SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uzman Çavuş Baraj Gölünde Boğuldu

A- A+ PAYLAŞ

Görev yaptığı ilden izinli olarak geldiği Malatya'da ailesine yardım etmek için barajda kayısı kasası yıkarken, gözden kaybolan 28 yaşındaki Uzman Çavuş boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Kale ilçesine bağlı Düztarla Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kayısı kasalarını yıkamak için beraberindeki arkadaşları ile baraja giden Uzman Çavuş Okan Karaca (28) girdiği suda bir süre sonra gözden kaybolurken, arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı dalgıçları sevk edildi. Dalgıçlar tarafından yapılan çalışmalarda kıyıya 20 metre uzaklıkta 5 metre derinlikte Uzman Çavuş Okan Karaca'nın cansız bedenine ulaşıldı.

Dalgıçlar tarafından sudan çıkarılan Uzman Çavuş'un cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Okan Karaca'nın Şanlıurfa'da görev yaptığı ve izinli olarak kayısı döneminde ailesine yardım için Malatya'ya geldiği öğrenildi.

 malatyahaber.com- Görüş Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Adil (2 yıl önce)
    Allah sabır versin ailesine. Baraj çok tehlikelidir dikkat etmek gerekir. Umarım bir daha yaşanmaz bu tür üzücü olaylar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum aslan gibi delikanlı ya yazık olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    Allah sahiplerine sabır versin videoyu izlerken yutkunamadım çok üzücü bir durum
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (2 yıl önce)
    allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Üzücü bir olay Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum,Allah kederli ailesine sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla