SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali MABEK'te İnceleme Yaptı

0
Güncellendi - 2018-11-26 00:49:46
Vali MABEK'te İnceleme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Malatya Beydağı Konaklama Tesisi’nde (MABEK)  incelemelerde bulundu.

Vali Baruş, ilk olarak yapımı tamamlanan 250 kişilik Geri Gönderme Merkezinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Merkez incelemesinin ardından Vali Baruş, MABEK Toplantı Salonuna geçerek Vali Yardımcısı Güher Sinem Büyüknalçacı, İl Göç İdaresi Müdürü Atilla Kölük, MABEK Müdürü Hacı Mevlüt Kılıç ve Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Kemal Çakır’ın hazır bulunduğu toplantıda MABEK faaliyet ve ihtiyaçları hakkında brifing aldı.

Brifing sonrası Beydağı Geçici Jandarma Asayiş Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Baruş, daha sonra Konteyner Kentte çocukların eğitim gördüğü Anaokulu, İlkokul ve Ortaokulu gezerek incelemelerde bulundu. Vali Baruş, müzik eğitimi alan öğrencilerin icra ettiği müziği dinledikten sonra resim eğitimi alan öğrencilerin yaptıkları resimleri tek tek inceleyerek çocuklarla sohbet etti.  Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Halı Dokuma ve Kuaför Kursu verilen Eğitim Sosyal Tesisinde de inceleme yapan Vali Baruş kursiyerlerle sohbet ederek kurs öğretmenlerinden bilgiler aldı.

İnceleme sırasında kamptaki Suriyeli ailelerin talep ve sorunlarını da dinleyen Vali Baruş, etrafını saran çocuklarla yakından ilgilendi.

Son olarak Konteyner Kentte ikamet eden bir ailenin misafiri olan Vali Baruş aile ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız