SON DAKİKA
SON DEPREMLER

UMKE Arapgir'de Tatbikat Yaptı

0
Güncellendi - 2021-06-07 01:04:33
UMKE Arapgir'de Tatbikat Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Malatya’da tatbikat gerçekleştirip, tam puan aldı.

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanan 2021 yılı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) faaliyet planı kapsamında, Arapgir İlçesi fotokamp alanında UMKE Temel Eğitim Tatbikatı düzenlendi.

İl Acil Afet Durum Müdürlüğü personellerinin de destek verdiği UMKE Temel Eğitim Tatbikatı’na katılarak eğitimi tamamlayan sağlık çalışanlarına teşekkür belgelerini veren Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, başarılı geçen tatbikattan dolayı tebriklerini iletti. Bentli, İl Acil Afet Durum Müdürü Mustafa Türker ile UMKE sorumlusuna teşekkür belgelerini verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız