SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hemşehrimiz Üstündağ, Balkan Voleybol Birliği Başkanı Oldu

0
Güncellendi - 2022-01-25 01:26:58
Hemşehrimiz Üstündağ, Balkan Voleybol Birliği Başkanı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'lı Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ (fotoğrafta soldaki), Balkan Voleybol Birliği Başkanı oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te yapılan 23. Balkan Voleybol Birliği (BVA) Genel Kurulu’nda Balkan Voleybol Birliği Başkanı olarak seçildi.

Genel kurulda, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert ile Uluslararası İlişkiler ve Organizasyon Müdürü ve aynı zamanda Balkan Voleybol Birliği Genel Sekreteri Nilüfer Başak Shimonsky de yer aldı.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın başkanlığa seçilmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden CEV Başkanı Boricic şunları söyledi:

“TVF Başkanı Sayın Mehmet Akif Üstündağ uzun yıllardır Türk voleyboluna çok başarılı bir şekilde hizmet ediyor. TVF Başkanı Üstündağ Avrupa voleyboluna da değer katan en önemli isimlerden biri. Türk voleybolu, TVF Başkanı Üstündağ yönetiminde son yıllarda başarılı organizasyonlara imza attı. Yeni görevinde de çok başarılı olacağına eminim. Başkanlığının voleybolumuz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

TVF Başkanı Üstündağ da yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Beni böyle önemli bir göreve layık gören başta CEV Başkanı Sayın Aleksandar Boricic olmak üzere tüm üye ülke federasyon temsilcilerine teşekkür ediyorum. Türk voleybolunu böyle bir görevde temsil edeceğim için de çok mutlu ve gururluyum” dedi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • vatandaş (2 yıl önce)
    Kıymetli hemşerimizi tebrik ederim Malatya ya voleybolu sevdirdi geçmiş yıllarda getirdiği gibi yine turnuvalar veya final maçlarını Malatyamıza getirir bizlerde keyifle izleriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (2 yıl önce)
    Sayın ,ÜSTÜNDAĞ , Allah yolunuzu açık etsin ,sizinle gurur duyuyoruz,Başarılarınızın devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet GÜLTEKİN (2 yıl önce)
    Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi (2 yıl önce)
    Bir Malatyalı olarak arkadaşım can dostum M.Akif Üstündağ kardeşimin üstün başarısından dolayı kendisini kutlar başarılarının devamını dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet GÜLTEKİN (2 yıl önce)
    Türk voleybolunun ve Malatya'mızın gururu Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı değerli dostum sayın Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ'ı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum. (işi ehline verirseniz, bakın neler oluyor)
    0
    0
    Yanıtla