SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vakıflardan Kırtasiye Yardımı

0
Güncellendi - 2019-12-21 01:12:50
Vakıflardan Kırtasiye Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Doğan ve beraberindekiler, Yeşilyurt ilçesinde bulunan Mehmet Topsakal Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Doğan, burada yaptığı konuşmada, amaçlarının öğrencilere hediye vererek vakıf bilincinin oluşması ve mutlu olmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini aktaran Doğan, şöyle devam etti:

"Bu mübarek yolda mensubu olduğumuz millet, bağlı bulunduğumuz peygamber ve binlerce yıllık devlet geleneğimiz, yolumuzu aydınlatan en önemli ışıklardır. Vakıflar Genel Müdürlüğü, adeta kılı kırk yararak bin yıllık bir geleneği söz verildiği ölçüde sürdürmeye devam ettirmeye çalışmaktadır. Bugünde burada geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ihtiyaçlarını bir nebzede olsa karşılayabilecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha çok yüreklere dokunabilmek adına bin yıllık bu kadim müessesenin ilelebet payidar kalması temennisiyle burada bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

Okul Müdürü Ramazan Cengiz ise Vakıflar Bölge Müdürlüğünün eğitime geçmişten bugüne kadar destek olduğunu ifade etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız