SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali, Emniyet ve Jandarmadan Bilgi Aldı

0
Güncellendi - 2021-01-23 03:09:14
Vali, Emniyet ve Jandarmadan Bilgi Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, 2020 yılının sona ermesi nedeniyle  kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek 2020 yılında yapmış oldukları çalışmalar ile ilgili brifing alıp 2021 yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi almak üzere kamu kurum ve kuruluşlarda toplantılar düzenliyor. Bu amaçla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek brifing (özet bilgi) almaya başladı.

Vali Baruş, İl Emniyet Müdürlüğü önünde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Vali Aydın Baruş şeref defterini imzaladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Polis Memuru Fatih Çevik toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına İl Emniyet Müdürü Dağdeviren, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

Yapılan bilgilendirme toplantısında Vali Aydın Baruş’a; İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde genel asayiş durumu, icra edilen faaliyetler ile personel durumu hakkında detaylı bilgiler verildi.

İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Baruş, İl Jandarma Komutanlığı önünde İl Jandarma Komutanı J. Albay Necmi İnce ve Şube Komutanları tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından şeref defterini imzalayan Vali Baruş, İl Jandarma Komutanlığı toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde genel asayiş durumu, icra edilen faaliyetler ile personel durumu hakkında bilgiler aldı.

2021 yılı il genelindeki kolluk kuvvetlerinin lojistik kapasitesi, genel asayiş durumu, planlanan çalışmaları, görev ve sorumlulukları, çalışma alanları gibi bilgiler hakkında ayrıntılı brifing alan Vali Aydın Baruş; Vatandaşın huzurunun temini için özverili bir şekilde çalışmalarını yürüten kolluk kuvvetlerine teşekkür ederek başarılar diledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Bilirkişi (3 yıl önce)
    Sayın valimiz, emniyetimiz , jandarmamiz üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor hiçbir problem yok çok şükür de adliyede bu arsız hırsız takımı bir kapıdan girip diğerinden çıkıyor buna anlam veremiyoruz olan polis ve jandarma kardeşlerimizin emeklerine oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Sayın valim bende vatandaş olarak bilgi vereyim,acımızdan ölmek üzereyiz, iş yok,bazı kesimler inanmasa da ekmek götüremiyoruz evimize...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu bana biraz abartı geldi.bi keyif çayı iç.
    0
    0
    Yanıtla
  • ??? eyvallah
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Sayın valimizden sayın emniyet müdürümüz ve jandarma komutanimizdan allah razı olsun malatyamizda eskiye göre gözle görülen bir huzur güven ortamı sağladılar kendilerine güvenimiz sonsuz Malatya emin ellerde
    0
    0
    Yanıtla
  • alper (3 yıl önce)
    ak parti il başkanı neden yok ziyaretlerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Valla polis ve jandarma ekipleri suçluları yakalıyor,adli merciler kontrollü olarak geri salıyor.olayın brifingi bu sayın vali bey.
    0
    0
    Yanıtla