SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ülke Geneline Hizmet Edecek"

0
Güncellendi - 2018-12-10 18:39:13
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İspenedere İçmeleri’nde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürkan, “İspendere İçmeleri, hem bölgeye hizmet edebilecek, hem de ülkenin geneline hizmet edebilecek bir konsept tarzında hazırlanmıştır” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İspenedere İçmeleri’nde sürdürülen Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi’nin yanı sıra otel binasının çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürkan, çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, “İspendere İçmeleri, hem bölgeye hizmet edebilecek, hem de ülkenin geneline hizmet edebilecek bir konsept tarzında hazırlanmıştır ve son aşamaya gelmiş durumdadır. Gerek iç dizaynı açısından, gerek çevre düzenlemeleri açısından son aşamaya gelmiştir. İnşallah en kısa zaman içerisinde buranın açılışı ile birlikte diğer hizmetlerimizin de açılışını gerçekleştireceğiz. Tabi burada 2 büyük yüzme havuzu, 2 küçük yüzme havuzu, bayanlara ve erkeklere ayrı olmak üzere fitnes salonları, fin hamamları, saunalar ile diğer tarafta poliklinik odaları, fizik tedavi merkezleri, konferans salonları ve ayrıca gelecek hasatlar için 5 yıldız standardında otel dizayn edilmiştir. Çevre düzenlemesi de yürüyüş alanları ile birlikte gerçekten güzide bir mekan haline getirilmiştir” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız