SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Kamu- Sen İl Temsilciliğine Akgül Atandı

0
Güncellendi - 2021-12-01 03:30:05
Türkiye Kamu- Sen İl Temsilciliğine Akgül Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) Malatya İl Temsilciliğine Türk Ulaşım -Sen Malatya Şube Başkanı Önder Akgül atandı. 

Malatya’da son dönemde sendikal çalışmalarına ağırlık veren Türkiye Kamu-Sen Yönetim Kurulu Malatya İl Temsilciliğine atama yaptı. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Kazancıoğlu imzası ile yapılan görevlendirmede Türkiye kamu-Sen Malatya İl temsilcisi, aynı zamanda Türk Ulaşım -Sen Malatya Şube Başkanı olan Önder Akgül atandı. 

Akgül, yapılan görevlendirme için teşekkür ederek, “Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak Malatya’da bu dönem hız verdiğimiz sendikal çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içinde yürüteceğiz. Türkiye Kamu-Sen olarak birlik ve beraberlik için de görev ve sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getireceğiz. ” dedi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hasan (2 yıl önce)
    Bugüne kadar eğitim hizmet kolu sendikaları üye sayısı çok olduğu için konfederasyonun il temsilcileri eğitim hizmet kolu temsilcileri olurdu. Hatta geçen dönem Çetin bey hem Türk eğitim sen hem de kamu sen başkanıydı . Elazığ da bu böyle . Tüm Türkiye'de bu böyledir . Mesela Malatya da Hüseyin söylemez hem eğitim birsenin hem memur senin il temsilcisidir. Demek oluyor ki Fevzi bey bu konuda başarı sağlayamamış . Kamu sen il temsilciliğini kaptırmış . Kamu sen nezdinde Malatya türk eğitim sene verilen değer ortaya konulmuştur . Geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Neden niçin Türk eğitim sen şube başkanı il temsilcisi olarak atanmadı bugüne kadar olan gelenek ve töre bozuldu il temsilcisi Türk eğitim sen Malatya il başkani olmalıydı.
    0
    0
    Yanıtla