SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Baruş, Darende'de Yatırımları İnceledi

0
Güncellendi - 2021-10-21 00:25:37
Vali Baruş, Darende'de Yatırımları İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Aydın Baruş, Darende ilçesinde devlet yatırımlarını inceledi.

Baruş, ilk olarak Turgut Özal Üniversitesi Darende Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda muhtarlarla bir araya gelerek, sorunları dinledi.

Vatandaşa hizmetin, devletin, kamu kurumlarının önceliği olduğunu ifade eden Baruş, bunun için herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini belirtti.

Kaymakam Ökkeş Sefa Türkoğlu da Baruş'u ilçede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sorunların çözümü için gayret ettiklerini aktardı.

Belediye Başkanı İsa Özkan, valilik, büyükşehir ve diğer kurumların el ele vererek ilçenin daha yaşanılabilir hale getirilmesi için çalıştıklarını kaydetti.

Toplantıya katılan 67 muhtar, mahallelerinin yol, altyapı, içme suyu, ulaşım, trafik, kanalizasyon gibi konularda talep ve önerilerini anlattı.

Baruş, daha sonra yapımı devam eden İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Günpınar Şelalesi Tabiat Parkı rekreasyon projelerini gezerek, yetkililerden inşaat süreçleriyle ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Vali Baruş, şehit ailelerini ve gazileri ziyaret etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız