SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Görevden Alındı

0
Güncellendi - 2021-07-30 04:41:50
Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Görevden Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevini Haziran 2018’den beri yürüten Kenan Doğan, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevinden alındı.   

30 Temmuz günkü Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararına göre; Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Doğan, görevinden alındı. Doğan ile birlikte aynı kararname de Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Mehmet Aydın da görevden alındı. 

Doğan, Konya’da aynı kurumda görev yaparken 2012 tarihinde Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünde Müze Araştırmacısı olarak çalışmaya başlamış ve 20 Haziran 2018 tarihinde Bölge Müdürü olarak atanmıştı.  

Doğan’ın yerine herhangi bir atama yapılmadı. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Hayati (2 yıl önce)
    Vâkıf hassasiyeti olan yetimin malını koruyan hak yemeyen devletin bir kuruşunu yedirtmeyen bir insandı inaniyorumki malatyalı siyasiler böyle bir insana sahip çıkacaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Paşa (2 yıl önce)
    Kibirden uzak herkese kapısı açık görevini hakkı ile yapan bir müdürdü. Müdür beyi daha yüksek mevkilerde görürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin erdem (2 yıl önce)
    Haksız bir görevden alma. büyük ihtimalle reisimize art niyetli kişilerce yanlış bilgiler sunuldu.Malatyalı siyasetçilerin müdürümüze sahip çıkacaklarını umuyorum. Gelecek de daha üst düzey makamlarda malatyamıza ve devletimize hizmet edeceğini düşünüyorum.Yel sadece kayadan toz alır akçadağlı kardeşim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Hakkıyla görevini yapan bir müdürdü. İnşallah daha iyi yerlere gelir. Kaybeden Malatya oldu. Emeğine sağlık müdürüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    "Bu ülkede dürüst olmak başa beladır ama o bela başımızın tacıdır"Muhsin Yazıcıoğlu
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    İnandığı değerlerden asla geri adım atmayan, vaktini Malatya'ya hizmet verebilmek için harcayan bir müdürümüzdü .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (2 yıl önce)
    Görevden alınmak onur kırıcı bir durum Liyakat ile göreve gelmeyen İzmir marşı ile görevden gidiyor Onun için partinin değil devletin memuru olacaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alptuğ (2 yıl önce)
    Başladığınız günden bugüne kadar ki yapmış olduğunuz hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederim müdürüm. Bayrağı kirletmediniz,lekelemediniz,yere düşürmediniz varolun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ö. Tunay (2 yıl önce)
    Akçadağlı bir bürokrat daha gitti daha doğrusu bir elin parmakları kadar olan malatya lı bir bürokrat daha gitti. Çalışkan bir müdürdü düne kadar malatya da vakıflar varmıydı yokmuydu belli bile değildi ne diyelim yolu bahtı açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Malatya'yaHizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (2 yıl önce)
    Vakıf hassasiyeti olan haksızlıklara geçit vermeyen biriydi. Dürüstlük bu dönemde primi olmayan Bir mesele yemesi yedirmesi lazımdı Ziyaret ettiğimde Yeni camii ile ilgili biraz sitem etmiştim kendisi tek tek tarihleri ıle gösterdi bu geçikmeden kaynaklı bölge müdürlüğünden hiçbir sorumluluğu olmadıpını gördüm milletin bilmediği bir çok alkışlanacak işleri oldu.yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Allah razı Olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Sükur (2 yıl önce)
    Bir malatyalı müdür daha gitti caliskan ve durust bir insandı.yine malatya kaybetdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Alçak gönüllü ve dürüst kişiliği olan Bir müdürdü. Yolu açık olsun
    0
    0
    Yanıtla