SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkmen'e İçme Suyu

0
Güncellendi - 2021-01-28 01:34:26
Türkmen'e İçme Suyu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilyurt İlçesi Fatih Mahallesi Türkmen bölgesi yeni yerleşim alanında bulunan 17 hanenin içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan 1.700 metrelik içme suyu hattı çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı.

MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, MASKİ’nin Malatya genelinde alt yapı çalışmalarına yoğunlaştığını ifade etti. Karataş, “Yeni yapılaşma ve eski şebekenin yetersizliğinden dolayı sıkıntılar vardı. Sorun bize iletildikten sonra ekip arkadaşlarımız gerekli ön çalışmaları yaptı. Projemizi yaparak imalata başladık. Yaklaşık olarak 1.700 metre içme suyu yeni şebeke hattı çalışması yapıyoruz. İlk etapta 17 hanemiz faydalanacak. Vatandaşlarımızın talep ettikleri hizmetleri aksatılmadan sürdürmeye çalışıyoruz. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan, özellikle iki yıl içerisinde Malatya’da susuz ve kanalizasyon bir yer kalmayacak demişti. Bizlerde bu talimatlar doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Yeşilyurt İlçesi Fatih Mahalle Muhtarı Nurettin Kaya ise, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş’a teşekkür ederek, “Yaklaşık bir ay önce MASKİ Genel Müdürlüğümüze bir müracaatımız oldu. Türkmen bölgesinde içme suyumuz yoktu. Kısa süre içinde çalışmalar başladı. Çalışmalar devam ediyor. Bölgemiz susuzluktan kurtuluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız