SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali İşkur'da İnceleme Yaptı

0
Güncellendi - 2019-11-08 06:28:36
Vali İşkur'da İnceleme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, taşınma işlemi tamamlanan İŞKUR binasını ziyaret etti.

Daha önce Turgut Temelli Caddesinde geçici hizmet veren İŞKUR İl Müdürlüğü, Özalper mevkiindeki binasının tadilatının ve deprem güçlendirmesinin tamamlanmasıyla, eski hizmet binasına taşındı.

Bina ile ilgili çeşitli bilgiler veren İŞKUR İl Müdürü Vahap Toman, yapılması planlanan projeler hakkında Vali Baruş’a bilgiler verdi.

Vali Aydın Baruş, binada vatandaşa ve işverene hizmet verecek olan İŞKUR binasındaki tüm odaları dolaşarak incelemelerde bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bynedimyan (4 yıl önce)
    Koskoca binayı boyaması yollar sürdü bir haltta da benzememiş kiralama patlarıyla eminim daha modern bir bina yapılabilirdi.Çalışanlar bir alem biri duymaz anlatırsın kafam dalğın der diğeri mahalle ağzıyla konuşur kaba dayılık eder..Odalar küçük yan yana masalar nebilim ben bu işkurdan birşeyler anlamadım ve insan işkura gidip iş aradığında çalışan kişilere bir dönüp baktığında utanır utanır durur çok vasat bir kurum...
    0
    0
    Yanıtla
  • veli (4 yıl önce)
    İş kur başkanı hele şükür yerinde duruyor.Ne zaman gidilse yerinde yok.
    0
    0
    Yanıtla