SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türk Ocağı'nda Açılış

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:33:41
Türk Ocağı'nda Açılış
A- A+ PAYLAŞ

Türk Ocağı Malatya Şubesi'nin  bulunduğu İstiklal Mahallesi Şehit Fahrettin Koçyiğit Sokağı (Valilik Arkası) Üstün Apartmanı'ndaki daire, hayırsever işadamı tarafından satın alınıp bu kuruma tahsis edilince, açılış düzenlendi.

Malatyalı İşadamı Reşat Erdoğan tarafından Valilik arkasında bulunan dernek binası alınarak içerisi düzenlendi ve Türk Ocakları’na verildi. Türk Ocakları’nın artık kendi yerinde olması nedeniyle bugün açılış töreni düzenlendi. Açılışa, Vali Süleyman Kamçı, Türk Ocakları Genel Başkanı Mehmet Öz, Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan ile çok sayıda davetli ve diğer illerden gelen şube başkanları katıldı.

Battalgazi Belediyesi Mehteran Ekibinin gösterisi ile başlayan açılış töreninde daha sonra söz alan Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, “Asırlık Türk Ocağı binanız maalesef mevcut bulunan Atatürk Evi’nin yerindeyken zamanın şartları gereği kapatılmış ve o günden bugüne bir türlü kendi binamızda hizmet veremedik. Kiralarda dolaşarak hizmetlerimizi devam ettirdik. Ancak yaptığımız bu faaliyetleri daha geniş kitlelere ulaştırabilmek için mutlak bir mekana ihtiyacımız olduğunu gördük. Çok değerli hayırsever işadamımız Reşat Erdoğan Bey bize bu binayı alarak bu hizmetlerin ebedi devam etmesini arzu etti ve içini de döşeyerek bize teslim etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İşadamı Reşat Erdoğan ise, tek gayesinin Türklük adına hizmet eden Türk Ocakları’na bir teşekkür olduğunu ifade ederek, “Bizler birlik oldukça bir oldukça Malatya’mız da ve Türkiye’mizin hiç bir yerinde ayrılık tohumları ekilemez. Hiçbir bölücü unsur başarılı olamaz” diye konuştu.

Yapılan açış konuşmalarının ardından Türk Ocakları Malatya Şubesi protokol tarafından açıldı. Burada konuşan Vali Kamçı’da Türk Ocağı’nın bundan sonra bu güzel binada hizmet verecek olmasından dolayı emeği geçen herkese ve İşadamı Reşat Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız