SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türk Eğitim Sen'de Şahin Çoğunluğu Sağladı

0
Güncellendi - 2021-10-18 02:38:27
Türk Eğitim Sen'de Şahin Çoğunluğu Sağladı
A- A+ PAYLAŞ

Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi delege seçiminde üyeler iki ayrı liste için oy kullandılar. Mevcut başkan 100 delegelikten 14'ünü alırken, rakibinin listesinden 86 delege seçildi.

Türk Eğitim Sen Malatya Şubesinin kongresinde oy kulanacak 100 delegeyi belirlemek amacıyla yapılan seçimde mevcut başkan Çetin Türkyılmaz ile Fatih Lisesi Müdürü Fevzi Şahin iki ayrı liste çıkartılar. Cumartesi başlayan ve Pazar sabah saat 03.30’a kadar süren seçim- sayım sonucunda Fevzi Şahin’in listesinden 86 aday delege seçilirken, Çetin Türkyılmaz’ın listesinde ise 14 aday delege seçildi. 

Seçim sonucu sosyal medya hesabından açıklama yapan Fevzi Şahin, “Bugün gerçekleştirilen Türk Eğitim-Sen Malatya Şubesi delege seçiminde Birlikte Kazanacağız diyerek çıktığımız bu kutlu yolda üyelerimizin teveccühleriyle 100 delegenin 86’sını alarak hem şehrimize hem de tüm Türkiye’ye örnek teşkil edecek güçlü, etkili ve kararlı sendikal mücadelenin önünü açma adına emek veren, destek veren tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Asıl mücadelemiz şimdi başlıyor.  Var olsun teşkilatımız” ifadelerini kaydetti.  

Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi Başkan ve Yönetimi için ise önümüzdeki günlerde seçim yapılacak. 

malatyahaber.com

FOTO: Başkan adaylarından Fevzi Şahin, delege seçiminde oy kullanırken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • R.Doğan (2 yıl önce)
    Dinamik,vizyon sahibi , çalışkan birisi üyeleri olsun olmasın eğitim çalışanlarının haklarını savunacağını ümit ediyor ve bekliyoruz , başarılar diliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Eğer ekibini iletişimi kuvvetli, insanların gönlüne dokunacak proje odaklı ve dinamik kişilerden kurmazsa kendi ne kadar iyi olursa olsun sonuç hüsran olur. Örneğin çetin beyde iyiydi ama ekibi aşağı çekti onu. Kerem bey diğer sendika iyiydi ekibi aşağı çekti onu. Yine diğer sendikada Hüseyin bey iyiydi ama ekibi aşağı çekti. Ekip çok önemli . Dirayetli arkadaşlar olmazsa Fevzi bey yok olur gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Kıymetli hocamızın Türk eğitimsen başkanlığını layıkıyla yapacağından şüphemiz yoktur. Her daim öğretmenin hakkını savunan değerli hocamıza başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Malatyamızda Türk-Eğitim Sen'i hakettiği noktaya ulaştıracağına inandığım,beyefendi kişiliğinden hiçbir zaman taviz vermeyen,bilgi birikim tecrübe ve vizyon sahibi değerli dostum ve Başkanım Fevzi Şahin Beyefendiye hayırlı olsun dileklerimi iletir başarılarının devamı dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Hayırlı, uğurlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil G. (2 yıl önce)
    Fevzi Şahin, beyefendi kişiliği,güler yüzü, yenilikçi vizyonu ile Malatya Türk-Eğitim-Sen'e yeni bir soluk, heyecan ve vizyon getirecek,kapı kapı gezecek, gönüllere dokunacak, haklının yanında, zalimin karşısında duracaktır diye düşünüyorum. Kut'lu olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet (2 yıl önce)
    Fevzi Baskan Malatya'ya emeği geçmiş sayılı insanlardan biri. Ülkü ocaklari il başkanlığı yaptığı dönemden biliyorum kendisini hem çok iyi bir vatan sever hem de çok disiplinli bir eğitimci Allah gücüne güc katsin kıymetli Başkanım Umarım sizi daha güzel makamlarda görebiliriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayfer (2 yıl önce)
    Malatya da eğitim camiasında ismini disipliniyle , bilgisiyle ve saygısızla duyduğumuz biridir Fevzi Bey . Türk eğitim sen e çok şey katacağından eminiz.Yolunuz bahtınz açık olsun Fevzi bey
    0
    0
    Yanıtla