SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akif Üstündağ'ı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2020-06-10 10:33:01
Akif Üstündağ'ı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile 2020-2021 voleybol sezonunda TVF Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek Malatya Büyükşehir Belediyespor’un Kulüp Başkanı Mahmut Cücemen ve Kulüp Yöneticisi İhsan Ulak ile Malatyalı İşadamı Erhan Özcan, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı hemşehrimiz Mehmet Akif Üstündağ’ı makamında ziyaret ederek, istişarede bulundu.

TVF'nin Ankara’da bulunan Merkez Ofisi’nde gerçekleşen görüşmede; bölge voleyboluna katkı sağlanması ve geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından "Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı, değerli hemşerimiz Mehmet Akif Üstündağ'ı ziyaret edip, Malatya ve Bölgemizdeki Voleybol'un geliştirilmesine yönelik sağlanacak katkılar ve spor üzerine değerlendirmelerde bulunduk" açıklamasına yer verdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)
    Malatyamıza , hizmet eden herkesten , Allahım ,Bin kere razı olsun,Voleybolumuzda ,Malatyamızın sesini duyurmak çok önemli,İnşallah çok güçlü bir kadro kurulmalı, Başkanlarıma çok teşekkür ediyorum ,yolunuz açık olsun, Başarılar diliyorum .
    0
    0
    Yanıtla