SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U19'da 13. Hafta Nefes Kesecek

0
Güncellendi - 2018-11-09 02:24:43
U19'da 13. Hafta Nefes Kesecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya U19 1.Ligi’nde 13.hafta karşılaşmaları nefes kesecek. A ve B Grubu’nda zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmaların oynanacağı haftada, kazanan takımlar şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacak.

U19 1.Ligi’nde bitime iki hafta kaldı. Ligin 13.haftasında zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmalarda Orduzuspor, Battalgazi Belediyespor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise Telekomspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde 12 hafta geride kalırken, A Grubu’nda Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Telekomspor 33’er puanla son iki haftaya kafa kafaya girecek.

Ligde 12 haftada 11 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, averajla A Grubu’nda zirvede yer alıyor. A Grubu’nda 11 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 33 puan toplayan Telekomspor ise averajla ikinci sırada bulunuyor.

B Grubu’nda ise Orduzuspor 33 puanla zirvede yer alıyor. 12 haftada 11 galibiyet, 1’de mağlubiyet alan siyah beyazlılar, son iki haftaya avantajlı girecek. Grup’ta 12 karşılaşmada 10 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet alarak 31 puan toplayan Battalgazi Belediyespor ise ikinci sırada bulunuyor.

Şampiyonluk yarışında A Grubu’nda Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Telekomspor, B Grubu’nda ise Orduzuspor-Battalgazi Belediyespor karşılaşmaları 13.haftada nefes kesecek.

U19 1.Ligi’nde 13.hafta karşılaşmaları 11 Kasım Pazar günü oynanacak. Program şöyle:

A Grubu

Yeşiltepe 1 nolu saha

15.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Telekomspor

Yeşiltepe 2 nolu saha

15.00 Malatyagücü-Pütürge Gençlik

Yeşiltepe 3 nolu saha

13.00 Malatya Fenerspor-Kale Gençlerbirliği

15.00 Malatyaspor-Malatya Galataspor

B Grubu

Yeşiltepe 1 nolu saha

11.00 Sanayispor-Arguvan Belediyespor

13.00 Orduzuspor-Battalgazi Belediyespor

Yeşiltepe 2 nolu saha

13.00 Erkenek Hürriyet-Hekimhan Belediyesi Girmanaspor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız