SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteden 32 Okula Malzeme

0
Güncellendi - 2018-12-29 02:36:19
Üniversiteden 32 Okula Malzeme
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi, 'Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım Sergisi' kapsamında 32 okula spor malzemesi desteğinde bulundu.

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ve Eğitim Fakültesi formasyon birimindeki Prof. Dr. Ahmet Kara ve Dr. Öğretim Görevlisi Bahadır Köksalan tarafından okutulan 150 öğrenci, hurda ve atık malzemelerden beden eğitimi ve spor malzemeleri üretti.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 'Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım Sergisi' kapsamında öğrencilerin yaptıkları spor malzemeleri, İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda sergilendi. Sergiye, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesiyle Arapgir, Hekimhan ve Battalgazi ilçelerinden 32 ortaokul ve lisenin idarecileri ile beden eğitimi öğretmenleri davet edildi.

Geçen yıl ilki gerçekleştirilen sergi kapsamında Pütürge, Kale ve Doğanyol ilçelerinden davet edilen 30 okula spor malzemeleri verilirken, bu yıl ki sergi sonrası ise 32 okula üniversite öğrencilerinin yapmış oldukları spor malzemeleri takdim edildi.

Öğrencilerin kendi emekleriyle yaptıkları spor malzemelerinin sergi açılışına katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, üniversite olarak 'Öğretim teknolojileri ve materyal tasarım sergisi'ni çok önemsediklerini ifade etti.

Akpolat, 'Öğretim teknolojileri ve materyal tasarım sergisi'nin bu yıl ikincisinin gerçekleştirildiğini anımsatarak, "Bu çalışma geçen sene çok rağbet görmüş. Buna talipli olan okulda çok. Bu anlamda Eğitim Fakültemizin dekanına ve öğretim görevlilerimize çok teşekkür ediyoruz. Sosyal sorumluluk projesi gibi oldu. Spor Bilimleri Fakültemize de böyle bir ders içeriği belirledikleri için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Akpolat, proje kapsamında öğrencilerin yaptıkları spor malzemelerinin, ihtiyacı olan okullara da üniversitenin bir desteğinin olduğunu belirtti.

Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut ise İnönü Üniversitesi'nin yaptığı çalışmanın Milli Eğitim camiasını onurlandırdığını ifade etti.

'Öğretim teknolojileri ve materyal tasarım sergisi'nin ikincisinin yapıldığını anımsatan Bulut, "Daha önce kırsal ilçelerimize yapılan çalışma, ikinci olarak da Arapgir, Hekimhan ve Battalgazi ilçelerimizdeki 32 okul için düşünülmüş. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretim üyelerimize de teşekkür ediyoruz. Bunun büyüyüp, gelişerek devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Güllü, 'Öğretim teknolojileri ve materyal tasarım sergisi' kapsamında üretilen spor malzemelerinin okul idareci ve beden eğitimi öğretmenlerine verildiğini söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız