eşi Sibel ve oğulları Doruk'un göğüs bölgesinde de ikişer mermi çekirdeği girişi olduğu tespit edildi.

Ev içinde ve cesetler üzerinde cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemede ilk elde edilen bulgulara göre, uzman çavuş Bektaş'ın önce eşini, ardından oğlunu vurduğu ve kendisini de aynı silahla vurarak intihar ettiği üzerinde duruluyor.

Öte yandan evden ve cesetler üzerinden alınan numuneler ile uzman çavuş Bektaş'ın silahının incelenmek üzere Diyarbakır Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildiği, kesin ölüm nedeninin açıklanması için de Malatya Adli Tıp Kurumundan otopsi raporunun beklendiği öğrenildi.'

Tunceli, AA- malatyahaber.com

FOTO: İHA'nın Pazar günü Bektaş ailesinin Adıyaman'daki cenaze töreninden geçtiği fotoğraf

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız