SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hamdolsun Türkiye Güçleniyor"

0
Güncellendi - 2021-07-26 15:54:08
A- A+ PAYLAŞ

ÇALIK'A GÖRE, 'ÜLKENİN EVLATLARI ARTIK ÜLKEYİ TERKETMİYOR'.. AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Millet Bahçesinde düzenlenen “Gençlerle Buluşma” programında yaptığı konuşmada, gençlerin heyecanı, enerjisi, şevki ve umutlarının kendisi için en büyük güç kaynağı olduğunu söyledi. Çalık, gençlere siyasetin kapıları açan, onlara güvenen ve fırsat veren partinin AKP olduğunu belirterek, bugünün, yarının, geleceğin ve aydınlık yarınların teminatı gençlerle her sohbetinin çok güzel ve renkli geçtiğini kaydetti.

“Gençliğe yapılan yatırım geleceğe yatırımdır” diyen Çalık sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her şeyden önce siyasette gençlere alan açtık. Seçme, seçilme yaşını 18'e indirdik. Biliyorsunuz biz geldiğimizde 30’du sonra 25’e indirdik şimdi 18. Şuan TBMM'de AKP Grubu'nda 30 yaş altı 5, 35 yaş altı 14 milletvekilimiz aşkla, şevkle, heyecanla aziz milletimize hizmet ediyor. Eğitimde en büyük bütçeyi gençliğe, geleceğimize ayırdık. Bugün Türkiye bütçesinin en büyük payını eğitim alıyor. Üniversite sayısını 76'dan 206'ya çıkardık, bütün illere üniversite götürdük.

Üniversite öğrenci sayımız 1 milyon 650 binlerdeyken bugün 8 milyona yaklaştı.

Bugün 1 milyon 600 bin kadar üniversiteli kardeşimize burs ve kredi imkânı sunuyoruz. Hamdolsun Türkiye güçleniyor. Bu ülkenin göz bebeği evlatları artık memleketlerini terk etmiyorlar. Teknofest’te yarışıyorlar, Hakkâri’nin dağlarında kayak yapıyorlar, Şırnak'ın nehirlerinde rafting düzenliyorlar, Akçadağ’ın Levent Vadisinde kamp yapıyorlar.

İşte bu tablo birilerini çok fena bir şekilde rahatsız ediyor, birilerinin uykularını kaçırıyor. Buradan söylüyorum, uykularınız daha çok kaçacak çok.”

“GİRDİĞİ HER SEÇİMİ KAYBETMİŞ BİR LİDERSİN”

Çalık konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Dünyaya sesleniyorum Beni Erdoğan’la karıştırmayın. Kuvayi Milliye geleneğinden geliyorum” sözlerine tepki göstererek, “Girdiği her seçimi kaybetmiş Kemal Kılıçdaroğlu merak etmeyin hiç kimse sizleri girdiği her seçimi kazanmış dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile karıştırmaz. Sizler önce Kuvayi Milliyeci kimdir onu öğrenseniz iyi olur. Kuvayi Milliyeci adam tankı görünce yanından sıvışıp kahve içerek vatanın darbeciler tarafından talan edilmesini televizyonlardan izlemez. Yaptığınız siyasetin Kuvayi Milliye ruhu ile ne alakası var” dedi. Gençlerle bir süre sohbet eden Çalık, bazı gençlerin seslendirdikleri yöresel türküleri dinledi.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programa AKP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Merve Nur Bağlan, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya, AKP Gençlik Kolları Malatya İl Başkanı Sinan Özhüsrev, AKP Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ile AKP Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav da katıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Bayram akgeyik (2 yıl önce)
    bence sen daha çok güçleniyon hamdolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Söylediklerine inananlar var bu şahsın yav yapın erken seçimi de görün
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (2 yıl önce)
    Ulaşabilen birileri şu bayana söylesin yahu herşey ateş pahası fiyatlar her alanda uçmuş, ekmek dahi olmuş 2 TL. 1 kg bulgur 6 TL, un aynı. Vergiler zaten bel büküyor. Ben devlet memuru iken zor geçiniyorum. Asgari ücretle çalışan ne yapsın. Ekonomi size mi güçleniyor. Halkın durumu iyi değil. İnsanları kandırmayı bırakın artık ölüm var sonunda Ölüm. Hesap var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıhtılı (2 yıl önce)
    Battalgazi ve derme sulama birliğine atadığınız kişi tarafından kapısına İCRA gitmeyen kalmadı, az kalsın bide içme suyumuzuda yok ediyordu
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Pardon ama Neye göre güçleniyor,neye göre ilerliyor,neye göre büyüyor....AMA BILINEN TEK GERÇEK VAR ki herkesin adı gibi bildiği,insanlar çaresizlik içinde geçim sıkıntısı çekiyor.sayın vekil bunu da anlamanız için halk olmanız gerekiyor.popilist siyaset iyi,kadrajdan cıkan zoraki gülen vatandaş resimleriyle anlamanız mümkün olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • zibetra (2 yıl önce)
    90'larda Malatya Türkiye'nin 15. büyükşehriydi ve o zaman büyükşehir statüsünde değildi. Şimdi büyükşehir statüsünde, şu anda Türkiye'nin kaçıncı büyükşehri?
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (2 yıl önce)
    hamdolsun sizlere 4.5 milyon suriyeliden sonra afganlılarda bize gelmeye başladı mehmetciğim afganistanda neyin nöbetini tutacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (2 yıl önce)
    Öylemi diyorsun? Ne hikmetse Allah tüm İslam aleminde 55 ülkede yaşanan bizde Erdoğan iktidar hükümetinde olduğu gibi saltanat şatafat israf müsrif olurken, Halkı ise açlık susuzluk hastalık fakirlik sefalet ekonomi çöküntü içinde cezalandırmaktadır, Sonunda bun gibi durumlar kaçınılmazdır. Acaba neden siz bunu hiç kendinizi sordunuz düşündünüz mü?    Diyeceksiniz ki, bizim Müslümanların hayatı Ahiret’de Cennet’de olacak. Hayır hayır efendim o sizin kuruntunuzdur. Anlaşılan oki, Dünyada islam alemi Hristiyan ve Yahudilerden çok daha sapkınlık içindeler ki, Allah bu cezayı Müslümanlara layık görmektedir. Tüm bu yaşananlar gereksiz boşuna değilllllll. Bundan bizim bir ders çıkaracak olduğumuz kesin. Hani ikide bir dersiniz ya bunda da vardır bir hikmet!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Kurban olduğum Allah CelleCelaluhu Kıyamete Kadar onlara iktidar nasip Etmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    "Hamdolsun uçuyoruz." "Dünya bizi kıskanıyor." Yeter artık bu halkı kandırmayın. Halka hikaye anlatmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (2 yıl önce)
    Bırakın bu hikayeleri de gerçeklere gelin Öznur Çalık. Tüm dünyanın çekildiği Afganistan batağında niçin bir tek 'Türk Mehmet nöbete' gidiyor? Neyin karşılığında neyi korumaya gidiyor? Bir suç örgütü lideri halen çok önemli makamları işgal edenlerle ilgili çok önemli iddialarda bulundu, bunun birçoğunun da doğru olduğu kanaati mevcut. Yine daha geçtiğimiz günlerde, çocuğa yönelik cinsel istismar için 'somut delil' şartını getiren ceza yasası değişikliğini partiniz meclisten geçirdi. Bu demektir ki, istismarların tespit ve cezalandırılmasının önüne büyük bir engel çıkarıldı. Daha bir sürü mesele ve iddia var. Bunları niye konuşmuyorsunuz? Gittiğiniz yerlerde bunları size soran yok çünkü değil mi? El ele kol kola neşeli fotoğraflar verenler ne kadar gerçek Türkiye? Ama insanın kendi işleri tıkırında ise, başkaları için olan gerçeklerle bağını koparınca, aynen sizin yaptığınızı yapar, aynen sizin konuştuğunuz gibi konuşur.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    istediği kadar güçlenin işsizlik bu yalakalık torpil olduktan sonra insanlarına bir iş vermedikten sonra ülke gelişse ne olacak siz iyi bilirsiniz torpille işe adam yerleştirmeyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyazi (2 yıl önce)
    İnsanlar geçinemeyince Türkiye güçlenmişmi oluyor. Hadi bi yol alın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    Ülkede yoksulluk, işsizlik artmış, ülke mülteci kampına dönmüş, bu ülkenin gençleri bir an önce Avrupaya gitmenin yollarını ararken, birileri yok söyle büyüdük yok böyle büyüdük diyor. Söylediklerine kendileri bile inanmıyor.ilk seçimde yolcusunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hamdolsun gri pasaport verenlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    La Fontaine Masalları
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Sayın Çalık, Kuvayı Milliye'den sana ne? Sen ki, Kurtuluş Savaşı sırasında Kuvayı Milliye'yi kafir ordusu ilan eden, Mustafa Kemal için ölüm fetvası veren, işgalci Yunan Ordusu'na destekleyen, destek bildirileri Yunan uçakları tarafından dağıtılan İskilipli Atıf'ı, 'Keşke Yunan işgal etseydi" diyen fesli Kadir meczubunu yüceltmeye çalışanların tarafını seçmişsin zaten, sana ne Kuvayı Milliye'den. Anlıyorum, güçlüden yana olmak uğruna çokça savruldun, kafan karışık ama, ortada boş boş her sözünüzü dinleyen, sorgulamayan, kayıtsız şartsız sizin gibi biat etmiş kalabalığı bulunca bu kadar da dağıtma. Oradaki biatçılar dışında da okuyanlar oluyor, söylediklerini. Gülünç ve komik oluyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Ağam bizimle eğlenir....
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    Yeşilyurt ve diğer belediyelerin geri pasaport la almanyaya gönderdikleri mankendi galiba canlı insanlar değildi
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (2 yıl önce)
    Demek ki biz böyle çok güçlü olduk diye Çırmıhtı Belediyesi, Almanyaya güçler birbirine yakın olsun diye kaçak yoldan adam gönderiyor..... Yüce gönüllülüğe bakar mısınız ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Almanya bizi çok kıskanınca el altından insan yardımı yapıyoruz fena mı? Hem bizde suriyelisi, afganlısı gırla.
    0
    0
    Yanıtla