SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Utanmadan Bizlere Laf Söylediler"

0
Güncellendi - 2021-03-23 20:18:33
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, büyük Türkiye hedefine ulaşmak için her alanda atılım içerisinde olduklarını belirterek, “Türkiye önemli sorunlarla mücadele ediyor. Ülkemizin dört bir yanını kuşatarak terör devletçikleri oluşturmaya çalışanlar bir yandan, Mavi Vatan dediğimiz Akdeniz’de Türkiye’yi hapsetmeye çalışanlar bir yandan, Avrupa Birliği’nde Türkiye’yi sıkıştırmaya çalışanlar bir yandan. Fakat bu emellerinde başarılı olamayacaklar. ‘Türkiye için güven ve istikrar’ sloganıyla yapacağımız 7. Olağan Büyük Kongremiz yeni bir sürecin işaret fişeği anlamını da taşıyor” dedi.

Gündemdeki gelişmeler ve AKP’nin Çarşamba günü yapacağı 7. Olağan Büyük Kongre ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Tüfenkci, kongrenin anlam derinliği bakımından öneminin büyük olduğunu vurguladı.

“Hayal kırıklığına uğratmadık, bundan sonra da uğratmayacağız”

Türkiye’nin önemli sorunlarla boğuştuğunu belirten Tüfenkci, “Önemli bir davanın neferleri olarak büyük ve güçlü Türkiye hayali noktasında gayret gösteren insanlarımızı hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadık, bundan sonra da uğratmayacağız. Türkiye önemli sorunlarla mücadele ediyor. Ülkemizin dört bir yanını kuşatarak terör devletçiği oluşturmaya çalışanlar bir yandan, Mavi Vatan dediğimiz Akdeniz’de Türkiye’yi hapsetmeye çalışanlar bir yandan Avrupa Birliği’nde Türkiye’yi sıkıştırmaya çalışanlar bir yandan. Çeşitli hesapların döndüğü bir ortamı yaşıyoruz. Bu noktada Cumhur İttifakı ve AK Parti Türkiye’nin teminatı, Türkiye’nin omurgası ve Türkiye’nin geleceğidir. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bir yandan Türkiye’yi büyütüyoruz, bir yandan da Türkiye’nin düşmanları ile mücadele ediyoruz. Biz ülkenin beka meselesi var dediğimizde, 15 Temmuz’da gülenler bugün Cumhur İttifakının ruhunu anlamayanlar olduğunu görüyoruz. Biz terörle mücadele ederken birileri de terörün desteklediği partilerle işbirliği yapmayı marifet sayıp, utanmadan bizlere laf söylediler. Bütün bunlara rağmen milletimiz sağduyulu. Biz laf üreten değil, hizmet üreten, icraat yapan bir liderin arkasında siyaset yaparak eserlerimizle övünüyoruz. Malatya’ya ve Türkiye’ye yaptığımız eserler ortada. Bu eserleri o yollarda geçenler, o havaalanlarını kullananlar o üniversitelerde okuyanlar biliyor ve görüyor. Bu millet her seçimde bizlere destek verdi. Bizlerde onlara layık olma adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Gençlerimiz, Türkiye’mizi ve Malatya’mızı 2023’e taşıyarak inşallah cumhuriyetimizin 100. yıllını kutlarken yeni bir sayfayı da ülkemiz adına açmış olacaklar. Bu yeni sayfalarda imzaları olanlar inanıyorum ki sizler olacaksınız. Bu davaya gönül vermişlerin sahada yapmış olduğu çalışmaların karşılığını 2023’te alacağımıza yürekten inanıyorum. Sizler sahada çalışırken bizlerde sizlerin yanında olacağız’’ dedi.

“Yeni bir sürecin işaret fişeği anlamını da taşıyor”

Tüfenkci, AKP’nin yarın gerçekleştireceği 7.Olağan Büyük Kongre ile ilgilide konuşarak, şunları söyledi:

“Türkiye için güven ve istikrar’ sloganıyla yapacağımız 7. Olağan Büyük Kongremiz yeni bir sürecin işaret fişeği anlamını da taşıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 vizyonumuzun yol haritasını belirleyeceğimiz kongremiz milletimize hayırlı olsun.”

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Hasan (3 yıl önce)
    Erken seçim istiyorum şahsen
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (3 yıl önce)
    Önce bir aynanın karşısına geçin milletin vekili olduğunuzu hatırlayın ondan sonra konuşun. Sizler bu ülkeyi yönetenler kafanızı kuma gömmüşsünüz hiçbir şey görmüyorsunuz bilmiyorsunuz yada görmek bilmek istemiyorsunuz.Hiç araştırdın mı Afrika ülkelerinde devlet borçlanma faizi ne kadar hani iki de bir çıkıp savunma sanayi de şunu yapıyoruz bunu yapıyoruz diyorsunuz ya devlet eliyle yapılan o silahlar füzeler helikopterler toplar bombalar bunların projeleri çoğu 1993 ile 2000 yılları arası uygulamaya konulmuştur hatta F35 projesine bile 1995 yılında ortak olunmuştur son yirmi sene de Dünya ülkeleri 120 ile giderken sizler 40 la gidiyorsunuz örnek mi al sana örnek Pakistan, İran, Ukrayna onlar bizim gibi dünyanın gelişmiş ilk yirmisinde de değiller atom bombası yapıyorlar, nükler başlıklı 800 km menzilli füzeler yapıyorlar savaş uçakları, kargo uçakları yapıyorlar otoyollar la övünüyorsunuz ya Irak ın kuzeyine Erbil’e gidin bakın bakalım Peşmergelerin bile vizyonu sizden büyük yaptıkları yolun genişliği 100 mt Malatya ya 50 mt genişliğinde bir cadde açtınız adını yüz akı koydunuz sizlerin vizyonu bu Malatya ya 25 milyarlık yatırım yaptık diyorsunuz vatandaşın yaptığı fabrikayı, hayır sahibinin yaptığı okulu, yurdu, sağlık ocağını sizler yaptırmış gibi lanse ediyorsunuz. Yaptırdığınız Beylerderesi viyadüğü, devlet hastanesi, belediye binaları,kamu binaları başka neler yapıldıysa maliyetleriyle birlikte kalem kalem açıklayın da Malatyalı da bilsin siz bu memleketin vekilisiniz size oy verenlere de hesap vermek zorundasınız. Yuvarlak kelimeler kullanıp milleti aptal yerine koymayın ben ALLAH’a inanan onun hesap gününe de bütün kalbimle inanıyorum.Unutmayın bugün bu hesabı vermezseniz o gün mutlaka vereceksiniz. VESSELAM......
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    kendi şehrinin değerlerine sahip çıkamayan milletvekilleri ve büyükşehir belediye başkanı selahattin gürkan 2023. seçimlerine kadar bence susma hakkınızı kullanın konuşmayın. sadece sultansuyu harası malatayanın değeri değil yenimalatyaspor ve giden bölge müdürlükler de malatyanın değerleri.. bölge müdürlükleri gitti.. sultan suyu harası da gitti. yeni malatyasporda pamuk ipliğine tutunmuş o da gitmek üzere. eeee sonrada diyeceksenizki malatyaya şunu yaptık bunu yaptık. en baştta selahattin gürkan olmak üzere ve miletvekilleri tabi yapmadıklarınızıda yapttık diyecekseniz ondan sonrada çıkacaksınız milletvekileri malatyaya hizmet ettik
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Sayın Tüfenkçi siz Malatya nın hakkını bile savunamıyorken, ülkenin hakkını nasıl savunacaksınız. Sultansuyunu yok etmek için rantçı müteahhitler ve Elazığlı bürokratlar ile beraber olmuşken biz size nasıl güveneceğiz. Tarafınızı Malatya halkı yerine rantçı müteahhitler ve Elazığlı bürokratlardan yana kullandınız. Peki siz rantçı müteahhitler ve Elazığlı bürokratların oyu ile mi milletvekili oldunuz. Kendi şehrine ve değerlerine sahip çıkamayan milletvekili ve belediye başkanı ülkenin değerlerine nasıl sahip çıkabilir. Malatya halkı bütün bunları bir kenara yazıyor. Seçim günü geldiğinde önünüze koyacağız merak etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım (3 yıl önce)
    Tüfenkci "Cumhur İttifakının ruhunu anlamayanlar olduğunu görüyoruz" demiş. Gayet iyi anladık, her iki taraf kendi menfaati için birbirine tahammül ediyor. Yoksa birbirinizi çiğ çiğ yersiniz. Sanki bilmiyoruz. :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Bide vatandaşın cebindeki derinliği görseniz ne büyük anlamlar taşıyor...
    0
    0
    Yanıtla