SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turizme Açılması İçin Çalışılacak

0
Güncellendi - 2019-11-05 03:00:33
Turizme Açılması İçin Çalışılacak
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesindeki Damlataş Mağarası’nın turizmin hizmetine açılması için çalışma yapılacak.

İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, Polat Mahallesindeki Damlataş Mağarasında incelemelerde bulundu. İlçenin Polat Mahallesi sınırları içerisinde 2260 metre yüksekliğindeki Kuzkaya Tepesinin 2150. metresinde ve çok sayıda sarkıt ve dikitin bulunduğu mağarada incelemelerde bulunan Kaymakam Köroğlu, mağaranın durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Damlataş Mağarası turizmin hizmetine açılması için çalışma yapılacak.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • cirmiktili (4 yıl önce)
    Malatya, yerinde sayıyor, Teşekkürler Kaymakam bey ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Varol sayın Kaymakamım gelir gelmez Doğanşehirin bu tür yapılarıyla ilgilenmeniz gurur verici,dağlarımız,yaylalarımız bir Kaymakam gördü teşekkürler ilginize ,alakanıza....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Poyraz (4 yıl önce)
    Pütürge de ki eski hamamı da unutmayın sayın başkanım
    0
    0
    Yanıtla