SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vakıfbank 3. Kez Dünya Şampiyonu

0
Güncellendi - 2018-12-10 02:07:53
Vakıfbank 3. Kez Dünya Şampiyonu
A- A+ PAYLAŞ

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın finalinde Brezilya ekibi Minas Tenis Clube'ü 25-23, 25-21 ve 25-19'luk setlerle 3-0 mağlup ederek, üst üste ikinci, toplamda da üçüncü kez dünyanın en büyüğü oldu.

Son altı Dünya Şampiyonası'nda üçüncü kez (2013, 2017, 2018) şampiyon olan sarı-siyahlılar, bu kupayı en çok kazanan Türk takımı olmayı başardı. Bu şampiyonlukla VakıfBank, "Türkiye'nin uluslararası alanda en başarılı takımı" unvanını da perçinledi.

CUMHURBAŞKANI KUTLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Kulüpler Şampiyonu olan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’nı telefonla arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin'in Shaoxing kentinden gelen şampiyonluk haberinin ardından Vakıfbank Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Üyesi ve Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’nın kafile başkanı Sibel Sağman’ı telefonla aradı. Erdoğan, FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası finalinde Brezilya'nın Minas takımını 3-0 yenerek şampiyon olan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’nın tüm Türkiye için bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’nın yöneticilerini, teknik kadrosunu ve sporcularını bu gurur verici şampiyonluktan dolayı tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, takımın gelecekte de nice başarılara imza atacağına inandığını belirtti. Erdoğan, şampiyonluk haberinin ardından, Vakıfbank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren’e bir tebrik telgrafı da göndermişti.

Shaoxing, İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız