SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uluç'a Büyük Tepki.. "Ahlaksız Yorumlar"

0
Güncellendi - 2019-02-01 02:37:28
Uluç'a Büyük Tepki..
A- A+ PAYLAŞ

Futbol Yorumcusu Hıncal Uluç'un, A Spor Kanalı'ndaki 90'A programında Evkur Yeni Malatyaspor'a ilişkin 'hakarete varan' sözleri büyük tepki topladı.

"ÇİRKİN İFTİRALARDA BULUNMUŞTUR.."

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, A Spor'da 29 Ocak'ta yayınlanan programda Hıncal Uluç'un Evkur Yeni Malatyaspor kulübüyle ilgili yaptığı açıklamaya ilişkin, "Kanaatimizce kendisi spor yorumculuğunu 29.01.2019 tarihi itibari ile sonlandırmıştır" ifadelerine yer verdi.

Sarı kırmızılı kulüp, Uluç'un programda yaptığı konuşmalara ilişkin bir açıklamada bulundu.

Kulübün açıklaması şöyle:

"A Spor da 29.01.2019 tarihinde yayınlanan programda; Hıncal Uluç'un beyanları üzerine kulübümüz adına açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Öncelikle Hıncal Uluç tarafından bilinmesi gereken; Yazar ve yorumcu kimliği adı altında takım kaptanımız Adem Büyük’e hakaret eder boyutta eleştirmesini doğru bulmuyoruz. Aynı şekilde Hıncal Uluç’un müsabakalardaki olaylara, bizzat taraf olarak görüş bildirmek, sırf "hakemi koruyan amir" görüntüsü yaratmak uğruna "yalana sahip çıkmak" gibi bir görevi de yoktur. Türk futbolunu, kendi kazanımları uğruna manipüle etmek isteyenlere şirin gözükmek adına kısa bir süre içinde ulusal medyada ses getiren kulübümüzün saygınlığını zedelemek, görev ahlakına aykırı olmanın dışında, "hadsizliktir." Malatya’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Evkur Yeni Malatyaspor’umuzun takım kaptanına yapılan bu amacını aşan çirkin söylemlerin tüm Malatyalılara hakaret olarak değerlendirilmesi gerektiğinin bilinmesini isteriz. Ruh sağlığını pek iyi görmediğimiz ve aynı zamanda ahlak konusunda da tüm magazin dünyasına nam salmış bir zat tarafından, gerek aile yaşantısı, gerek adamlığı, gerek ahlaki duruşu herkesçe takdir gören takım kaptanımız Adem Büyük’e ahlak dersi verilmeye çalışılması saçmalığında ötesinde bir akıl tutulmasıdır. Kanaatimizce kendisi spor yorumculuğunu 29.01.2019 tarihi itibari ile sonlandırmıştır. Programda diğer yorumcu ve moderatörün bu ahlaksız yorumlara müdahale etmemesini ise Turkuaz Medya grubuna yakıştıramadığımızı da belirtmek isteriz. Evkur Yeni Malatyaspor’un ve camiasının Türk futbolundaki yerinin bu adama hatırlatılması gerektiği kanaatinde olup kendisinin bunu görmesi için Malatya’daki ilk müsabakamıza davet ediyoruz. Sayın Uluç, Kulübümüz ve Kaptanımız hakkında, kendi hayal dünyasında kurguladığı ve haliyle gerçek ile alakası olmayan çirkin iftiralarda bulunmuştur. Tabii ki bu çağrımıza uymayacağını, kulağının üzerine yatacağını şimdiden biliyoruz, keşke özür dileyecek erdeme sahip olsa. Yaşını da göz önüne alarak ona tavsiyemiz, kalp kırmaktan, iftira atmaktan artık vazgeçsin. Zira dünya hayatı sona erdiğinde, arkasından iyi konuşacak kimse kalmayacaktır."

"CAMİAMIZA DİL UZATTI.."

A Spor'da yayınlanan programın yorumcularından Hıncal Uluç’un, 28 Ocak Pazartesi akşamı İstanbul'da oynanan Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatyaspor maçı ile ilgili olarak yaptığı yorumda, Evkur Yeni Malatyaspor’a yönelik sözlerine kulübün sportif direktörü Ali Ravcı'dan tepki geldi.

Ravcı, Hıncal Uluç'un, "Yerde yatan kim, Adem. Türk futbolunun en büyük sahtekarı, bu da Malatya’nın kaptanı. Rakibi attırmak, kart göstermek için her türlü numarayı teçhiz etmiş bir adam. Atatürk diyor ya 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' bunda o üçüncüsü yok. Ben Galatasaraylıyım. İlk defa dün gece bir Fenerbahçe galibiyetine bu kadar sevindiğimi hatırlıyorum. Aslında beni sevindiren Fenerbahçe’nin kazanması değil, aslında beni mutlu eden Malatya’nın kaybetmesi. Futbolu bu kadar çirkinleştiren ve bu kadar kötü oynayan bir takımın hiç kimseyi yenmeye hakkı yok" açıklamasına ilişkin, sert bir yanıt verdi.

Ravcı, "Yeni Malatyaspor’umuzun Fenerbahçe karşısında sergilediği oyun, lehimize ve aleyhimize verilen hakem kararları ile maç esnasında yaşananlar kamuoyunun malumudur. Tüm bunlar ortayken, ulusal bir televizyon kanalında takımımız ve kaptanımız ile ilgili hakaret düzeyindeki yorumlar, camiamızı derinden üzmüştür. Futbol dışında her şeyi yorumlama ulemalığını kendinde gören, eleştiriyi hakaret etmek zanneden, Beyoğlu’nda oturup kalkıp Anadolu takımlarına dil uzatmayı marifet sayan Hıncal Uluç’un takım kaptanımız Adem Büyük ve kulübümüz hakkında söylediği tüm sözleri kınıyor, seviyesiz eleştirilerini kendisine iade ediyoruz. Adem Büyük, Evkur Yeni Malatyaspor’umuzun kaptanıdır, 3 milyon Malatyalıyı temsil etmektedir. Kaptanımıza uzatılmış çirkin üslup ve dil kulübümüze ve camiamıza uzatılmıştır. Dolayısıyla Malatya’nın kaptanına ahlaksız demek, bu sözü sarf edenlerin haddine değildir. Anadolu insanı ahlak kavramını bir magazin yazarından öğrenmeyecek kadar dürüst ve onurludur" açıklamasını yaptı.

Anadolu takımlarının başarılı çıkışlarının bazılarını rahatsız ettiğini dile getiren Ravcı, "Futbol elbette ki övgüler kadar eleştirilerin de doğal olduğu güzel bir oyundur. Bu güzel oyunu, camiaları rencide edecek şekilde hakaretvari yorumlarla kirletenlerin asıl hazımsızlıkları ne Adem Büyük’edir ne de ligin en az bütçesiyle sezon başından beri zirve hattındaki yerini koruyan Yeni Malatyasporumuzun oyun kurgusunadır. Anadolu takımlarının son yıllarda yaşadığı başarılı çıkış, kulübümüzün kısa sürede ortaya koyduğu sportif başarılar kendini futbol otoritesi görenleri her ne hikmetse rahatsız etmiştir.

Evkur Yeni Malatyaspor camiası olarak yapılan tüm yorum ve eleştirileri dikkatle takip ettiğimizi ve camiamızın haklarını koruyacak şekilde her türlü yasal yolları açık tutacağımızı belirtiyor, sarı kırmızılı renklere gönül veren 3 milyon Malatyalıyı yakaladığımız bu birlikteliği daha da büyüterek tüm Türkiye’ye örnek olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"ÇİRKİN SÖZLERİ KINIYORUM"

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, A Spor Kanalı’nda yayınlanan 9O’A programının yorumcularından Hıncal Uluç’un, 28 Ocak Pazartesi akşamı İstanbul'da oynanan Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatyaspor maçı ile ilgili olarak yaptığı yorumda, Evkur Yeni Malatyaspor’a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Milletvekili Tüfenkci, Uluç'un Evkur Yeni Malatyaspor ve takım kaptanı Adem Büyük hakkında yaptığı açıklamaların hakaret boyutuna vardğını ifade ederek, "A Spor'da yayınlanan programın yorumcularından Hıncal Uluç'u Yeni Malatyaspor'umuza ve takım kaptanı Adem Büyük'e karşı söylediği çirkin sözlerden dolayı kınıyorum. Eleştiri herkesin doğal hakkıdır. Ancak hareket etmek ve iftira atmak kimsenin hakkı da haddi de değildir. Hıncal Uluç'u bu sözlerinden dolayı camiamızdan ve Malatyalılardan özür dilemeye davet ediyoruz" dedi.

Hıncal Uluç'un sözlerinin maksadı aştığını dile getiren Tüfenkci, "Futbol evrensel bir oyundur ve eleştiri herkesin doğal hakkıdır ancak Hıncal Uluç’un Evkur Yeni Malatyaspor ve takımın kaptanı Adem Büyük ile ilgili sözleri maksadı aşmıştır. Bu sözleri kabul etmemiz asla mümkün değildir. Anadolu kulüplerinin hele de Evkur Yeni Malatyaspor'umuzun elde etmiş olduğu başarı, hakaret boyutuna varan ifadelerle asla kirletilemez. Hıncal Uluç'un maksadı aşan bu sözlerinden dolayı özür dilemesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"MALATYASPOR'A LAF ETMEK MALATYA'YA LAF ETMEKTİR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,spor programında Yeni Malatyaspor kulübüne ve futbolcularına hakaret eden Hıncal Uluç’a “Kendi küllerinden yeniden doğup , büyük başarılara imza atan bir Anadolu takımını övmek yerine yermeyi tercih eden kişiler bizim gözümüzde yok hükmündedir” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, A Spor Kanalı’nda yayınlanan 9O’A programının yorumcularından Hıncal Uluç’un, geçtiğimiz pazartesi akşamı oynanan Fenerbahçe- Evkur Yeni Malatyaspor maçı ile ilgili olarak yaptığı yorumda, Evkur Yeni Malatyaspor’a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Uluç’un programda dile getirdiği “Aslında beni sevindiren Fenerbahçe’nin kazanması değil, aslında beni mutlu eden Malatya’nın kaybetmesi. Futbolu bu kadar çirkinleştiren ve bu kadar kötü oynayan bir takımın hiç kimseyi yenmeye hakkı yok. Böyle bir şeye kimsenin hakkı yok” ifadelerinin tüm Malatyalıları rencide ettiğini kaydeden Veli Ağbaba, “Hiç kimse Malatyalıların ortak değeri olan Yeni Malatyaspor’a hakaret edemez. Yeni Malatyaspor Süper Lig’in en istikrarlı ve başarılı takımlarından biridir. Kendi küllerinden doğup, süper ligde başarılı sonuçlar almaya devam etmektedir. Kendisine spor yorumcusu diyerek ekranda ahkam kesenler, bu takımın hangi şartlarda, hangi yokluklarla tırnaklarıyla kazıyarak bu noktaya geldiğini unutmamalıdır. Kendi küllerinden yeniden doğup , büyük başarılara imza atan bir Anadolu takımını övmek yerine yermeyi tercih eden kişiler, sadece takıma değil o takımın taraftarlarına da, takımın şehrine de hakaret etmektedir.Bu kişilerin Malatyalıların gözünde gözünde yok hükmündedir.A Spor kanalı Malatyaspor’a ve Malatyalılara yapılan bu hakaretten dolayı mutlaka özür dilemelidir” dedi.

"KİMSENİN HADDİNE DEĞİL"

A Spor'da yayınlanan programın yorumcularından Hıncal Uluç’un, 28 Ocak Pazartesi akşamı İstanbul'da oynanan Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatyaspor maçı ile ilgili olarak yaptığı yorumda, Evkur Yeni Malatyaspor’a yönelik sözlerine AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık tepki gösterdi.

Milletvekili Çalık, "Evkur Yeni Malatyaspor'umuzun yakaladığı sportif başarının hakarete varan sözlerle kirletilmesi kimsenin haddi değildir. Hıncal Uluç'un sözleri maksadı aşmıştır. Uluç’un Yeni Malatyaspor kaptanı Adem Büyük ile ilgili sözleri maksadı aşmıştır. Hıncal Uluç, Evkur Yeni Malatyaspor camiasından ve bütün Malatyalılardan özür dilemelidir" dedi.

Malatya'nın Türk futbolunda önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Çalık, "Evkur Yeni Malatyaspor, üst üste yakaladığı başarı ve şampiyonluklarla Süper Lig'e çıkmış ve iki sezondur ligde haklı bir başarı elde etmiştir. Kulübümüzün bu başarısı hakaretvari sözlerle asla kirletilemez. Hıncal Uluç'un açıklamaları maksadını aşmıştır. Hıncal Uluç'u özür dilemeye davet ediyoruz" açıklamasına yer verdi.

"ÖZÜR DİLEMELİDİR"

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da, Hıncal Uluç'un Evkur Yeni Malatyaspor'a yönelik yaptığı yoruma tepki göstererek, "Hıncal Uluç, camiamızdan ve bütün Malatyalılardan özür dilemelidir" dedi.

Milletvekili Çakır, A Spor Kanalı’nda yayınlanan 9O’A programının yorumcularından Hıncal Uluç’un, geçtiğimiz Pazartesi akşamı oynanan Fenerbahçe- Evkur Yeni Malatyaspor maçı ile ilgili olarak yaptığı yorumda, Evkur Yeni Malatyaspor’a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Çakır, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Uluç'un ifadelerinin art niyetli ve maksatlı olduğunu belirterek, "Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla ilk 3 içerisinde kendisine yer bulan takımımız için Hıncal Uluç'un kullandığı ifadeler en hafif ifade ile art niyetli ve maksatlıdır. Bir vekil olmaktan ziyade bir Malatyalı olarak bu ifadeleri kabul etmemiz asla mümkün değildir. Malatya'mızın gururu, oynadığı pozitif futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini ve beğenisini kazanmış olan futbol takımımıza karşı eleştiri sınırlarını aşan bu sözde yorumları kabul etmemiz mümkün değildir. Hıncal Uluç, camiamızdan ve bütün Malatyalılardan özür dilemelidir" ifadelerini kullandı.

"ELEŞTİRİ DEĞİL, SALDIRI.."

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Spor Yorumcusu Hıncal Uluç’un Evkur Yeni Malatyaspor’a yönelik hakarete varan ifadelerine tepki gösterdi. Başkan Gürkan, “Spor Yorumcusu Hıncal Uluç'un Malatyaspor'umuza yönelik hakarete varan ifadeleri; kışkırtıcı, dayanaksız ve kabul edilebilir ifadeler değildir” dedi.

Gürkan, Spor Yorumcusu Hıncal Uluç’un Evkur Yeni Malatyaspor’a yönelik hakarete varan ifadelerine yaptığı yazılı açıklama ile tepki gösterdi. Başkan Gürkan, yaptığı açıklamada “Spor Yorumcusu Hıncal Uluç'un, Süper Lig'in güzide takımlarından Malatyaspor'umuza yönelik hakarete varan ifadeleri; kışkırtıcı, dayanaksız ve kabul edilebilir ifadeler değildir. Hıncal Uluç eleştirmemiş alanen şehrimizin gözbebeği olan Malatyaspor'umuza saldırmıştır. Hakarete varan sözlerinden dolayı Hıncal Uluc'u kınıyor, Lig'in gururu olan gözbebeğimiz Malatyaspor'umuzun destansı başarısının devamını diliyorum. Malatyaspor geçmişi en temiz takımlardan biridir. Şaibesi olmayan bir takımdır. Geçmişte üzerine oynanan onca oyuna rağmen, tırnaklarıyla yeniden Süper Lige kavuşmuşken böyle ucuz söylemlerle takımızı kimse yıpratamaz. Hıncal Uluç’un yaptığı düpedüz küstahlıktır. Malatyaspor’umuz önümüzdeki süreçte başarılarına yeni başarılar ekleyerek, en güzel cevabı verecektir” ifadelerini kullandı.

"RTÜK'Ü GÖREVE DAVET EDİYORUZ"

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, ““Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatysapor maçı ile ilgili olarak çirkinliklerde bulunan Hıncal Uluç denen zat ve o zatı ekranlarda tutanlar ile ekrana çıkartanlar haddini aşmıştır. RTÜK’ü görevini yapmaya davet ediyoruz” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin yaptığı yazılı açıklama da; “Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatysapor maçı ile ilgili olarak çirkinliklerde bulunan Hıncal Uluç denen zat ve o zatı ekranlarda tutanlar ile ekrana çıkartanlar haddini aşmıştır. Malatyalılar ve Malatyalıların gözbebeği olan Malatyaspor sahtekarlık yapmaz, ama sahtekarların oyunlarını bozar, bozmaya da devam edecek. Hınç duygularını dizginleyemeyerek kin kusan, yorum yapma sorumluluğunu akıl edemeyen bu zatı ve bu zatı ekranda tutan o televizyon kanalını kınıyoruz, Malatyalılardan özür dilemeye davet ediyoruz. Ortaya konan ifadeleri maç yorumu olarak kabul etmek mümkün değildir. Anadolu’da kavgada bile söylenmeyen ifadelerin ekranda milyonların önünde söylenmesine çanak tutanlar da Hıncal Uluç denen zat ile aynı seviyede kalmıştır. RTÜK’ü bu konuda görevini yapmaya davet ediyoruz. Maç yorumunun da bir seviyesi olmalı, bir edebi, bir ahlakı olmalı. Maç yorumları neredeyse mafya ağzıyla takımların ve kulüplerin kaderiyle oynanır bir seviyeye gelmiştir. RTÜK denen kurum bu konuya el atmalı, futbol ekran başlarında kirletiliyor.” dedi.

Keskin, “Bazı Yeni Malatyaspor kulübü yöneticilerine ve personeline maçın soyunma odasında izlettirilmesi de futbol adına ahlaksızlıktır. Fenerbahçe Kulübü ve İstanbul Emniyeti bu konuda çıkıp Malatyalılardan özür dilemeli. Çünkü; Yeni Malatyaspor, Malatya’nın ve Malatyalıların temsilcisidir. Bu konuda herkes haddini bilecek.” dedi.

Keskin, “Görünen o ki, Yeni Malatyspor üzerinde oyunlar oynanmaya başlanmıştır. Yeni Malatyaspor bu şehrin takımıdır ve takımımıza sonuna kadar sahip çıkacağız. Takımımıza yönelik olarak yapılan saldırı ve çirkinliklere cevap vermek için bu hafta Kayserispor karşısında ve tüm maçlarda stadın tamamını doldurmalıyız. Başta tüm esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere herkesi takımımızı desteklemeye davet ediyorum.” İfadelerini kaydetti.

ASGD'DEN TEPKİ..

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şube Başkanı Akif Çelik yazılı bir açıklama yaparak, Uluç’un sarf ettiği sözlerin Malatya spor camiasında derin bir üzüntüye sebebiyet verdiğini söyledi.

Çelik, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Futbol evrensel bir oyundur. Herkes eleştiri ve beğeni hakkına sahiptir. Ancak Hıncal Uluç’un Yeni Malatyaspor kaptanı Adem Büyük ile ilgili sözleri maksadı aşmıştır. Malatyaspor takım kaptanının ahlakını ağzına almak Uluç’un haddine değildir. Aynı programda Malatyaspor’un oyun yapısıyla ilgili yapılan eleştiri de objektiflik ve tarafsızlık ilkelerini zedelemiştir. Bundan dolayı Malatya spor camiasını hedef alan sözleri nedeniyle Hıncal Uluç’u çirkin yorumlarından dolayı kınıyoruz.”

"ÖZÜR DİLEMELİ"

Sabah gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç’un A Spor'da “90’a” programında ve Sabah gazetesinde yazdığı “Yaşa Fener” başlıklı köşe yazısı ile ilgili İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Cem Parlak tepki gösterdi ve şöyle dedi:

“Yaşını başını almış ve basında sözüne itibar edilen 85 yaşındaki Hıncal Uluç hiçbir hassasiyete bakmadan Malatya'mız hakkında hadsiz konuşmalar yapmıştır. Alenen bir Anadolu kulübünün başarısını görmeyip futbol içinde artık normal karşılanacak hareketleri bahane göstererek bir başarı örneği gösteren Yeni Malatyaspor’umuzun kaptanı üzerinden Malatya’mıza büyük saygısızlık yapmıştır. A Spor ve Sabah gazetesi yöneticilerin bir an önce bu saygısızlığın telafisi için yaşını başını almış yazarını uyarıp Yeni Malatyaspor’dan ve Malatyalılardan özür dilemelerini söylemelidirler.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Hasan (5 yıl önce)
    "Hıncal varsa, oy moy yok" kampanyası sorunu cozer, malûm önümüz secim, turkuaz medyanın durumu belli:)
    0
    0
    Yanıtla
  • recep kalali (5 yıl önce)
    Slm Degerli hemserilerim lütfen RÜTÜK sikayet bildirim formunu doldurup gönderin tüm sosyal medyanizi kulanarak bu kisinin haddi bildirilmeli zaten adamliktan cikmis siska bir mahlugata benzemis
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa yeğin (5 yıl önce)
    benim anlamadığım herkes uyurken milletvekili mehmet fendoğlu 2 gündür bunun kavgasını veriyordu zaten ey malatya haber akp li vekiller açıklama yaptıktan sonra haber yapıyorsunuz peki siz ne kadar adilsiniz sizler malatyanın hakkını savunamıyormusunuz .
    0
    0
    Yanıtla
  • taraftar 44 (5 yıl önce)
    sadece yazı yazmayla.siyasılerde bu olaydan puan toplamayla olmaz.,,acilen dernekler vakıflar yasal işlem yapılmalı,nasıl bir malatyaymış ona göstermeli, rtük şikayet edılmeli a spor pretosto edılmelı.ancak böyl ders verılmeli, acilen suç duyurusu yapılmalı.bir kente haakaret et sonra yaptıgın yanına kar kalsın.yok öyle bir dünya
    0
    0
    Yanıtla
  • Hilmi YUMRUTEPE (5 yıl önce)
    Malatya olan yenilgi sevincini en kısa zamanda kursağında bırakır Malatyalılar daha yazacağım çok şey var ama aile terbiyem musade etmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Gelen (5 yıl önce)
    SÖZDE YORUMCU SENİ MALATYA'YA MAÇA BEKLİYORUZ GEL TÜRBÜNDE DEREBEYLERİ TARAFTARLARI İLE BİRLİKTE İZLEYELİM. MAÇ NASIL OYNANIR VE YORUMLANIR SANA GÖSTERELİM.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Bugün RTÜK'ün web sitesindeki şikayet formunu doldurdum.Sadece Malatya sporlu değil tüm hemşehrilerimizi bu formu doldurmaya davet ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşçı memo (5 yıl önce)
    Sayın Malatya haber vermiş olduğunuz spor haberlerini manşetlerine daha bir coşkulu dolu olması gerekiyor Fenerbahçe Malatya maçının ertesi günü Malatyaspor haberleri onuncu sekmede başlıyordu atılan başlıkların çoğunu negatif anlam içeriyor Malatya yenildi demek yerine aslanlar gibi savaştığı yazmak daha etkili ve güzel olur cumartesi günü Kayseri maçında tribünleri doldurup tepkimizi en güzel şekilde verelim ?????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Soner Ali ÖZÇELİK (5 yıl önce)
    Slm malatya ;a 444 888 1 HIncal ULaç u. Ve malatyamıza yapılan hakarete müdahale etmediği iöin Serkan Korkmaz verdiğim nunaradan arayarak şikayetinizi dile getirebilrisiniz.Ben şahsım olarak Hıncal ULuş o programdan ayrılana kadar asla bir daha Aspor izlmeyeceğimi belirttimSıra siz malatyalı hemşerilerimde saygılarıma
    0
    0
    Yanıtla
  • Soner Ali ÖZÇELİK (5 yıl önce)
    Selam arkadaşlar; sözüm malatya taraftarına en güzel cevabı vermek yine bize düşüyor Cumartesi Antalya maçında o stad dolmalı ve 90 dk sadace Hıncal'a tek ağızdan tek yürekten malatya duruşunu göstermeliyiz ,.VEeee en büyük iş Derebey e düşüyor stad hıncal ve onunla ilgili afişler ile donatılmalı .Ben şahsım adıma stad ta olacam ve sesiim kısılana kadar malatyalı ruhunu ve şahsiyetimi haykıracam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben de geleceğim.Haydi stadyuma herkese kim oldugumuzu gösterelim
    0
    0
    Yanıtla
  • matem akkuş (5 yıl önce)
    arkadaşlar lütfen 444 8 881 arayın tepkinizi gösterin
    0
    0
    Yanıtla
  • günpınarlı (5 yıl önce)
    TCK m. 125 " Bir kimseye onur şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnad eden...... 3 aydan 2 yıla kadar hapis.. 125/2 "..fiilin mağduru .Muhatab alan sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi..halinde fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur... Sadece spor yapalım kimseye hakaret etmeyelim hele MALATYALIYA HİÇ HAKARET ETMEYELİM...Ben yorumcunun da ahlaklısını severim..Derdimiz kavga değil birlik beraberlik ve kardeşliktir. Selamlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan (5 yıl önce)
    neyinin özrünü dileyecek Allah aşkına özrü kabahatinden büyük bunun siyasilerde 1 gram basiret varsa bu adama gereken yapılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • sezer (5 yıl önce)
    hıncal uluç denen adam maçlara gitmeden yorum yapan adam futboldan ne anlar o gitsin moda yorumu yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • canani (5 yıl önce)
    Aynı zat Başak şehir maçında da korkaklıkla itham etmişti.Şimdide bu maçta hakaret etmesi kendini yücelteceğini zannediyor. Türkiye de kendine güzel not verildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (5 yıl önce)
    malatyasporumuz a ve kaptanımıza yapılan hakaretin cezası olması lazım lütfen yönetimimizden rica ediyorum bu adamı mahkemeye verin
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    A sporu aradım ben şikayetımı dile getirdım sizlerde arayın bu adam cıkıp özür dilesin sahıp cıkalım takımımıza numarası 444 8 881 lütfen arayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Solomon (5 yıl önce)
    En güzel cevap böyle basın bülteni ile olmaz GS ı yenersin olur biter
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Biraz farklı bakıcam bu konuya bir kimsenin toplumdaki seçkin yeri ve önemi zengin ya da yoksul hâliyle ölçülemez. Kimi insanlar son derece yoksuldurlar ama kendilerinde bir adamlık vardır. Kimileri de zengindir ama insanlıktan nasiplerini almamışlardır. Dolayısıyla MALATYSPORLU olmak insanın değerini düşürmez aksine yüceltir ADINI BİLE ANMAK İSTEMEDİĞİM BUNUN GİBİLERİN toplum içindeki yerleri tutum ve davranışları belli . Kimi insan vardır ki alçak gönüllüdür, büyüklük taslamaz, insanların mevkilerine göre tavır takınmaz; işte bu kimseler saygı ve sevgi görür, toplum içinde yükselir. Kimi insan da vardır ki kibirlidir, herkesi küçük görür, üstünlük taslar; bu insan da hiç sevilip sayılmaz, toplum içinde de iyi bir yer edinemez. Yönetilen veya buyruk altında çalışan kişi, tutumunu ya da çalışmasını yöneticisinin tavrına göre ayarlar. Bu sebeple yönetilen değil yöneten, çalışan değil çalıştırıcı daha önemlidir yani bunu yılardır BÜYÜK TAKIMLARA buyrukluk eden bir zat . sözün özü bunları muhatap almaya değmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yılmaz (5 yıl önce)
    Hıncal Uluç denilen sözde spor yorumcusunu, haddini aşan sözlerinden dolayı kınıyorum. Malatyamıza ve takımımıza sahip çıkan Sayın Siyasi Parti temsilcilerimizi ve Esnaflamızı temsilen Sayın Başkanımıza teşekkürler ederiz.
    0
    0
    Yanıtla