SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye'yi Bir Yerlere Getirdik"

0
Güncellendi - 2021-05-22 14:30:02
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Darende’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen zirai don nedeniyle mağduriyet yaşayan çiftçileri ziyaret ederek talep ve sıkıntılarını dinledi.

AKP olarak tarıma ve çiftçiye büyük önem verdiklerini aktaran Tüfenkci, “Bizler AK Parti olarak hizmet siyaseti yapıyoruz. 19 yıla baktığımız zaman Türkiye’yi bir yerlere getirdik. ‘Nereden nereye’ denecek şekilde getirdik. Hem şehirlerarası ulaşımda hem hava yolunda hem de kara yolunda eserlerimiz ortada. Bizler, sizlerin önünü açmak, Türkiye’nin üretimini arttırmak, insanımıza iş ve aş bulma noktasında hem tarımımızı geliştirmek hem de tarıma dayalı sanayimizi geliştirmek noktasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gece gündüz çalışıyoruz. Biz tarıma önem veriyoruz. Üretime önem veriyoruz ve Türkiye’nin kalkınmasının üretimden geçtiğini de biliyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye üzerinden oyunlar oynandığını ifade eden Tüfenkci, “Türkiye’yi yalnızlaştırmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mazlumların yanında duruşunu, masum çocukların ve kadınların yanında duruşunu hazmedemiyorlar ve sürekli ‘Türkiye aleyhine nasıl oyun kurarız, Türkiye’yi nasıl zor durumda bırakırız’ bunun hesabını yapıyorlar. Baktığımızda yakın coğrafyada oynanan oyunların büyük bir bölümü Türkiye üzerine oynanan oyunlar. Milletimiz bu oyunları görüyor ve bu oyunları bozacak da milletimizdir” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren Tüfenkci, “Zulmü işleyen İsrail’e ses çıkaramayanlar, Netanyahu’ya ses çıkaramayanlar nasıl dünyada Filistin’i ve mazlum halkı suçluyorlarsa Türkiye’de de bazı muhalefet liderleri Amerika’ya ve Netanyahu’ya ses çıkaramadığı için utanmadan sıkılmadan Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar. Cumhurbaşkanımız ile İsrail Başbakanını bir tutacak kadar şaşırmış ve onların ekmeğine yağ süren bir siyaset izliyorlar” diye konuştu.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ise, bölgenin zeminde aşırı su birikintisi yaşandığını kaydederek “Burada taban suyu oluşmaya başladı. DSİ ile görüştük. Ama bu bölge ile ilgilenmediler. Ve bu bölgeler bataklık haline geldi. Su geldi ama problemleri ile geldi. Taban su oluşunca topraklar kireçlenecek buraya DSİ bir önlem almalı sizden de gereken desteği bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • berk (2 yıl önce)
    sayın vekil 43 kişiden haber varmı yurt dısına gidenlerden covid 19. hastanelerden randevi alamıyoruz beydağı hastanesini ve askeri hastanesi yıkmasaydınız orda polikinlik hizmeti verirdi ama özel hastanelerin önü açıldı bir giriş ücreti ve küçük ameliyat ne kadar biliyormusunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Valla şimdi yorumlara bakıyorum hep şikayet.hiç şikayet etmeyelim.herkes hakettiği şekilde yönetilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sayın vekil doğru söylediniz Türkiye bir yerlere geldi ancak nereye? 19 Yıllık mecliste çoğunluk sayısına sahip tek parti iktidarında Türkiye doğru yönetilseydi şimdi dünyanın ilk 5 ülkesi içine girerdi. 19 Yıllık tek parti iktidarı sonunda geldiğimiz noktada özelleştirilerek satılan binlerce fabrika, tesis buna karşın, rekor işsizlik, rekor hayat pahalılığı, rekor enflasyon, yapılan garantili projelerle ülkenin gelecek 15-20 yılının borçlandırılması ve tam takır hazine. Başarı size göre buysa söyleyecek hiç bir şey yoktur. Takdir seçimde halkın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    Aynen, aynen. Bakın bakalım sonraki seçimde halk sizi nereye getirecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Tabiki bir yerlere getirdiniz,öyle bir yerlere yakınlarınızı getirdinizki,öyle bir yerlere arkadaşlarınızı getirdinizki,öyle bir yerlere kendinizi getirdinizki....Padişahlar bile sizi kıskanır.ah ah sadece ah....
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Kesinlikle Türkiye 2000 yılında dünyanın en büyük 17. Büyük Ekonomisi iken 2020 yılında 21. Sırasına geriletmek.... Bir yerlere getirdiğiniz çok belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (2 yıl önce)
    Türkiye nin geldiği nokta ; tarım bitmiş, köylü borç içinde,esnaf kepenk kapatmış kirasını ödeyemez durumda, okullarda eğitim in durumu ortada, ülke bir yıldır aşı alacak para bulamıyor. Devlet in tüm gelirleri ; yap , işlet, devret ihaleleri ile yapılan; yollara, tünellere ,köprülere, havaalanlarına, hastahanelere verilen garanti ücretler için harcanıyor. Köylüye, esnafa, işsize verecek para bulamıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Zurna (2 yıl önce)
    Turkiyeyi bilmem ama sizlerin iyi yerlere geldiğiniz belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • black (2 yıl önce)
    Evet bir yere getirdiniz. Nereye mi? Tam uçurumun kenarına...
    0
    0
    Yanıtla
  • 45 Mustafa (2 yıl önce)
    Nedense darende olmassa çiftçiyi hatırlayan olmayacak. Acaba akcadag hekimhan doganşehir kale bu ilçeler nereye baglı sayın milletvekilleri bir açıklasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNC (2 yıl önce)
    Sayın Vekil doğru söylüyor, Türkiye'yi bir yerlere getirdiler. AK Parti 4 Kasım 2002 de göreve geldiğinde 1 Dolar (USD)=1,68 TL Şimdi ise 1 Dolar = 8,37 TL yaklaşık olarak 5 kat artmış durumda. TCMB. arşivinden dolar kuruna bakabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Askeri ucretide karşılaştır o zaman kaç dolar şimdi kaç dolar alıyordu ?gerçek görmek istenirse oraya bakmak gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feridun (2 yıl önce)
    Güzel ülkemi nereden nereye getirdiğinizi bu millet çok ama çok iyi biliyor!
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaki traktörle getirmişler.
    0
    0
    Yanıtla