SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Umut Bulut B.Yeni Malatyaspor'da

0
Güncellendi - 2019-12-20 00:04:13
Umut Bulut B.Yeni Malatyaspor'da
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor forvet oyuncusu Umut Bulut anlaştı. Tecrübeli futbolcuyla 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, devre arası transfer dönemine hızlı başladı. Sarı kırmızılı takım, İstikbal Mobilya Kayserispor ile yollarını ayıran forvet oyuncusu Umut Bulut ile prensip anlaşmasına vardı. BtcTurk Yeni Malatyaspor, ön sözleşme imzaladığı tecrübeli golcüyle, ikinci transfer döneminin başlamasıyla birlikte 1,5 yıllık sözleşme imzalayacak. Süper Lig’de 2. transfer ve tescil dönemi 4 Ocak 2020 tarihinde başlayıp, 31 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “466 maçta 158 gol atan 69 kez milli formayı sırtına geçiren santrafor Umut Bulut ile 1,5 yılık sözleşme imzalanmıştır. Büyük camiamıza hayırlı olsun” denildi.

36 yaşındaki Umut Bulut, Toulouse, MKE Ankaragücü, Kayserispor, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarının formalarını giydi. 

Süper Lig’de 464 karşılaşmada görev alan tecrübeli golcü, bu karşılaşmalarda 157 gol kaydederken, 43 de asist yaptı. Bulut, Fransa Ligue 1’de ise 31 karşılaşmaya çıkarken, 5 kez gol ama başarısı gösterdi. 

Türk A Milli Takımı’nın da 39 kez formasını giyen Umut Bulut, 10 kez gol attı. Bulut, bu sezon İstikbal Mobilya Kayserispor formasıyla 11 karşılaşmada 906 dakika görev alırken, 3 kez gol atma başarısı gösterdi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, tecrübeli golcü Umut Bulut ile prensipte anlaştıklarını ifade etti.

Çelikel, Umut Bulut transferinin camiaya hayırlı olması temennisinde bulunarak, 1,5 yıllık anlaşma imzaladıkları Bulut’un faydalı olacağını düşündüğünü söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

45 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Stadyuma gelen bir avuç taraftarında maça gelmemesi için yapılan bir transfer.bir futbolcunun geçmişine değil geleceğine yatırım yapılır.2.ve 3.ligde genç yetenekli gelecek vaadeden bir sürü oyuncu varken gidip 36 yaşında sahada koşmaya bile dermanı olmayan umut bulutu almak hangi akla hizmettir.karamsar olmamak elde değil.yeterince çöp transferimiz var zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (4 yıl önce)
    İnşaallah yürekten ve candan oynar. MALATYAmız yıllardır efsane ile adını tarihlere yazdırdı. MALATYAMIZA YÜREKTEN VE CANDAN TOP OYNAYACAK İNSANLAR GELSİN. HAYIRLI OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Bu transferibeğenmeyen arkadaşlar: yönetimin son 30 transferini inceleyin; hangisiyanlış transfer ki bunu da beğenmiyorsunuz? Benim kriterim "yönetim aldıysa birbildiği vardır ve başarılı olacaktır."
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    U-37 milli takımına çağırılmış süper bir yetenek. Geleceğin Ronaldosu. Keşke kontratı 5 yıllık yapılabilseydi. 5 yılın sonunda da Real Madrid ya da Barcelona dan elimizi öpene 50 milyon euroya satardık. Yönetimi böylesine büyük bir transfer başarısı sebebiyle kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Kayserililer gittiğine sevinirken bizden bazı taraftarların umuttan beğeniyle sözetmesi akıllara zarar bir durum.onların Malatyalı olduğuna inanamıyorum ya.olacak şey değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • kerneklien hiç br eyi beğenmiyon lig başadı başlyalı sen küme üşer demiştn hadi rdan
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Beyler ağzınız var konuşuyorsunuz yaşı ilerlemiş olsa bile iyi transfer bu saatten sonra ara ransferde pahalı yada tam bilmediğin golcü alamazsın, eren yok jaoviç yarı verimli birde sakatlandığını düşünün hiç kimse yok Her şeye rahmen iyi transfer Ahlaklı dürüst bana göre erenden de iyi çok hareketli sağdan soldan ortalarda iyi goller atar bakın görün Akıllı transfer boşta olması birde ucuza gelmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ANKARADAKİ DRİJANLI (4 yıl önce)
    Arkadaşlar Umut büyük paralarla .ve her zaman ilk 11 de oynatmak için alınmış bir oyuncu değil .Eren tozlunun sakatlığında dolayı alınmış bir oyuncu.yedek golcü.zaten futbolu da Malatya da noktalayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • mete kara (4 yıl önce)
    yerinde transfer eren tozlu bitti..onun yerine baskıcı oyun kurucu gol atabilen tecrübeli bir süper lig futbolcusu..üstelik bonservisi elinde geldi...yani sizin zannettiğiniz gibi büyük paralara gelmedi..akıllıca bir hareket bence
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Tam bir facia.Mehmet ekici de gelirse bu kesinlikle sonun başlangıcı olur.Sahada gezinen ahı gitmiş vahı bile kalmamış.kendi memleketinin takımında bile istenmeyen 36 yaşında bir futbolcuyu ben kendimize yakıştıramıyorum.Adeta şaka gibi bir haber.inanılır gibi değil ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Jahoviçi zorlayacak,rekabete sokacak,devre arasında yapılacak en iyi transfer tebrikler yönetime,keşke aynı takımdan Şamil Çinaz da alınsa iyi olur...........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Sekmen44 (4 yıl önce)
    Maliyeti tahminimce Dia'nın üçte biri kadardır. Disiplinli ve hırslı bir futbolcu. Eren sezonu kapattı. Hiç bir sporcuda yarım sezonluğuna gelmez. Bence faydalı bir transfer. Düne kadar transfer edilen futbolcuları eleştirenler, şimdi alkış tutuyorlar. İzleyin ve görün...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Boş bir transfer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin tüm yorumlarına bakılırsa başarılı bir takım ama hepsi boş!
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Ureten bir takim degiliz ama futbolcu alip satan kulup olalim diyordu baskan..ama umutu aldik peki kime satacaz diye sormak istiyorum..gerci yonetimin bildigi birsey vardir..takima uyum saglar basarili olur diye dusunmek istiyorum..hayirli olsun hekes icin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Birisi (4 yıl önce)
    Yapilacak en iyi transfer bence. Şimdi burda yaşı böyle şöyle diyenler ne bekliyorsunuz malatya messimi gelecek saniyirsnuz. Izmir istanbul ankara duruken bir futbolcu ordaki hayatı bırakıpta kolay kolay gelmez düşük paralara bu bölgelere. Kaldı ki Umut profesyonel ve örnek sporcu. Oyunun içinde daima olan gol atmasada baski yapan bir şekilde takıma katkı yapan futbolcu. Tebrikler. Takıma hayırlı olsun. Isallah önün içinde iyi bir dönem olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • mete kara (4 yıl önce)Birisi isimli kullanıcı yorumuna
    güzel bir yorum gerçektende..aynen de öyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Yousef (4 yıl önce)
    Basari efendilikle karakterle kazanılmıyor. 36 yaşında birini transfer etmek öngörüsüzlūk, iş bilmemek, vizyonsuzluktur. Zaten takımın yarısı elekalti topcuyla dolu. Bu transferde mantık yok. Bu transferin Malatya takimina katacağı hiçbir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • ne anlarsın belkide maça 5 lira verip türübüne gitmezsin
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet naim (4 yıl önce)
    Malatyalı bir futbolsever olarak ilk önce BTC TÜRK yeni malatyaspor ve umut BULUT adına hayırlı olsun bu transfer umarım taraftarlarımızın beklentisini karşılar Asıl sözüm sn.Adil GEVREK ve TÜRK futbolundaki degeri ve yeri tartisilmayan SERGEN YALÇIN 'a 36 yaşında bir futbolcuyu TRANSFER edip onuda Malatyalı futbol severlere bir müjde gibi sunmanıza hayretler icindeyim bu transfer neresinden tutulur bilmiyorum ama bildiğim birşey var Elinde ve kadronda tuttuğun U-19 ; U-21 Takiminda oynamış 1999 Doğumlu henüz futbolun baharında olan GENÇ yetenek Muhammed Bilal BARMAN var bu yeteneği Malatyalı futbol severler ne zaman izleme fırsatı bulacak .? yoksa Malatyalı olmanın şehrimizde tukettiklerimiz arasına bu genç yeteneğinde kaybolmasına çanak tutanların ekmeğine yağ sürmesine fırsat mı vereceğiz sayın BAŞKAN sizlere ve Bütün yönetime sesleniyorum ne zamana kadar bu değirmenin çarkını taşıma su ile döndüreceksiniz .? isim verdim çünki 36 yasina gelmis bir futbolcunun yolunu açıyor henüz 19 yasindaki bir futbolcuya firsat sunmuyor o GENÇ kardeşimize yolları kapatiyorsunuz. Gelecek ve Başarı kendi bulunduğumuz ölçekte yerli ve Milli olmaktan geçiyor siz daha ANLAMADINIZ'mı .???.
    0
    0
    Yanıtla
  • Reklam yapma o kadar yetenekliyse u19 da kendini kanitlasınnn
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    1) yenimalatyamiz adam gibi bir adam transfer etti. 2) Umut biraz antreman yapsın , jahoviçle beraber çift santrafor oynayacak göreceksiniz. Donald i kesecek ve hem presi hemde hücumu çok kuvvetli umutu oynatacak. arkalarinda da robin ve murat yildirim defansif ön liberolar olarak oynayacak ve malatya hep saldirarak oynayacak o zaman. Bol press çok mücadele başarıyı getirecek
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    Çok iyi ve gerekli bir transferdi alınması çok isabetli olmuş. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Şimdi bazıları çıkıp eleştirmeye başlar yok yaşlı bilmem ne diye! Siz onu bunu boş verin adamın kariyeri ve tecrübesi yeter. Efendiliği ve adamlığıda cabası. Zaten son zamanlarda Jahoviç bayağı durgunlaşmaya başlamıştı. Erenin sakatlanıp sezonu kapatması ile nasıl olsa arkasında kendini zorlayacak alternatifi olmayınca forma garanti diye sahada geziniyordu. Şimdi rekabetin oluşması takıma yarayacak. Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa AYDOĞAN (4 yıl önce)
    eren tozludan 10 gömlek iyi bence.. yahoviçe gelince .. ilerde pres yapmaıyor.. koşar gibi yapıyor ama koşmuyor.. topun kendisine gelmesini bekliyor.. ve rakip defansı rahatsız etmiyor.. sezon sonuna kadar olsa iyi olurdu. 1.5. sezon biraz fazla gibi. önümüzdeki sezon. umut buluta ve yahoviçe güvenip iyi bir santrafor alınmıyacak gibi iştte o zaman sefilleri oynarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Memleket sevdalısı (4 yıl önce)
    36 yaşındaki biri ile bir buçuk yıllık anlaşma akıl var mantık var
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    harika olmuş.emeği geçen herkesten allah razı olsun.malatyaspor a yakışır..tebrikler ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun umut karekterli bir oyuncu gerçekten tam profesyonel kaldiki kimse yaşını sorun etmesin Malatya oyun stiline çok uygun nokta vuruslu golcü lazım di bize yani bitirici fenerde oynayan emre 39 yaşında Burak 36 yaşında kimse yaşına bakmasin bence güzel transfer hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (4 yıl önce)
    Farnol'den sonra gercek bir profesyonel gelecekte futbol köyü projesini teslim edebileceğimiz bir isim. Yine de umut vaat eden bir genci de takıma katmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (4 yıl önce)
    Bence isabetli bir transfer sadece bir forvetle olmuyor Umut savaşan mücadele eden bir oyuncu
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (4 yıl önce)
    Direk oynayabilecek hazır başka biri var mı acaba ? Devre arası transferi için iyi transfer. Tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Editör yms a 150 bin tl tff ceza vermiş onuda yaz tff sayfasında yazıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)
    Bu transfer Malatya'ya yakışmadı gelecek hedefi kalmamış birde takımda sorun çıkarır sa hiç şaşırmam.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    Harika bi transfer.Faydalı olur diye düşünüyorum.Malatyamıza hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Bence oynar kendine iyi bakan biri efendi dürüst adam gibi adam başarılar dilerim ama sadece umut bulut yetmez iyi bi forvet daha gerekli jahovic den saha etkili olacaktır jahovic rakip defansı hiç zorlamıyor koşmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    eren tozludan 10 gömlek iyi bence.. yahoviçe gelince .. ilerde pres yapmaıyor.. koşar gibi yapıyor ama koşmuyor.. topun kendisine gelmesini bekliyor.. ve rakip defansı rahatsız etmiyor.. sezon sonuna kadar olsa iyi olurdu. 1.5. sezon biraz fazla gibi. önümüzdeki sezon. umut buluta ve yahoviçe güvenip iyi bir santrafor alınmıyacak gibi iştte o zaman sefilleri oynarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    İhtiyatlar heyetimi kuruyorlar. 36 yaşındaki futbolcuyla hadi sezon sonuna kadar neyse 1,5 yıllık sözleşme nedir böyle. Dia gibi yapışıp kalır üstümüze.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    36 yaşında. Umarım faydalı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Jahovic için de iyi alternatif olur zahmet edip pres yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kim gelirse gelsin jahovic den daha yararli olur adam koşmuyorrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam gol kralı sen neyi konuşuyorsun kardeşim forvetin görevi nedir soruyorum sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklisin pres yapmaz rakip savunmayı hareketleriyle yıpratmaz boşa kacmaz beleşten 4 penaltı golü quilherme nin al bos kaleye at diye verdiği asistler jahovic çok havalandi konya boşa yollamamış
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (4 yıl önce)
    Savaşçı ve sürekli baskılı oyanayan bi santrafor gol atmasada faydalı olur 2. Yarılarda oynar maliyeti ucuz ise güzel olmuş elinize sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Her zaman kadroda isim vermiyecegim boş oyuncular olacağına kadron geniş ve yedeklerin iyi olacak. Unutun kadroda olması kadromuzu geniş tutup sakatliklarda sıkıntımız azaltır. Tebrik ederim eminim uygun paraya almıştır adil gevrek. Zaten maddi sıkıntılar yüzünden sorun vardı Kayseri ve unutun arasında iyi oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle klüpler ortada borcu olmayan başakşehir gençlerbirliği kasımpaşa ve yenimalatyaspor dışinda tüm klüpler borc batağinda adil gevrek ve yönetimini ne kadar beğenmesekte klüp böyle yönetilirr
    0
    0
    Yanıtla