SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversite Lojmanlarında Kavga, 1 Polis de Yaralı

0
Güncellendi - 2021-05-14 22:28:03
Üniversite Lojmanlarında Kavga, 1 Polis de Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

33 KİŞİNİN KARIŞTIĞI KAVGA ÖNCE KAMPUSTE, SONRA KARAKOLDA.. İnönü Üniversitesi lojmanlarında,  meydana gelen kavga olayı daha sonra polis karakolunda devam etti. Polis kavga ile ilgili adli soruşturma başlatırken,  kavgaya karışanlara sokağa çıkma yasağını ihlalden de idari işlem gerçekleştirildi. Toplam 33 kişinin karıştığı olayda 1 polis ise hafif yaralandı. 

Olay, İnönü Üniversitesi lojmanlarında meydana geldi. Lojmanlar bölgesinde, çocukların şeker toplaması yüzünden çıkan ve çocukların yakınlarının da karıştığı kavgada N.P. adlı şahıs, 12'si yaşı büyük, 4’ü de yaşı küçük olan şüpheliler tarafından dövüldü. Şikayet üzerine mağdur ve şüpheliler Battalgazi Polis Merkezi’ne götürüldü. 

Battalgazi Polis Merkezi’ne gelen mağdur N.P.’nin yanında bulunan 9 kişi, üniversitedeki kavga olayının şüphelisi olan yaşı küçük I.T. ile M.T. babası olan Ö.K.’yı dövdüler. Saldırı esnasında şüpheli C.P. kendisini engellemeye çalışan bir polis memurunu itekleyerek yere düşürüp yaralanmasına neden oldu. 

Kavga olayı polislerin araya girmesi ile sona erdi.  

Polis ekipleri, karakolda kavgaya karışan mağdurun yanındaki 9 kişi ile onların yanında olan ve olaya dahil olmayan 7 kişi olmak üzere toplam 15 kişiye şahsa sokağa çıkma yasağını ihlal etmiş olmaları nedeniyle ayrıca idari işlem yapıldı. 

Her iki olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • Allahkurtarsın (2 yıl önce)
    Malatyaya dışarıdan gelen üniversite öğrencileri başlangıçta yaşlı ve kadınlara yer veriyor. İki ay geçmeden yer vermiyor. Malatya halkı 3-4 yaşındaki çocuğunu oturtuyor, evine dönen öğrenciyi ayakta bırakıyor. Malatya halkı dışarıdan gelen misafir iyi ama orada yaşayana karşı sevecen değil. Çantasını bile koltuğa koyup oturulmasına izin vermeyenler gördüm. Resmiyette büyükşehir ama halk köydeymiş gibi yaşamak istiyor. Belediyenin ve rektörlüğün hatası hastanenin içinden geçen trambüsün üniversiteye girmesine izin vermeleri. Kontrol ve güvenlik sağlanamıyor. Ayrıca hastaneye gelenlerin bu korona ortamında öğrencilere korona bulaştırma ihtimalleri çok fazla. Bir an önce hastane - üniversite araçları ayrılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (2 yıl önce)
    Vay arkadaş bakıyorum yorumlara iki tarafta haklı kimin kime ne yaptığı belli değil hocamı çıldırmış çocuklar mi çıldırtmış nolmus anlamadım neyse iki tarafa da geçmiş olsun İnönü üniversitesi böyle konularla kirlenmemeli..
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Okudum, utandim. Hemde bayram günü, ayip!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cafer (2 yıl önce)
    Üniversite, evrensellik demektir. İlkokuldan başlayıp tüm kariyerini Malatya da tamamlayanlar sadece meslek sahibi olurlar, öğretim üyesi değil. Tüm kadroları Malatyalılarla doldurursanız köyde ya da kampüste yaşamaları hiç bir şeyi değiştirmez. Bu gidişle zaten kampüste yabancı kalmayacak, sonra ne haliniz varsa görün. Olacağı buydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Cafer isimli kullanıcı yorumuna
    Hoca İstanbul tıp mezunu ihtisas cerrahpaşa burayada dünya gözden geldi sizin bütün yorum çöpe
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu mudur yani cevap??? Şu mezunu, şurdan geldi eeee iyi insan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cafer (2 yıl önce)
    Okuduğum yorumlar civar köylerin üniversiteyi ele geçirdiklerini, üniversitenin yerelleştiğini ve köy haline geldiğini gösteriyor. Köylerde de böyle şeyler olur normaldir!
    0
    0
    Yanıtla
  • ercan akyazı (2 yıl önce)
    köylü dediğiniz o insanlar bugüne kadar kimlere zarar vermişler? hayvanlarını otlatan, tarımcılıkla geçinen gariban insanlar. Allah'ın suyunu çocuklara vermek bu kadar olay çıkarmak doğru mu? Bu köylüler bugüne kadar hangi hocaya ya da hocanın ailesine zarar vermişler. Tek taraflı yorum yapmak doğru değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gizem Kaplan (2 yıl önce)
    İyi günler yazılan yorumları okudum. Teker teker cevap vermeye çalıştım. Maalesef ki üzülerek okudum hepsini. Olayı bilmeden acımasızca o çocukları suçlayanlar olmuş o çocukların hataları sadece o bahçeden su içmek istemektir kimsenin evine ya da kimsenin şahsına zarar vermemişlerdir. Sadece düşen eşyalarını almak için ikinci defa bahçeye dönen çocukları darp eden hocaya sırf akademik kariyeri var diye tamam o haklıdır mantığıyla bakılmasi gerçekten çok üzücü. Ve şuna da denk geldim yorumlarda bu insanlar sağlık calisanlarina şiddet uygulayanlarla bir tutulmuş dışarı da sağlık çalışanlarımızın ne gibi durumlarla karsilastigini ben de biliyorum ve şahit de oluyorum. Yalnız bu durumun o kişinin mesleğiyle uzaktan yakından alakası yoktur. İnsanlarin bir olayi değerlendirirken daha insaflı davranmalarını ve yaşanan duruma daha objektif bakmalarını temenni ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (2 yıl önce)
    Çocuk değiller. Son bir aydır üniversite yönetimini bile tehdit edip, tel örgüleri kesip üniversite bahçesine giren yan köy halkı. Bu kez sert kayaya çarptılar. Hocanın evine kapısına zorla girmeye çalışıyorlar. Hoca müdafa ediyor. Köyden traktörle yakınları geliyor. 32 kişi oluyorlar hocaya saldırıyorlar. Çevik kuvvet ve üniversite güvenliği geliyor. Karakola gidiliyor orda da hocanın yakınları ile olay devam ediyor. İlgili makamların, o köy halkının devet arazisine teli kesip hayvanlarıyla girmelerine, güvenlikleri taşlamalarına, kanunları hiçe saymalarına engel olması gerekiyor. Cahillik sözden anlamaz. Yaptırım olmadıkça önü kesilemez. Sokağa çıkma cezası kesen memurlarımıza teşekkürler. Umarım bu olaylar, taraflar daha fazla zarar görmeden son bulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilir kişi (2 yıl önce)Bilirkişi isimli kullanıcı yorumuna
    Gereksiz yalan yorum yapmayın arkadaşlar olayın neyini gördüzde yorum yapıyorsunuz milletin ağzıyla konuşmayın yorum yapmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumumun her kelimesi doğrudur. Nick'i bilirkişi koyarken sizin gibi hava olsun diye koymadım. Devlet arazisine defalarca tel örgüyü kesip giren, traktör dolusu insanla akademisyen dövmeye gelen insanları savunurken de çok rahatsınız bakıyorum. Çocuk için çevik kuvvet gelmez, olay sonrası da çocuk şubeye gidilir, biraz kafayı çalıştırın. Araştırın bakalım olay nasıl olmuş. Tek kaynaktan bakıp olayı yaşamış gibi yalanlamayın. Sağ duyulu olun biraz. İyi akşamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gizem Kaplan (2 yıl önce)Bilirkişi isimli kullanıcı yorumuna
    Sanırım bu yorumunuzu benim size verdiğim yanıta istinaden yazmışsınız ben o yoruma ulaşamadığım için emin olmamakla beraber cevap veriyorum taraflı yazdığımı düşünmeyin diye başta kendimi tanitmadim ben o çocuklardan birinin ablasiyim sizin dediğiniz tel güvenlik vs. olaylarını yapan çocukları tanıyorum ve o gün orada olan çocukların onlar olmadığını biliyorum. Ve yaşanan olaylari yakından olay anında duyarak emin olarak bugün bunları yazıyorum. Hiçbir şeyi yalan ya da eksik anlatmadım iki tarafın da hatalı olduğunu söyledim. O çocuklarin hatası o bahçeden su içmek istemek hiçbir şekilde o bahçeye girmemeleri gerekirdi. Daha önceden başkalarinin yaptığı şeylerden dolayı bu çocuklar suçlanamaz onların şu anki suçu o bahçeye girmek. Hataları vardır bunlar inkâr edilemez ama bu yorumlarda bahsedilen türden cocuklar değil onlar görüp tanımadan bilmeden yorum yapan kişiler belli. Aynı ortamda yaşayan herkes aynı karakter de olacak diye bir şey yok! Şimdi kalkıp bu çocuklara başka yakistirmalar yapılamaz. Ve şu da var hiçbir şekilde suçsuz olayla alakası olmayan 50 yaşına gelmiş bir insanın sayıca fazla insan tarafından şiddete maruz bırakılmasını darp edilmesini normallestiremezsiniz. Eğer o insanlar olay anında olay yerinde olmayan bir babayı 15 yaşında ki bir zayıf çelimsiz çocuğu o şekilde darp edip hastanelik etmeyi normal görüyorsa bu çocukların yaptıklarını da normal görmek zorundalar. Yine söylüyorum çocuklar hatasız demiyorum hataları var ama doktor ve yakınları da yaptıklarını normallestiremezler eğer birileri her şeyi bilecekse onların yaptıklarını da bilecek ve daha önce de söylediğim gibi hukuki süreç devam edecek herkes hakkını arayacak. Benim tek kelime eksik ya da yanlış anlattığım bir durum yok bilip bilmeden tek taraflı yorum yapan sizsiniz ben her seferinde iki tarafın da hatası olduğunu savunuyorum benim sitemim doktor mağdur da bu çocuklar eskiyaymis gibi davranılmasına. Burada sağ duyulu olması gereken kişi sizsiniz umarım tavsiye verirken kendi öz eleştirinizi de yapabilirsiniz iyi akşamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (2 yıl önce)
    Bu yorumu yapanlarin kaç tanesi ordaydı herkes kafasına göre asıp kesmiş Yok zaafiyet var yok yumurta satıyor yok şeker satıyor görenler terazinin kefelerini eline alsın degerlendirsin ismi geçen hoca ne kadar suçlu çocuklar ne kadar suçlu size göre bunların hepsi masum orda çalışan güvenlik yönetim suçlu sizlerin hiç suçu yok değilmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğrenci (2 yıl önce)
    Üniversiteye yürüyüş yoluyla uzak olan bir köyden gelen, üniversiteyle alakası olmayan çocuklar şeker almak için hocamızın zilini defalarca çalarak kapısını tekmelemişler. Hoca da kızmış. Biz de çocuktuk kimsenin kapısını zorlamadık edebimizle bir kere zile bastık gittik. Çocuklar ailelerine söyleyip traktöre binip gelmişler o kadar kişi bir adama evinin bulunduğu bölgede saldırmış hocamız sahipsiz değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gizem Kaplan (2 yıl önce)Öğrenci isimli kullanıcı yorumuna
    Olayı bilip bilmeden yanlış yorumlamanız pek hoş olmamış çocukların niyeti şeker toplamak değil sadece su içmek ve sizin hocanız da benim bahçeme girmeyin demiş ve çocuklar da bahçelerinden çıkmış sonrasinda çocuklar kendilerine ait bir eşyayı düşürdüklerini fark edip onu almak için tekrar bahçeye geri dönüş sağlamışlardir. Ve sizin o sahipsiz olmayan hocaniz bunu görünce çocuklardan birini acimazsizca darp etmiştir. Bunun üzerine etraftan sesi duyan yakınları olay yerine ne olduğunu anlamak için gelmiştir. ve orada normal olarak kendi kardeşlerini savunmuşlardır evi taşlamak ve haneye zarar vermek gibi bir şey söz konusu değildir. ve bunun üzerine polisler olaya dahil olmuştur. Karakola götürülmuslerdir. Onun sonrasinda çocuklardan birinin babası olan ö.k. tamamen iyi niyetle uzamasın çocukların kusuruna bakmayin deme maksadıyla karakola gitmiştir ve gider gitmez sizin o sahipsiz dediğiniz doktorun akrabaları tarafından konuşulmasına fırsat vermeden en az 15 kişi tarafından şiddete maruz kalmıştır darp raporu kamera kayıtları mevcuttur. Umarım siz de bundan sonra hiçbir olayı bilip bilmeden bu şekilde yorumlamazsiniz haddinizi bilmeniz temennisiyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • baba müslüm (2 yıl önce)Gizem Kaplan isimli kullanıcı yorumuna
    yorumunuz tamamen hatalı hocanın evi ile çoçukların köyü en az 1 km akrabalarında ne kulak varmış 1 km uzaktan duymuşlar google mağten bak doğu loj ile köy arası ne kadar hoca güzelce uyarmış olay hemen bitmemiş güvenlik gelmiş 10 tane akrabaları hocayı darp etmiş haberde hocanın dokuz akrabası diyor sen 15 akrabası çoçukların babasına saldırmış diyorsun etrafı cevrili güvenlikli kamu lojmanlarında ne işi var çoçukların np hocadan su isteseler onlara degil yedi sülalelerine su verirdi olay su ve şeker değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Burada yaşanılan ortamda market yok üniversite içinde ki marketler kullanılıyor yani bu demek oluyor ki herkes o civarda oluyor zaten çocuklar da market dönüşünde su içmek maksadiyla bahçeye girmişler yanlış yapmışlar girmemeleri gerekirdi sonrasında orada yaşananlar da yanlış ben bunu savunmuyorum ben diyorum ki yahu bu çocuklar yanlış yapmışlar tamam ama doktor da yanlış yapmış benim demek istediğim çocuklara eşkıya muamelesi yapıp doktora mazlum muamelesi yapılmasın ayrıca evini basmak ve evine zarar verme gibi bir şey yok. Yalan yanlış bilgiler dönüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanımefendi doğru konuşmuyorsunuz ben kimsenin evinin taşlandığını söylemedim. Ha yok sizin akrabalarınız komşularınız hocanın evini taşladıysa şu an inkar ediyorsanız başka tabi... Yorumum apaçık ortadadır. Ben hocamızın sahipsiz olduğunu da söylemedim hocamız sahipsiz değildir dedim zaten. Bir traktör adam toplayın gidin adamı dövün sonra da iyi niyetle karakola gidilmiş de bilmem ne... O dövdüğünüz adamın da sevenleri akrabaları vardır. Olay sizin köyde veya başka bir yerde olmuş da bizim mi haberimiz yok ev basmak yok demişsiniz? Ne olursa olsun evi bir insanın NAMUSUDUR! Ne Üniversite ne de adamın bahçesi sizin babanızın çiftliği değil bir şey düşürmüşseniz gidersiniz adamın kapısına izin alırsınız keyfinize göre gezemezsiniz bayramın ilk günü şeker toplamaya değil üniversiteye su içmeye gelmişlermiş suyu bulandırmayın. Üniversitelerin içindeki yerleşkeler marketi ptt si üniversitelerin öğrencisine hocasına çalışanına yöneliktir bütün üniversiteler için böyledir tabi elbette yakındaki insanlar da gelsin faydalansın ama bu saatten sonra zor üniversiteler ayak altı yerler değildir. Diğer üniversitelere başka üniversitelerin öğrencileri bile rahat giremezler. Öyle insanları da mesleğine göre ayırmam doktor olması değil adam olması önemlidir. Hocayı da tanımam. Ben tarafsız bir insanım. Benim nazarımda 15 kişiyle bir adamı evinin ailesinin önünde dövmek adamlık değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Üniversitenin güvenlik zafiyeti. Her önüne gelen üniversiteye elini kolunu sallayarak giriyor. Girerken bir kimlik alınır ne bileyim ruhsat alınır. Hiç biri yapılmıyor. Sert tedbirler gelmeli. Aynı tipler hastahanede doktor sağlıkçı dövüyor. Sokakta polise vuruyor.Allah korusun daha kötü bir netice olabilirdi. Hocamıza çok geçmiş olsun... En ağır cezayı alırlar umarım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Lojman sakini (2 yıl önce)Eğitimci isimli kullanıcı yorumuna
    Üniversitenin içine trambüs hattı girmiş trambüsle herkes istediği gibi içeri girebiliyor. Kırk tane giriş yeri var üniversiteye. Daha düne kadar bu çocuklardan yoğurt süt yumurta alan da bunları buraya alıştıran da lojman sakinleriydi. Güvenlikten bahsetmişsiniz ama hiç baktınız mı güvenliğin bağlı bulunduğu 5188 sayılı yasaya? Kimlik yada ruhsat alma yetkileri yok. Biraz objektif olun lütfen. Asgari ücret üzerinden maaş veriliyor bu insanlara buna rağmen çıkan onca öğrenci olaylarında canlarını dişlerine takıp görev yaptıklarına şahidim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne güzel lojman sakinleri yardımda bulunmuş. Süt, yoğurt, yumurta alarak. Olması gereken bu zaten. Sen para kazandığın bir kapıyı 32 kişiyle nasıl basarsın. Başka üniversitelere giriş bu kadar kolay değil. Yakın üniversitelere bakılabilir. Mesele bir tıp doktorunun darp edilmek istenmesi. Bir yanlış varsa söz konusu aile şikayetçi olurdu hocadan. Ev basmak nedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci kardeş okulumuzu, marketimizi, ptt mizi, atm mizi, sağlık ocağımızı, muhtarlığımızı vs. vs. bi zahmet o sahiplendiğiniz babanızın malı gibi gördüğünüz kampüsünüzün dışına çıkarın da biz de sizin o çok kıymetli kampüsünüze girmek zorunda kalmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıhtı (2 yıl önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    By imkanlardan yararlanmak için bir tıp doktoru hocayı darp mı etmeniz gerekiyordu. Hocanın bir suçu varsa gerekli mercilere şikayette bulunurdunuz. Gereken yapılırdı. Adam gibi markete pttye gidene kim ne demiş şu ana kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gidemiyorum kardeşim işte ne diyosun sen güvenlikçilere talimat vermişler kimseyi almayın diye ben cankoç ta oturuyorum ve günlük ihtiyaçlarımı da karşılayamıyorum marketi okulu vs. Herşeyi sahiplenmiş kampüsünüzün içine almışsınız ben kamu görevlisiyim eşkıya değilim
    0
    0
    Yanıtla
  • baba müslüm (2 yıl önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    hangi köyde ptt market atm varki sizinde olsun üniversitenin imkanlarından yancı olarak faydalanıyorsun sonrada hakkınmış gibi dava ediyon
    0
    0
    Yanıtla
  • Yancı olarak mı ? yazık sizin gibi insanlara biraz kendinizi geliştirin şu sınıf ayrımını bırakın köy de yaşayan insanlar da devletin vatandaşı herkes hangi hakka sahipse onlarda o hakka sahiptir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende o köy dediğin yerde oturuyon sen niye tüm imkanlardan faydalanıyon senin ne ayrıcalığın var
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş market ptt vs bayram günü kapalıydı me marketinden bahsediyorsun????
    0
    0
    Yanıtla
  • Evde hapiste (2 yıl önce)
    Covid e karşı onca önlem alinmasina ragmen, tamam anlıyorum bir gelenek yaşatılmaya çalışıyor ama, bari bu zor dönemde cocuklarin kapı kapı dolaşıp seker toplaması demek ne oluyor, tövbe estağfirullah, covid dağıtım servisi gibi! düşündürücü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Şeker toplamaya akşam vakti 4 kişi gidip (en küçüğü 18 yaşında) doktorun evinin kapısını zorlayan ardından Bi minibüs adam getiren(16kişi) çocukta oluyormuş ne günlere kaldık
    0
    0
    Yanıtla
  • Gizem Kaplan (2 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    En küçüğü 18 yaşın da değildir darp edilen çocuklar 14 15 16 18 yaşındadır teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • 14 ile 18 yaşındaki çocuklar şeker toplamazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumları tam oku kardeşim yukarı da da belirttim yanlışlık var şeker toplama gibi bir şey yok amaçları sadece su içmek(hata yapmışlar su icmek isteyerek orası insanlara şahsına ait bir yer istemeyebilirler ve yine hata yapmışlar olayı kendileri çözmeye çalışarak) yorumlarımin hepsinde her şey ortada sabahtan beri burada sırf karşı taraf doktor diye bu taraf da çocuk diye ön yargılı yaklaşıp olayı bilmeden doktor ve yakınlarını haklı görüp ve bu çocukların yapmadığı şeyleri de yapmışlar gibi gosterip suçluyu sadece çocuklarımis gibi yansıtan insanlarla uğraşıyorum ortada ki adaletsizliği biraz aza indirgemek için iki tarafın da hatası var bunu birazcık vicdani olan insanlar kabul eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Eğer çocuklar şeker topluyor diye o çocuklar tartaklandı iseler, çocuğun yakınları çok ayıp etmiş bize de haber vermemekle?
    0
    0
    Yanıtla
  • Daha öncede yumurta satmaya gitmişler bir kaç defa adam yine hakaret etmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Müzevir müzeyyen (2 yıl önce)
    Bizde orda oturuyoruz bizim duyduğumuzu şeker toplayan çocukları azarlayıp tartaklayınca çocuklar akrabalarına haber veriyor ve olay büyüyor maalesef
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet, tartaklama varsa devletin polisi var, savcısı var. 1 minibüs adam toplayıp hocanın evine saldırmak da ne demek?
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (2 yıl önce)
    Bulmaca gibi haber yapmışsınız
    0
    0
    Yanıtla