SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversite- Arguvan BAL İçin Karşılaştı Ve..

0
Güncellendi - 2017-04-23 20:18:30
Üniversite- Arguvan BAL İçin Karşılaştı Ve..
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grubu geçtiğimiz sezon 36 puanla 6’ncı sırada tamamlayan İnönü Üniversitesispor ile Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyon olan Arguvan Belediyespor, BAL Ligi’nde yer alabilmek için baraj maçında karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmayı 3-0 kazanan İnönü Üniversitesispor, BAL Ligi’nde yoluna devam edecek.

  Yeşiltepe Tesisleri 1 nolu futbol sahasında oynanan karşılaşmayı Şanlıurfa Bölgesi’nden Mikail Cihangir, Hüseyin Kılıç, Mehmet Şengül hakem üçlüsü yönetti.

  İnönü Üniversitesispor Volkan Tuncel, Yunus Emre Kutlu, Fikret Avcu, Enes Ataş, Garip Erayabakan, Fatih Sakin, Meriç Akpınar, Ramazan Çavuş, Ebubekir Bozan, Engin Yıldız ve Ebubekir Yardım on biriyle mücadele etti.

  Arguvan Belediyespor ise sahaya Ahmet Özdemir, Ahmet Özmen, Erkan Polatbaş, Abdulsamet Çevik, Hasan Akay, Ömer Faruk Sağdıç, Cumali Kılınç, Ferdi Topuz, Kemal Tekpınar, Engin Bilici ve Bünyamin Kalaycı on biriyle çıktı. 

  İnönü Üniversitesispor, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı karşılaşmayı 3-0 kazandı. İnönü Üniversitesispor’un gollerini 39’ncu dakikada Ebubekir Yardım, 84’üncü dakikada Engin Yıldız ve 87’nci dakikada Ramazan Çavuş kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız