SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ülkemiz Büyüyen Gelişen Bir Süreci Yaşıyor"

0
Güncellendi - 2021-01-23 20:17:25
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ve Ahmet Çakır, Akçadağ İlçesi’nde temaslarda bulundu.

Milletvekili Kahtalı ve Çakır, AKP Akçadağ İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Akçadağ’da güzel bir yönetimle birlikte teşkilatın oluştuğunu ifade etti.

Akçadağ’ın bir ve beraber olarak tek vücut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP’nin yanında durduğunu kaydeden Kahtalı, “Akçadağ, Malatya’nın merkeziyle bütünleşmiş bir ilçemiz. Burada bulunan nüfusun en az beş katıda Malatya’da ikamet ediyor. O nedenle Akçadağ merkez ilçe niteliğinde. Bu anlamda da Akçadağ önemli yatırımlar alıyor” dedi.

Milletvekili Kahtalı, Akçadağ’a 13 milyon TL elektrik yatırımın yapıldığını ifade ederek, “Toplum Sağlığı Merkezi hizmete girecek. Eğitim alanında önemli yatırımlar yapıldı. İlçemize doğalgaz geldi” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise Akçadağ’ın her zaman dinamik bir şekilde siyasete heyecan katan bir yönünün olduğunu belirtti.

Milletvekili Çakır, Akçadağ ve Malatya’da güçlenerek yollarına devam edeceklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Ülkemizin içerisinden geçtiği süreçleri de iyi takip etmek zorundayız. Amerika’da seçimin dünyayı ve bölgeyi ne kadar etkileyeceği bir gerçek. Türkiye’nin her alanda güçlenmesi önemli. Pandemiyle iyi mücadele eden bir Türkiye var. Türkiye her alanda gelişti ve güçlendi. Güçlü bir devletin, iradenin, hükümetin, liderin varlığını ortaya koyuyor. Pandemiyle birlikte ekonomik saldırılara karşıda bir mücadelenin sürdürüldüğünü net bir şekilde söyleyebiliriz.”

Hem yereldeki yatırım ve hizmetlerin hem de Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Çakır, “Ekonomimiz ne kadar büyürse her ferdimiz o kadar bundan istifade eder. Devletin uzanan şefkat elinin daha da güçlü olmasını ortaya koyar. Ülkemizin birliği, beraberliği, teröre karşı ve ekonomik başarıları önemli. Ülkemiz büyüyen, gelişen bir süreci yaşıyor. Haliyle bu süreç içerisinde de hep birlikte el ele verip, kenetlenerek bölgesel, yöresel hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • çakırrr (3 yıl önce)
    Sabancı derdi ki ; araba üretiyorum ama benim evladım binemiyor.Koç derdi ki ; canım çok şey çekiyor ama doktorum yemeyeceksin.Bizim memeleketin durumu bu.Doğalgaz var,faturasını ödeyemez,yol var üzerinden gidecek arabası yok.Hastane var tedavi olacak parası yok.Yıllardır ekonomi hep büyüyor,ama alım gücü küçülüyor.Bu ekonomi kim için büyüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (3 yıl önce)
    He he ülkemiz gelişiyor Malatya ne oluyor onu de vekiller ne yaptınız konuşmaktan baska
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (3 yıl önce)
    Sizin ve ekipleriniz büyüyüp geliştiği doğru bizde gözlemliyoruz ama bizim için aynısı söylenemez bizim büyüyüp gelişen iş yapamamak borç büyümesi ekonomik sıkıntı lar.
    0
    0
    Yanıtla