SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali'den Polat'a 15 Temmuz Tablosu

0
Güncellendi - 2018-05-08 05:05:42
Vali'den Polat'a 15 Temmuz Tablosu
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Çakır'ın milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesiyle boşalan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından yapılan seçim sonucu göreve başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Hacı Uğur Polat, önceden olduğu gibi şimdi de vatandaşlara hizmet yolunda azim ve kararlılık içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ali Kaban ise Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a görevinde başarılar dileyerek ziyaretin anısına, minareye asılı bayrak fotoğrafı ve "Sela okuyanların, Bela okuyanlara galip geldiği gece" yazılı bir tablo hediye etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Vatandaş44 (5 yıl önce)
    SAYIN VALİ'YE 1-15 Temmuz'u yapanlar da selâ otuyorlardı. Belki hala da okuyorlar, birilerinin deyimi ile "Alınları secde görüyor" idi, belki hala görüyor! 2-15 Temmuz bir zafer değil, bir ÖNLEME'dir. Zafer, ancak eşit şartlarda iki gücün belli bir ortamda karşılaşıp savaşması sonucunda ortaya çıkar. Dolayısıyla Türk Milleti içeriden9arkadan vurulan bir belayı doğal tepki ile topyekun def etmiştir. Sel baskınını önlemek için yapılan setlerin bir seli önlediğinde bayram/festival yapmasının abes olduğu gibi 15 Temmuz'u sürekli allayıp pullayıp siyasete alet etmek etik değildir.
    0
    0
    Yanıtla