SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TVF Başkanı Üstündağ'dan Malatya'ya Müjde

0
Güncellendi - 2020-02-15 01:44:05
TVF Başkanı Üstündağ'dan Malatya'ya Müjde
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Malatya’ya milli maç müjdesi verdi. A Milli Erkek Voleybol Takımı, 24 ve 27 Mayıs’ta Portekiz ve Makedonya ile Avrupa maçlarını Malatya’da oynayacak.

Ertv’de Hülya Kaya’nın sunduğu ‘Güne Bakış’ programına telefonla bağlanan Üstündağ, Malatya sevdalısı olduğunu bürün hemşerilerinin bildiğini ifade etti. 

Memleketinin voleybolda zirvede olması, çok iyi takımların Efeler ve Sultanlar Ligleri’nde olmasının kendisini son derece memnun edeceğini dile getiren Üstündağ, “Ama bugün itibariyle şuan Malatya’da faaliyet gösteren takımlarımız var. Bu takımlarımız genellikle altyapı ağırlıklı” dedi.

Voleybol İl Temsilcisi Baki Alpaslan ile Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu Başkanı Furkan Salduz’un başarılı gönül adamları olduklarını ifade eden Üstündağ, “Adeta benim evlatlarım, çok seviyorum. Voleybolun A’sından Z’sine kadar çalışmalarını da görüyorum. Buda beni son derece mutlu ediyor. İlk defa en üst düzey milli maç geçen yıl Malatya’ya verildi. İlk defa milli bir müsabaka oynandı. Hem kulüplerin hem de milli takım organizasyonunda inanılmaz beceri gösterdiler, destek verdiler” diye konuştu.

Üstündağ, Malatya ile ilgili faaliyetlerinin devam edeceğini belirterek, şunları söyledi: “Malatya’nın voleybola yakınlığı ve sevgisinin karşılığını vermemiz lazım. Voleybol adına çok mutlu olduğumuz için ben bunun altını çizmek istiyorum. Malatya’ya milli maç vermeyi düşünüyoruz. Deprem bölgesinde dram yaşayan, psikolojik olarak da belirli organizasyonların olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu vesileyle de 24 ve 27 Mayıs’ta Erkek A Milli Voleybol Takım Avrupa müsabakasını da Malatya’ya vermiş bulunuyoruz. Bunu da ilk defa açıklıyorum. Portekiz ve Makedonya maçlarını Malatya’da oynayacağız.” 

Üstündağ, milli takımın maçlar öncesi Malatya’da kamp yapacağını kaydederek, Filenin Sultanları’nın da Malatya’da zamanla maç oynayabileceklerini ifade etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Oğuz (4 yıl önce)
    Sayın Üstündağ'ı tebrik ederim Malatya için elinden geleni yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (4 yıl önce)
    Malatyanın böyle kaliteli insanlara ihtiyacı var. Başkan 24 ayar Malatyali .Fırsat verilince Malatyalilarin neler yapacağinin iyi bir örneği. iki tane lafı yan yana getiremiyecek adamlara meydan kalmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Sayın başkanım, Emeğine ve yüreğine sağlık, Allah sizden bin kere razı olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (4 yıl önce)
    Helal olsun 5 vekilden daha gayretisiniz memleket için
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Adamın krali Malatya nin ve Orduzu nun gururu helal olsun olsun adam gibi adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (4 yıl önce)
    Tebrikler, keşke böyle memleketini seven, Malatya'yı önemseyen insanlar çoğalsa.
    0
    0
    Yanıtla