SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhurbaşkanımızın Takdiriyle Bu Göreve Geldim"

0
Güncellendi - 2018-05-30 23:58:40
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı, Malatya Valisi Ali Kaban ziyaret etti.

Polat yaptığı konuşmada; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın milletvekili adaylığı için istifasıyla, öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri, sonra da Meclisimizin seçimiyle bu göreve geldim. Yeşilyurt’ta olduğu gibi bu görevde de Sayın Valimizle birlikte Malatya’ya hizmet etmek, bizim için büyük bir şeref olacaktır.” dedi.

Vali Ali Kaban ise “Malatya’nın daha iyi yerlere gelmesi için birlikte elimizden geleni yapacağız. Bu herkes açısından bir nöbettir. Bu nöbeti en iyi şekilde tuttuğunuzda, yeni gelenlere de bayrağı selametle, sağ salim devretmiş olacağız. Hayırlı uğurlu olsun, gerek kendisi, gerek ailesi, gerek Malatya için hayırlar temenni ediyorum. Allah utandırmasın.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ziyaret anısına Vali Ali Kaban’a halı seccade hediye etti.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • murat (5 yıl önce)
    kendisi de liyakat ve ehliyet sahibi olmadığının farkında. yerel seçimde reisin arkasına sığınıp yine oy isteyecekler. ama hacı bacı bu sefer işler acı. belediyede oyumuz ehliyet ve liyakat sahibi adaya olacak. umarım ak parti ehliyet ve liyakat sahibi birini aday gösterir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Akan (5 yıl önce)
    Reis İstanbul büyükşehir belediye başkanligi yaptı,daha bir çok istanbul vb birçok yerde Malatyali belediye başkanları var. Şu kör bakisinizi değiştirin, Adıyaman lilar demek ki Malatya'ya daha fazla hizmet ediyor ki Adıyaman kökenli başkanlar geliyor,bu kadar ahmakça bir düşünce olabilir mi? Adam 100 yıldır Malatya'da yaşıyor,burda doğan burada büyüyen var. Ama zatı muhterem onu Malatyalı olarak kabul etmiyor,kendi soyu kayıp kisileri kınıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Yav allah askina şu aziz mübarek ayda bari yapmayın hadi eleştirinde adıyaman lafı ne ali yılmaz kardeşim bisi yazmış öznur ablamiz bu bir lobi meselesi zamanında batalgazi de güçlü bi aday vardi adiyamlı diye vermediler..belediye seçimlerinde yani anliyacaginz.kim daha iyi davranırsa öznur ablamiza o gider yukarı ya reyisimim nerdesin gör bunları
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    Ben yaptım oldu öylemi Sn . Erdoğan yanlış yapıyor.!!! Allahın izni ile bunların hesabı tek tek sorulacak kime sorulmuş , Bekle eyyy 24 Haziran
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖKMEN (5 yıl önce)
    VALLA ADAM YOKLUĞUNDAN SEN GELDİN CUMHURBAŞKANININ TAKDİRİ DEĞİL
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)
    Benim bildigim kadarıyla belediye baskanligina sn cumhurbaşkanınin takdiriyle degil, once allah'in izni sonra da halkin oylariyla secilmek lazım...
    0
    0
    Yanıtla
  • mamoş (5 yıl önce)
    Herşeyde reis demeyin. Reisin arkasına sığınmadan iş yapın. Ama nerde. Liyakat liyakat liyakat...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (5 yıl önce)
    Göreve gelir gelmezde Belediyecilikde basarılı olan bir ekipi dağıtıyorsun anlamış değiliz
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis 44 (5 yıl önce)
    Milletin takdiriyle gelmediğini anlamış
    0
    0
    Yanıtla
  • Hemşerim (5 yıl önce)
    Adıyamanda da Malatyalı Başkan mı var?Malatyalı Başkan hizmet etmeyi bilmiyor mu ?Basiretsiz mi Beceriksiz mi?kafamda sorular sorular.Amaç nedir Adıyaman hayranlığı nerden geldi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyaman'da da mesela tedaşın il müdürü Malatyalı. Malatyalılar ve Malatya'nın vekilleri kendi hemşehrilerine, kendi bürokratlarına sahip çıkmazsa olacağı budur!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)
    Öznur ablanın hakkını yeme sayın başkanım Cumhurbaşkanının tövbeki haberi varsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (5 yıl önce)
    İyi vazifeler dileriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa yiğit (5 yıl önce)
    Allahına gurban başkan Allah razı olsun ayağının tozuyla iyi başladın.
    0
    0
    Yanıtla