SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali LGS'de Tam Puan Alan 5 Öğrenciyi Ödüllendirdi

0
Güncellendi - 2020-07-25 01:45:49
Vali LGS'de Tam Puan Alan 5 Öğrenciyi Ödüllendirdi
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Valilik Toplantı salonunda  Liselere Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alan öğrenciler İrem Deniz Küçükköse, Ahmet Tağluk, Kerem Yıldırım Gözaydın, Furkan Battal Pektaş ve İlker Zelyurt ile İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, öğrenci velileri ve okul temsilcileriyle bir araya geldi.

Vali Baruş yapmış olduğu konuşmasında; “Malatya’dan 5 öğrencinin tam puan almasının kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Bu evlatlarımızın gelecek eğitim hayatlarında ne kadar azimli ve sebatkar olduğunu gösteriyor. Yine ailelerin çocuklarının eğitimine ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Eğitim kadrolarında yer alan arkadaşlarımızın da çocuklarımızın yetişmesine ne kadar büyük önem verdiğini gösteriyor. Bununla gurur duyuyoruz” dedi.

Vali Baruş'un konuşmasının ardından öğrenciler, sınava hazırlanma süreçlerini anlattılar. Veliler ve öğrencilerin öğretmenleri de “Hiçbir başarı tesadüf değildir, çocuklarımız azimli, gayretli çalışmalar neticesinde bu başarıyı elde ettiler, bu durumun diğer tüm öğrencileri de motive edeceğini düşünüyoruz. Başarı elde eden tüm çocuklarımızla gurur duyuyoruz” dediler.

Vali Aydın Baruş, daha sonra öğrencilere kitap ve çeyrek altın hediye etti.

LGS'de tam puan alan öğrencilerden İrem Deniz Küçükköse'nin Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Ahmet Tağluk'un Öğretmenler Ortaokulu, Kerem Yıldırım Gözaydın'ın Özel Bahçeşehir Ortaokulu, Furkan Battal Pektaş'ın Özel Malatya Doğa Ortaokulu ve İlker Zelyurt'un da Özel Yeşilyurt Çınar Ortaokulu mezunu oldukları bildirildi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malaya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Taha Ervardar (3 yıl önce)
    5 öğrencinin 2'sinin devlet okulundan olması sevindirici.Tum öğrencilerimizi tebrik ediyorum.Adi geçen devlet okullarının yönetici ve ogretmenlerini ayrıca tebrik ediyorum, bu sıradışı bir başarı.
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfi (3 yıl önce)
    Hani bir kızımız daha var dı? Burada haber olmuştu. Malatya Final Kişisel Gelişim Kurs Merkezi öğrencisi İrem Deniz Küçükköse. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Pardon listede varmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Sayın valim devlet okuluna giden iki öğrencinin isim ve resimleri özel kurumlar tarafından kullanılıyor. Bu durum özel öğretim kurumları yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yasak. Özel öğretim kurumlarının bu ve benzeri konularda yasalara uygun davranması hususunda uyarılması elzem bir durumdur
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (3 yıl önce)
    Böyle güzel haberler duymak istiyoruz. Gurur verici. Tebrikler. eğitime yatırım yapmalı ki geleceği kurtaralım. Çocuklara, ailelere ve öğretmenlere sonsuz teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (3 yıl önce)
    Öğrencilerimize velilerimize okul idareci ve öğretmenleri ne il ve ilçe milli eğitim müdürlerimize teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla