SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucuyla Yakalanan 3 Afgana Tutuklama

0
Güncellendi - 2021-09-29 22:56:08
Uyuşturucuyla Yakalanan 3 Afgana Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

NARKOTİK'İN BİR BAŞKA OPERASYONUNDA 6 TORBACI YAKALANDI.. Malatya’da narkotik polisince yapılan çalışmalar sonucunda yurda kaçak yollardan giren Afgan uyruklu 3 şüpheli uyuşturucu maddesi ile birlikte yakalandı. Soruşturma sonucunda Afgan uyruklu 3 şüpheli tutuklandı. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda; Afgan uyruklu şahısların bulunduğu bir araç şüphe üzerine durdurularak arama yapıldı. Arama da 89 gram Metamfetamin maddesi, 105 gram Afyon sakızı maddesi ele geçirildi. 

Araç içerisinde bulunan ve yurda kaçak yollardan girdiği belirlenen Afgan uyruklu N.Ö., R.Ö. ve N.Ö. adlı şüpheliler “Uyuşturucu ticareti yapmaktan” gözaltına alındı.  

Malatya Adliyesine sevk edilen 3 şüpheli de Malatya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

6 TORBACIYA GÖZALTI..

Bu arada, Malatya’da torbacı olarak tabir edilen ve sokakta uyuşturucu satışı yapan şüphelilere yönelik soruşturmada sonucunda eş zamanlı operasyon yapıldı ve 6 şüpheli gözaltına alındı. 

 Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik olarak yürüttüğü soruşturma sonucunda uyuşturucu sattığı tespit edilen 6 şüphelinin adresine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda  326 Adet Yeşil Reçeteye Tabi Hap, 612 gram  Sentetik Kannabinoid maddesi, 39 gram Esrar maddesi ele geçirildi. 

Gözaltına alınan Ö.Ö., Ç.K., E.B., H.P., Ö.T. ve M.Ş.D. adlı şüpheliler hakkındaki soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Ve doğu sınırımızdaki mayınlı alanları temizlemeye devam ediyoruz. Gerçekten şaka gibi ülkeyiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    1 kaç gün önce izmir de bir gencimiz bir suriyeli tarafindan öldürüldü..afganlılar uyuşturucu satıyor..Allah aşkına bunların bize ne faydası var?bakma yükümlülüğümüz mü var? Ben hakkımı helal etmiyorum..Benim vergimi bunlara yediriyorsanız eğer
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Suriyeli afkan mafkan gönderin gitsin ülkelerine bunlar zarar
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Vatandaşın arabasını,telefonunu,parasını çalan suriyeliler.Uyuşturucu işi yapan afganlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Dahaaa nelerrr neeelerrr çıkacak.son pişmanlık fayda etmeden gönderin bunları gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    bunlar boşun afganistandan kaçmadı tüm suç örgütleri ülkemizde artık itahal uyuşturucu kaçakçıları cirit atıyorlar
    0
    0
    Yanıtla