SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Umut Bulut 503. Maçla Rekoru Egale Etti

0
Güncellendi - 2021-02-15 22:15:30
Umut Bulut 503. Maçla Rekoru Egale Etti
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyasporlu Umut Bulut, Fraport TAV Antalyaspor karşısında Süper Lig kariyerindeki 503. maçına çıkarak, Süper Lig tarihinin en çok forma giyen oyuncusu Oğuz Çetin'i yakaladı.

Süper Lig'de şu ana kadar 163 kez gol sevinci yaşayan Yeni Malatyaspor'un 37 yaşındaki deneyimli forveti, Fraport TAV Antalyaspor karşısında Süper Lig kariyerindeki 503. maçına çıktı.

Antalya deplasmanında takımının ilk 11'inde sahaya çıkan Umut, Süper Lig tarihinin 503 maçla "en çok forma giyen oyuncu"su Oğuz Çetin'in bu unvanını paylaştı.

Ligde 100 gol barajını geçen futbolcular arasına Trabzonspor formasıyla 2010-2011 sezonunda giren Umut Bulut, "100'ler Kulübü"nün aktif futbolcusu olarak MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Galatasaray, Hes Kablo Kayserispor ve Yeni Malatyaspor formasıyla lig kariyerinde en çok forma giyen oyuncu listesinde, zirvenin tek sahibi olmaya doğru ilerliyor.

2019-2020 sezonunun devre arasında Yeni Malatyaspor'a transfer olan Umut Bulut, sarı-siyahlı formayla bu sezon 25. haftaya kadar Süper Lig'de 5, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 gol kaydetti.

Antalya, AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Deniz maçları neyle seyrediyorsun? Geldiğinden beri taraftarı dinden imandan eden umut buluttan bahsediyoruz? senin dediğin başka takımın umutu herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (3 yıl önce)
    Umutu tebrik ediyoruz adam elinden geleni yapıyor bence teknik direktör değişmesi gerekiyor son haftalara bırakmamak gerekir olmuyor sonuç ortada adem olmasaydı su an ligin dibindeydik . Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Sancaktar (3 yıl önce)
    sayın spor sevenler ben eski stad seyircisi olarak herkese sevgi ve selamlarımı sunarım ben hemen hemen hergün yorumlardan üç beş tanesini okuyorum herkes yorum yapıyor her yonuyle olumlu kimseyi kırmadan incitmeden umut bulut ve kanatsızkuşa kafayı takmışsınız umut bulut televizyondan izlediğim kadar defansta ne kadar kıritik poziyonlara müdahale ettiğini ? kanatsızkuş ise inşallah şimarmazsa ,kendine iyi baksa, hocalarının dediğini yapsa hergün ileriye gidiyor ilerde görürsünüz hoşca kalın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Tek kelimeyle doğru yorumlar cok bisey soylemeye gerek kalmıyor. Rekor bittiyse artık otursun izlesin yerine biran önce gerçekten biseyler yapacak biri oynasın lutfenn artık ??
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Sahada varlığı-yokluğu belli değil,2 metre top sürmekten aciz.geldiğinden beri taraftarın kabusu oldu,bu nedir ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Malatyada daha nice 504 maclara insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • sezer (3 yıl önce)
    ben umut bulut kadroda diye malatyanın hiç maçını izlemedim hamza hoca ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim 7 tane transfer yapıldı ikinci yarı nerede galiba birileri para kazanacak diye yaptılar artık yönetim hoca gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (3 yıl önce)
    Az kaldı 2 yılda 3 takımı küme düşüren ilk futbolcu olacak dünyada
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    Ne kadar acizssiniz yuh size yuh umut bulut gerçek profesyonel'dir futboldan ne anlar Malatyalı anca yorum yapır çekirdek çitletir
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Umut bulutun rekor kırması ile ,bizim kümede kalmanıza bir faydası olurmu
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Sırf rekor kırsın diye oynatılan saha da varlığıda yokluğuda belli olmayan bir oyuncu önümüzdeki maçta rekor kırsın artık yeter gençler oynatılsın saha da futbol fakiri 5 pas yapamayan pasif futboluyla bu ligi haketmeyen bir takım var
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (3 yıl önce)
    Takım 5 haftadır kazanamıyor. Sorun ne hocam. Takım mı kuramıyorum, motive mi edemiyorsun, yada beceremiyor musun hocam. Diğer takımlar canla başla oynuyor mücadele ediyorlar bize silik, korkak, amatör ce, gelişigüzel bir durum serğiliyoruz. Bizden maddi durumu zor olanlar bile canla başla mücadele ediyorlar. Örneğin Antalyaspor. Görün de utanın 9 haftadır yenilmiyor lar. Onurlarıyla mücadele ediyorlar. Bizse lay lay lom. Bu işin sonu iyi olmaz. Başkan da bu yazıyı okusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (3 yıl önce)
    Tarihin en lüzumsuz ve zorlama rekortmen forveti ! Gol atıyor da biz mi görmüyoruz Allahaşkına? Şu adam 30 maçta atmış 3-4 gol. Buna forma veren Hamza da kabahat! SIRF REKOR OLSUN FİYE MALATYASPOR DENEME TAHTASI GİBİ KULLANILDI !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa ak (3 yıl önce)
    muradına erdin birader sırıtmızdan in artık oynayacaksan da maçın sonlarına doğru gir oyuna ,geçen yıl ocaktan beri sırtımızda inmedin.Hocan inat bizi duymuyor bari büyüklük sende kalsın hocandan affını sen .bize de yazık artık tasıyamıyoruz bu yükü anla taraftarı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya-44 (3 yıl önce)
    çok şükür rekor kırdı hamza rahatlamıştır. biraz dinlendirir.Hamza elinden geleni yaptı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlt (3 yıl önce)
    Umut bulut sende gurur varsa yada profesyonellik Hamza hoca oynatsa dahil oynamaz genç yeteneklere yerini devir edersin onlarında ileriye dönük futboluna kariyerine saygı duyarsın yeter artık senin yüzünden futboldan nefret ettim biz de yıllarımızı verdik futbola amatör de bir kural vardı gururumuz vardı saygımız sevgimiz vardı genç oyunculara belli dönem de formayı verirdik şimdi gördüysen yazımı sen de sıra formanı ver artık genç futbolculara da seni bu şehirden güzel şekil de ayakta alkışlanacak şekilde gönderelim umut bulut yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Değil 503, 5003 maç oynasa hiç bir önemi yok. Bu sezon 2 gol atmış vasat bir oyuncu. Oğuz’u şimdi kim hatırlıyor, Aykut Kocaman bunun yarısı kadar maç oynadı bunun nerdeyse 2 katı fazla gol attı. Futbolu bıraktıktan 5 yıl sonra kimse ismini hatırlamaz. Önemli olan ne kadar oynadığı değil attığı kaç gol ile puan kazandırdığı.
    0
    0
    Yanıtla