SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali, Kaymakam, Emniyet Müdürü Atamaları

0
Güncellendi - 2018-12-28 23:19:29
Vali, Kaymakam, Emniyet Müdürü Atamaları
A- A+ PAYLAŞ

Vali, Kaymakam ve Emniyet Müdürleri atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayınlandı. Daha önce uzun yıllar Malatya'da da görev yapan Polis Başmüfettişi, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ (fotoğrafta) Karabük Emniyet Müdürü oldu.

HEKİMHAN'A KAYMAKAM ATAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Vali atamalarına ilişkin kararında; Van Valiliğine Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Bilecik Valiliğine İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bilal Şentürk, Ardahan Valiliğine Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne aynı yerin Genel Müdür Yardımcısı Gökmen Çiçek atandı.

Vali Yardımcıları ve Kaymakam atamalarına ilişkin kararla da, Hekimhan Kaymakamlığı'na Bartın Valiliği Kaymakam Adayı Ahmet Özdemir'in ataması yapıldı.

TUĞ KARABÜK EMNİYET MÜDÜRÜ OLDU..

Bu arada, bazı illerin Emniyet Müdürleri de değişti. Önceki yıllarda Malatya Emniyeti'nde ve Valiliği'nde görev yapan Sırrı Tuğ, Karabük Emniyet Müdürü oldu.

Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, Şehit edilen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin yerine Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman atandı. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Iğdır Emniyet Müdürü Melih Ekici, Karabük Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Siirt Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay görevden alındı.

Yeni ataması yapılan emniyet müdürleri de şu şekilde:

Adana Emniyet Müdürlüğüne Muş Emniyet Müdürü Zafer Aktaş,

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğüne Gürsel Yıldız,

Antalya Emniyet Müdürlüğüne Mehmet Murat Ulucan,

Iğdır Emniyet Müdürlüğüne Hüseyin Göllüce,

Karabük Emniyet Müdürlüğüne Sırrı Tuğ,

Rize Emniyet Müdürlüğüne Nurettin Gökduman,

Muş Emniyet Müdürlüğüne Ahmet Arıbaş,

Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne Ahmet Selçuk Okumuş,

Siirt Emniyet Müdürlüğüne Saruhan Kızılay atandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Sırrı Tuğ, 1990'lı yıllarda Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde komiser, başkomiser ve emniyet amiri rütbelerinde görev yapmış, bir süre de Valilik Koruma Amirliği görevini yürütmüştü.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yunus (5 yıl önce)
    Ne günlere kaldık bir tane bürokrasi de malatya ki kalmadığı için 25 yıl önce malatya da görev yapmış birinin atanmasına seviniyoruz
    0
    0
    Yanıtla