SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkeş'in 101. Doğum Yıl Dönümü

0
Güncellendi - 2018-11-25 19:09:33
Türkeş'in 101. Doğum Yıl Dönümü
A- A+ PAYLAŞ

Türk siyasetinin önemli isimlerinden, milliyetçi hareketin lideri, merhum Alparslan Türkeş’in 101’nci doğum yıl dönümü anısına MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından fotoğraf sergisi açıldı.

“Doğumunun 101’nci yılında Başbuğ” ismiyle Soykan Meydanında düzenlenen serginin açılışına MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek ve partiler katıldı. Açılış konuşması yapan Başkan Çiçek, “Bulunduğu her yerde, Fikirlerini, davanı gururla savunuyor, ve yaşatıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi kadınları olarak milliyetçiliğini yaşatmaya ve hizmet etmeye yeminliyiz. Doğumunun 101. yılında Türk'ün Başbuğu Alparslan Türkeş 'i saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ise “Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş tarihte örneklerine pek sık rastlanmayan müstesna şahsiyetlerden biridir” diye konuştu.

İL BAŞKANININ AÇIKLAMASI..

MHP’nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş’in 25 Kasım 1917 yılında dünyaya geldiğini hatırlatan MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar , “Türkeş sadece bir siyasetçi değildir. Büyük bir devlet adamı ve Türk milletinin başbuğudur. Siyasetçileri sevenler ve sevmeyenler her zaman mümkündür. Ancak devlet adamları her zaman takdir edilir ve millet tarafından sevilir. Bu yüzden merhum Alparslan Türkeş’i anarken ve yad ederken onun Türk milletine kazandırdıklarıyla anmak ve yad etmek yerinde olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Teşkilatı olarak da bizler başbuğumuzu sadece doğum gününde değil hayatımızın her alanında Türk dünyasına kattıklarıyla bizlere olan öğretileri ile anıyoruz onun yolunda Türk İslam ülküsü İle yoğrularak yaşamımızı biçimlendirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Avşar, konuşmasının devamında “Bu yıl başbuğumuzun doğumunun 101. Yılında tüm Türk gençliğini Ülkü Ocaklarımızda başbuğ Alparslan Türkeş’in hayatını ve dünya görüşünü öğrenmeye bekliyoruz. Türk İslam ahlakı üzerine yetiştireceğimiz gençlerle dünyada söz sahibi muasır medeniyetler seviyesine gelmiş bir ülke olacağımıza inanıyoruz.  Türk dünyasının cennet mekân başbuğu Alparslan Türkeş ve ahrete intikal eden bütün dava büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.” şeklinde konuştu.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız